Klubi i pijaneceve

mostro

Putraku
Re: Klubi i pijaneceve

leje blendo vapikun sepse sapo ke nis kuren per tu c'alkolizu i cik se e ke prish muhabetin keto kohet e funit /pf/images/graemlins/laugh.gif aranxhata me keq se ka gaz.
ta kena thon uje vetem uje /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

jo mer vlla !!
s'kam fillu kure kunder alkolit une,se po te ishte ashtu do te postoja tek <<rehabilitimi alkolisteve>>

mostro

Putraku

epo te te vij turp ateher na dashke aranxhate ene vapik ne kete teme alkoli /pf/images/graemlins/laugh.gif po ku din me pi ti,ti je kot vallai /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

she she
po kush e permeni vapikun i pari,edhe une bona nje shtese te vogel!!
Pastaj ka pas edhe nga ato aranxhatat per adulte dikur /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Pastaj ka pas edhe nga ato aranxhatat per adulte dikur /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
bukur e the per adulte,po ti cfare don atehere te te rujme me polic deri sa te behesh adult /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

he more juve, pse ziheni per alkolna /pf/images/graemlins/laugh.gif
ja te hyj une njhere ne mes tuaj se mos ju qetesoj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Putrako une tek fillimi i adultave hyj,po ne se ti nuk me pranon me behet qefi per kete... :thumbsup:

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Putrako une tek fillimi i adultave hyj,po ne se ti nuk me pranon me behet qefi per kete... :thumbsup: [/qb]
he mo blend se shaka bej mos u ofendo kaq shpejt,mos u dorezo.vazhdoje lojen,,,,,
helen me mire rri aty ku je se po hyre ne mes ka me plas grushti /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

amon se une bera kerkese para disa ditesh per mungese sherri ne lokal,pranej them te futet edhe Helena!!

I love new york

Primus registratum

ashtuuuuuuuuuuuuu :mad: :mad:
ok pra ika, e do vi vetem kur mos jesh ti meqenese nuk me dashke ketu.
si nuk vleresojne keta njerez shpirtin e rrobit :cry: :mad:

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] po jam njeri i mire une Putro, ja plotesoj kerkesat shoqnise /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
je ti e mire por jane te tjeret te liq!apo jo blendi ehh?
se gjoja ne lokalin tone po gjoja ama,ka dy pijaneca qe kane filluar ti bijne ne qafe helenes dhe kane filluar me te nga ato gili-vilit.
keshu drejtori i lokalit na e jep helenen fet e fet....mori fund mori!lame piraneci do marr cupen e drejtorit....lamja pi por pija e kap pa zarar...
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Putrako erdhi prape kjo!!!
nuk e di se si e ka hallin?? [/qb]
blendo pervish menget se nuk ka rrugedalje!!o do shkepim ate?o do ja hym njoni tjatrit /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

du i arancate na ao qe kan pas qon atehere..
e du na ai xhaxhi qe ka pas **** anej afer ka materniteti..paaa sa tmira qo i kishte ai /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

LLapo ktu ska sherre nigjove re . Se ta Solla Qemolin t hyj n karate ty ... Helene hec sa here te dush mundesisht sa here eshte Blendi ktuja ... BLendo e ma men Ate punen e Kripores me QEmolin ke VOglia e . Qemoli 3500 leke Dani 4300 leke Cufi 20000 leke ... HAjt Helene pijm kai birre t qetsohena ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] ok vllajo, ti me kupton mua
Blendin e kam marr inat :smash: :smash: :mad: [/qb]
Hajt se o cun i mire po he se do pajtohemi po he . Hajt pra ka i birre une ti blendi . NIgjove ti re hec ktu ene pajtohu me gocen ... :cool: