Kam una me bollek sonte /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] Tedo na jep i gote po alkol 100% /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
una una /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb] NUk perdhunoj njeri mos ki merak . Do vini t pini nai got ju... [/qb]
Flm shume per ftesen! si gjithmone top of the top je!Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]Kam una me bollek sonte /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] Tedo na jep i gote po alkol 100% /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Bujrum! [/qb]
E Para Pronari Temes nuk eshte ai Pavaresisht se e ka hap ai se nuk desha ta hap une . E Dyta Per ca te ka shku menja keq qe do ta shuash me Pije . Nejse po t jap i shishe Raki Bmw Nga ajo E Manaferres me te forte skom ku te ta gjej ... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ore po ai harapi..pronari temes nga behet???`na harroi fare me duket..apo e kam gabim???!!
P.s:tedoooooooo mjep i pije te forte muve sot se mpaska shku menja keq...!!!hihihihi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
RRUGAC,ske turp???Fillimisht postuar nga TEDI:
mos ma shaj lalin muaFillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb]RRUGAC,ske turp??? [/qb]Fillimisht postuar nga TEDI:
/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifDott qeke mrapa ti po ho . Se e piva i caffe me Kapterrin ... Do vish ti ta pim i cafe tok te gjithe ...Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] Sa per informacion HARAPIN(i cili tashme u kthye ne identitet) e kemi mik ne shqiperi!
KA ardhur te na bej nje vizite nga tirana merr vesh ti tedo?! [/qb]