Klubi i pijaneceve

H

harap

Guest
Re: Klubi i pijaneceve

ti je edhe doktoreshe si pranon te pish alkol /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] ti je edhe doktoreshe si pranon te pish alkol /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Po pastaj????le pastaj qe sot eshte fund jave e kemi pushim! /pf/images/graemlins/wink.gif

gjekec

Primus registratum

don't you dare throw up on my bed when you come back home /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

i WANT YOU TO RESPECT ME /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

i am trying to lose you praaaaa
sonte kam pare filmin How to lose a guy in ten days
biggrin-.gif

Erison700

Forumium maestatis

Kom degjuar se me qit pijen duhet me pi prap. Un kom qene peta refa mrom
wacko.gif
wacko.gif
ene jom akoma i trullos. Po ja fus me nje averna tani, si mengjes qe eshte, ene t'shofim...

Kordelja

Valoris scriptorum

Apache, ncncncncnc GABIM, pija del me dush me uje te ftohte, te pish shume uje, te posh kafe dhe ndonje aspirine.Kshu ke me u kthjellu.Shnet
smile-.gif

Erison700

Forumium maestatis

Me sa pash un as averna, as dushi, as kafja nuk po bon derman. Kjo eshte ajo qe urrej kur pi se diten me pas jam si gjysmak
blush.gif
:eek:
wacko.gif
. Me duket sikur e paskam me gjith boten sot
mad-.gif
biggrin-.gif
. Po kerkoj arsyen.

Erison700

Forumium maestatis

Ore mos o gjo pushim sot ketu ne klub dhe nuk e di un?! :confused:
Apo keni qen per jete note mrom ene jeni te trullos si un?
wacko.gif

Guest

Se kuptoj iher .....
pse pini ? /pf/images/graemlins/tongue.gif
CA KENAQESIA JU SJELL E PIRA FLAS PER ATE REALE E JO ATE VIRTUALEN /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ja mroma iher knej ka lagja ime dhe miresevini Pijedashes kudo qe jeni . Hapja e nates sot eshte me nga nje gote Sangria per te gjithe ofron shpia ene masnej cere te doni ju qeras une paguni ju. Ika dhe erdha sa te boj nja 2 mixsime t fuqishme ...

Guest

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Ja mroma iher knej ka lagja ime dhe miresevini Pijedashes kudo qe jeni . Hapja e nates sot eshte me nga nje gote Sangria per te gjithe ofron shpia ene masnej cere te doni ju qeras une paguni ju. Ika dhe erdha sa te boj nja 2 mixsime t fuqishme ... [/qb]
hallall /pf/images/graemlins/laugh.gif te fuqishme beji /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Tedo du nje pije nga ato qe kur e pi harro ene emrin! /pf/images/graemlins/wink.gif

u74

Primus registratum

Si i ri qe jam ne kete forum u solla rreth e rrotull e s'po e gjeja nje grup njerezish me bere pes pare muhabet,jo se s'ka njerez te mire ,trima e patriota ne kete forum por dikun ideologjia dikun politika e keshtu nuk po me ngjiste .

Kur padashje pashe klubin tuaje te pijanecave dhe mu kujtua ajo shprehja: pijanecat jane zemer mire,e ndoshta me ju gota e rakise ka per te na aferuar pak ma teper se me te tjeret.

A..a.. ne qofte se karriget jane te zena une jame i thjeshte rri edhe ne dysheme, sa per pijet nuk kerkoj shume por rakija mos te jete poshte 20 gradeve,dhe vetem raki rrushi kallmet se te tjerat mi ka ndaluar doktori.
Hajt pra hidhuni si mik i ri qe erdha ne klubin tuaj e ma mbushni nje gote raki.

TEDI

Valoris scriptorum

Ja miredita ktu kliente te mi te nderuar. Rakine qe thu ti mbi 20 Grade eshte vetem per miq dhe me vjen keq nuk ta jap qe tani . Por te jap cfare te duash ti dhe raki spara shesim ktu ke klubi jone dhe ne ketu vertet emri eshte pijaneceve por ne jemi te gjithe Pijedashes ketu ..Ika dhe erdha sa te bej ca furnizime se kom i feste te fuqishme sot dhe nuk dua ti zhgenjej klientet e mi ...

u74

Primus registratum

Nuk ndryshoke shume edhe ti prej pre kapitalistave te rinje shqipetare qe kane vene (dy leke) menjane dhe pastaj fillojne dhe i perzgjedhin klientat.

Sa per emrin e klubit une e pashe siper deres te shkruajtur "klubi i pijaneceve".

Kur po hyja brenda degjova dikend se ti Tedi ke pase edhe nje problem pronesije me Harapin ne lidhje me klubin ,uroj qe ti zgjidhni me mirekuptim.
Pa u zgjate shume ne vend te rakise tek une shkon edhe konjaku "Skenderbeg"

TEDI

Valoris scriptorum

E ke gabim lal . Sepse Rakia eshte pije e forte dhe ate ja jap vetem atyre qe kam besim qe nuk bejne gje nese behen tape dhe per ty duhet te bindem qe nuk ben gje . Sa per pronesine kemi agjencine e martesave bashke ne Harapin ketu ai ska aksione fare . Skernderbeu eshte nje alternative shume e mire qe dhe mua me pelqen jashte zakonisht shume .MIresevini Kliente te nderuar se bari eshte i hapur ... Eni ku je ti e di qe shishja e Rumit spo hecen fare ...

Diavolessa

Valoris scriptorum

Vere te amel e te kuqe du una /pf/images/graemlins/smile.gif Tedo ka met nai shishe e mire nen banak? /pf/images/graemlins/smile.gif