Klubi i pijaneceve

Guest
Re: Klubi i pijaneceve

kamarjer nje tekila me kripe per mua pls /pf/images/graemlins/wink.gif :smash:

bebi

Primus registratum

edhe nje per mua + pak limon.

nje sambuca me kokrra kafet ma ban gati per neser si digestivo /pf/images/graemlins/wink.gif

Xytros

Primus registratum

duhet me pagu...... kamarieRE.. (anja) sa bojne ato 15 wodka cola qe kisha une ?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

hajde se po behem uen kamarjerja pra /pf/images/graemlins/wink.gif

TEA

Forumium maestatis

une crodino x me /pf/images/graemlins/smile.gif grazie

TEA

Forumium maestatis

papapapap si je ti mi amon . gjithnje disponibile /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

si flutur deshe te thoshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

e kam bere prej verteti kete pune prandaj /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

O Popull A degjoni qe lokali eshte mbyllur ... Hapet me urdher te ri te Shefes... NUk dini me lexu kartelen e modhe para deres e ???????

Guest

e me leje po vij ta pij te ty una pra car me i bo /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Me leje te TEDI hajde po pergatitu mire se po nuk e pive te teren do te gjeje belaja. O marohet komplet shishja o ska ...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga ASSASSINO:
[qb]Me leje te TEDI hajde po pergatitu mire se po nuk e pive te teren do te gjeje belaja. O marohet komplet shishja o ska ...[/qb]
Qe te mos ngatarroheni kete e kom shkrujt une po e emrin e assassinos ...

Klubi u hap... MIresevini se rame dakort me shefen dhe me tha hape ... /pf/images/graemlins/tongue.gif

abel

Primus registratum

:cool: si i bohet me hy te ky grupi i pijanecve mer cuna? /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga abel:
[qb] :cool: si i bohet me hy te ky grupi i pijanecve mer cuna? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Duhet te plotesosh nje Formular . Te paguash nje kuote dhe gjeja kryesore duhet te jesh pijedashes jo pijanec...

Eni_883

Primus registratum

he ca behet. TDI para se te me bertasesh per punen e 10 figurave me te ndritura desh ame thene qe inspektimi esht ebere te gjitha pijet jane te cilesise me te larte. TEDI dhe une morem persiper te mbaronim te gjitha shishet qe "nuk ia vlenin" qe ju te tjeret te mos vuanit shume...po he se cdo gje per shoqerine sidomos ata me veset tona /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
Ja dhe nje cuba libre per qejf tuj tani. me i teke uzo per te la gojen /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

ju paskeni maru te gjitha shishet qe 'nuk ja vlenin' kurse une marova i shishe qe ja vlente shume, shishen e funit me rraki Skrapari qe kisha /pf/images/graemlins/frown.gif

Shyqyr qe me ka njel i grapa taljone dhe shishja whiskit osht akoma ne gjys /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eni_883

Primus registratum

Raki skrapari thote ky, aman lal se kam shekuj pa pi raki mos na be zili tani se eshte "cruel" ketej nga ne i shesim shpirtin shejtanit per i shishe raki le me raki skrapari. po neise neise thuaj

TEA

Forumium maestatis

kush do nje spremuta me molle te jeshile /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Tea, c'jon kto spermuta molle jeshile re? Kto jon pije gocash, ne dum rraki, mundesisht Skrapari, nryshe nuk fusim gjo n'goj!!!