Klubi i pijaneceve

Xytros

Primus registratum
Re: Klubi i pijaneceve

puuuuu sa mpaska hik kjo tema....... po tani po futem me dhune dhe po sjell nja dy arka birre /pf/images/graemlins/smile.gif
drinka.gif
drink.gif
ylsuper.gif
beerchug.gif

Xytros

TEDI

Valoris scriptorum

Xytros vetem nese jane Orogjinale prodhim fabrike qe aprovohet nga komisioni i Klubit...

skodrinon

Primus registratum

se harrova Harap me na vu edhe ndonje djath te mire se s shtyhet rakija pa djath .

TEDI

Valoris scriptorum

Skodrinon Un jom KTu shefi i pergjithshem Raki bmw ene djathe e ca Turshi ka po mas ores 11 te notes ene deri ne ora 10 t mjesit... Nese do HUdh nai zo... Xytros po nuk pata pretendime une m thuj ti kush do kete ktu ...

H

harap

Guest

ej s eedhe kete skodrinonin e ke pijanec si veten /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Mu m'qa zemra sa her shof shishen e rrakis, po tretet e shkreta, per here e ka i gisht ma pak po i njelet... po s'kom car ti boj ma mire te qaj zemra se germazi.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

e vuna ktu afer Laper-topit tem se po me vje keq ta lej vetem.

mostro

Putraku

A poma boni dhe mu nje byth ven,sa me kthy nje gote?le rut..,mos e prish gjakun kot,se kom sjelle pri tirone nja dy pagure nga 1l e gjymes,e po te dush po ta nis nji tekeme poste...
Kam dhe ca do meze...ciao.
Tedit i keshillojme te mos pij,se do i bohet tap ai tigri,ene hec ne maje masneja.

Le_Routard

Forumium maestatis

Putrako, ti qeke rob zoti vallai! Po car bo posht statujs Davidid mer lal? Shpejt e lejm takohena ke Skenderbeu sa me pa a e ke rraki me hile apo ball kazani!

TEDI

Valoris scriptorum

Hajt se sapo m erdhi i Qilo Raki lehone ala e fresket i jave se ka bo . Ti Harap Merr Doner Se anej ka lagja jote jan te mira ., Ti L_R merr Wrustel te tjerat i mor une . Skodrino ti je i ftum i nderit meqe je Miku i Harapit .Putrak Po ma solle Mocen afer ja futa nai kac se qeka mish i njome

Le_Routard

Forumium maestatis

Jo po ktu te ka lezet ne kur posto i mesazh te ri, shif sa lezetshem ta kthe pergjigjen Afeja:

Duke shtuar postin...
Faleminderit për pjesëmarjen!

Pak durim .... po ju çojmë përsëri tek: Klubi i pijaneceve

/pf/images/graemlins/laugh.gif Ahhhaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

/ Me Ti Ktu nuk mund te futesh pa tesere sepse ne teseren e shperndare midis Af-ve eshte e deklaruar Pranohen Vetem Pijedashesit . Te tjeret te presin Radhen se do jene te paret ne LIste ...

Xytros

Primus registratum

he ty te lumte goja. mu mka maru e shkreta , e thapita qyn fillim. me´zi po pres me hikn shpi me mor prap

Le_Routard

Forumium maestatis

Ah mer Xytros mer pianec! Ene un qe bojsha plane me ardh me maru shishen tate. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa vje era rraki me nojni ven kur ti faap, e fut hunin.

mostro

Putraku

Vallai unamor shume se helbete nuki dihet mutabetit,ene ftohena,dhe nji masozh i mireme raki te bome vet kraheve,ta heq smunllikun.manej kur te ngroh fytin osht magjime vete.
tedo i permahem kerkesave tuja,po qe e thone ene mocin jam tu e bo kurban,per hir te companis mer yahoo..........

Le_Routard

Forumium maestatis

pse re kur ftofesh ti bo masazh me rraki? Pse s'thu ti qe e coke dem kot. Une per vete kur ftofem bej vetem gar-gar me rraki, masnej i fus edhe ka i dopjo me djeg stomakun dhe vij ne terezi prap.

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]Putrako, ti qeke rob zoti vallai! Po car bo posht statujs Davidid mer lal? Shpejt e lejm takohena ke Skenderbeu sa me pa a e ke rraki me hile apo ball kazani!

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po mer le rut,apo se kan pastrue mire fort qendren.Ene ajo e bukura raki te shkon drejt e ne bark,pa bo naze.....cysss

Xytros

Primus registratum

PUTRAKO... mos vallahi mos thuj asi llafesh , se ika per lesh , e vrava veten. Une kom nja 20 dit pa pa pike me sy , ti boke masazh.

hajt gezuar. ( me wodka se raki skom )