Klubi i pijaneceve

tirana

Primus registratum
Re: Klubi i pijaneceve

çyr osht ky megatubim pijanecash ktu mreee!!! Pranej s'duket mo Putraku ke lagjja!!

mostro

Putraku

Jo o nipce,anej ka lagjia juj nuk vij mo se me keni perzon me bisht nder shal kur i thone fjales.ene pse???vetem per nji gote dhe nonji llaf me teper qe me shkau pa dashje.

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]Kshu do mesosh te pish raki dhe jo mend, oooo der pe' deri!![/qb]
Ohuuuuuuuuu ja prape ma shtove merzin!Hec dhe shuaje tania!nuse shishen!!! :rock:kjo nje foto qekemi bere pasikishim pire rondshem.ne mikrofon una,ne bateri muni,ne kitare edhe pse si bite fort mire sailor. /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
Ohuuuuuuuuu ja prape ma shtove merzin!Hec dhe shuaje tania!nuse shishen!!! :rock:kjo nje foto qekemi bere pasikishim pire rondshem.ne mikrofon una,ne bateri muni,ne kitare edhe pse si bite fort mire sailor. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:rockband:

TEDI

Valoris scriptorum

MAjmuno pse bo ti sikur nuk ke qejf me pi .. E thashe iher Orari eshte 11 e notes deri ne 10 paradite ,Ne anen e majte te lokalit se nuk do bohet mejhone ktu ai o veni jon i rezervum... :thumbsup:

TEDI

Valoris scriptorum

Hey se e kthyt ne Mejhone komplet . Qe tani e tutje NUk lejohet me te PIhet Rakia se ka fillu ene Muji i Ramazonit ... Rakia e Ndalume kategorikisht . Per kokteje keni listen ne cdo tavoline ... :mad: :smash:

Le_Routard

Forumium maestatis

Tedo, une vallai e kom lon rrakin, ene i fun shishe m'ka njel ne thash ta lej per ma vone.

Kshu me i llaf, meqe ka fillu ramazoni thash po filloj veren.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Kjo po po vere bmw po nuk qe e tille nuk pranohet nga keshilli antar dhe Aprovues... :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Tedo Cne ti mer me Klub Kur e paske hap .Sikur e lame bashke ta hapshim Klubin Se Kamariere Kena Tranofilen ... Hajt boji dalje ktij Klubi ose merre te teren ne Pronesi taten qe te bojme nai shtese ene nai pazar 50 % 50 ... Dil ka lagja ime dhe e diskutojme ... :smash: :tipsy:

H

harap

Guest

aman lerini llafet e na boni gati nje darke te mire me raki shpie edhe djath edhe turshia.fergoni edhe ndonje qebab se te ka lezet /pf/images/graemlins/smile.gif

Xytros

Primus registratum

klub pa klub , e roncishme esht qe t ket me pi /pf/images/graemlins/smile.gif

po po qe se e keni vendos me e bo klub, une them qe tia vejm emrin , TE GOTA /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ervin

Primus registratum

Une them t'ja veme emrin TYMI,si thoni /pf/images/graemlins/smile.gif
Mire ju kam njehere per njehere shoke pijetar,se ngjan me bukur keshtu pijetar se sa pijanec.
Bo bo po na eshte bere ves i keq kjo pija,kemi filluar qarkullojme me faqore ne xhep,dalim nga zyra vemi ne banje e kthejme nga nje here se nuk na rrihet /pf/images/graemlins/smile.gif
Pu pu pu si do na veje halli
help.gif
help.gif

hajde gezuar njehere pa te tjerat rregullohen /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]aman lerini llafet e na boni gati nje darke te mire me raki shpie edhe djath edhe turshia.fergoni edhe ndonje qebab se te ka lezet /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Na ti re Se nuk eshte Mejhone Ktu ... Po i deshe ato gjona hik hap nai klub tjeter . Nese do ashu gjonash ktu Klubin e kom un dhe jom un ai qe vendos Menyne dhe cfare artikujsh kemi ... :smash: :smash: :smash: :smash:

skodrinon

Primus registratum

o skafist pse mar grup kur shkon ne banje pike ti hallall vetem mos e pi shpejt se te ze pastaj /pf/images/graemlins/smile.gif

skodrinon

Primus registratum

Tedi se Harapi paska harru me t than fergo dhe ca melçija se shkojn mir edhe mos vono ! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eni_883

Primus registratum

Erdha dhe une ka ngel nai vend bosh ke ky bari?? TEDI he lal do e kthejme nje per qejf te njeri tjetrit sot se e premte.

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb]Erdha dhe une ka ngel nai vend bosh ke ky bari?? TEDI he lal do e kthejme nje per qejf te njeri tjetrit sot se e premte.[/qb]
LOKALI TANI ESHTE MBYLLUR TE GJITHE JASHTE . ENI mireseerdhe ja sa te perzej kta pijanecet ktu ene pijme per qejf tone sa te dum vet... :thumbsup: :tipsy: :tipsy: :thumbsup:

TEDI

Valoris scriptorum

Klubi eshte MByllur NGa Ekipi Sanitar qe Kryesohet NGa Eni883. Hapet ne nje urdher te ri nga KRyetarja... Na falni per keqkuptimin dhe ju faleminderit per mirekuptimin.. Shefe ku do e fillojme ispektimin ke pijet alkolike a jane origjinale apo jo . :thumbsup:

TEA

Forumium maestatis

ca bohet knej nga ju me PIEDASHES /pf/images/graemlins/smile.gif

QE THUNI JU E QE S'THUNI ASGJO MROM VONE OSE ME MIRE SOTE PA GDHI ERDHEN E ME MORREN KA SHPIA IME E DOLEM NE NJE PUB . UNE SI GOC E MIRE QE JOM NUK DOJA ME PI GJOJNA TE KEQIA PO ME THAN O PI O KE PER TE MORR DENIM .... DHE E DINI JU CA DENIMI ISHTE MER YAHOOOO ??? JO RE SI TA DINI JU ... HAJT SE PO JA U THEM UNA . ME THAN O PI OSE HIQ GOLFIN E DIL ME MONG TE SHKURTRA JASHTE , UNE BLUZE ME MONG T'SHKURTRA S'KISHA KISHA VETEM ........ ( imagjinoeni vet mo ) JO PER GJO BO ISHTE 3 GRADE TEMPERATURA /pf/images/graemlins/frown.gif .E KESHTU VENOSA ME PI I GOTE E PASTAJ VJEN E DYTA E ...
PRANAJ RAGAZZI / E ATE QE TE BO SHOQNIA S'TA BO NE PERENIA ...