Klubi i pijaneceve

H

harap

Guest
Klubi i pijaneceve

kete teme e hapa per te madhin e rijaneceve Tedin se une se kam zakon te pij
ca kemi ne pub per sonte mer /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Klubi i pijaneceve

thash se po m'pushonte dhimbjka kokes po kur pash kete temen me filloj prap /pf/images/graemlins/laugh.gif

Harapo, cilsoji pak gjerat se per c'fare pianecesh behet llaf ktu se mbase hyn ndonje pianec qumshti ose uji gabimisht. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]kete teme e hapa per te madhin e pijaneceve Tedin se une se kam zakon te pij
ca kemi ne pub per sonte mer /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Por me mire do thoja pijedashesin Pubi ka cfare te dush ti Majaft qe te kesh leke dhe fuqi me pi . Po e fillojme me ty se ke qejf B52 dhe nga 2 shot Tequila ,si fillim pastaj kalojme ne nje vodka Redbull... :cool:

H

harap

Guest

/pf/images/graemlins/smile.gif je maestro per sonte mjafton

TEDI

Valoris scriptorum

Bari eshte Hapur POezite NUk shterojne se bashku qejfin ta vazhdojme ...

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]kete teme e hapa per te madhin e rijaneceve Tedin se une se kam zakon te pij
ca kemi ne pub per sonte mer /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
pffffffff o diçka qe nuk shkon ketu :rolleyes:

une e di TEDIN per pijedashes jo ashtu si ja ke njit ti njollen /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Lene se o Xheloz e Tea PO do me tregu botes qe ai nuk eshte i tille . PPPPpffffffffff po kush e beso ... bishti qenit Po bisht qeni njelet. Nigjove Kapterroooooooo...

jona20

big bum bam...

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]thash se po m'pushonte dhimbjka kokes po kur pash kete temen me filloj prap /pf/images/graemlins/laugh.gif

Harapo, cilsoji pak gjerat se per c'fare pianecesh behet llaf ktu se mbase hyn ndonje pianec qumshti ose uji gabimisht. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
une jam pijaneci ujtiiiii /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]ca me keni dhan me pi??? :tipsy: [/qb]
Cfare te duash ti ka vetem hap gojen dhe kerko ... :rockband:

TEDI

Valoris scriptorum

Per HARAPIN Tani pse po pi me sy mbyllur ... Po sepse Doktori me ka thene te mos shoh Alkol me sy...
Eh mer MAND nuk e mbaj mend cfare me tha Shoqja pi 1 gote dhe hajde ne ora 12 apo pi 12 gota dhe hajde ne ora 1 :rockband: :rockband: :rockband:
help.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Kundershtoj-kete temen duhet ta kishte hap TEDI.......[/qb]
Kordelia Puna eshte se ai vete eshte me keq se une por qe te duket i bukur dhe i mire ne sy te vajzave do te me ule poshte . Se me ka konkurrentin me te forte ... Kapterrooooooooooooooooo ala Tape je mer cohu mer se erdhi ora me lon sherbimin... :sleep: :smash:

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Wallsingham:
[qb]Po neve qe rrime rrime e thithim nei CANNA ... na lejohet me shkrujt ketu?[/qb]
erve ti eee? riddi ti manda i saluti /pf/images/graemlins/wink.gif
bane taaaaaaa ka glupi Blue

H

harap

Guest

aman mua ne vend qe te me beni hero doni te me rrifni /pf/images/graemlins/tongue.gif
pah sa bote e padrejte /pf/images/graemlins/smile.gif
po une prap ju dua ju se jeni te mrekullueshme /pf/images/graemlins/smile.gif