Klubi i pijaneceve

mostro

Putraku
Re: Klubi i pijaneceve

Fillimisht postuar nga denna:
[qb] epo do e kete ndonje gje ai tedi se nuk shpjegohet ndryshe... :rolleyes: [/qb]
Tedi ka zemer te mire,eshte i sinqert,dhe kur rre nuk di me rrejt,...
ca ka tjeter!! ca ka tjeter!!!
O Tedo Ngrije i cik fustanin me /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Po tashi ne munges te Tedit ngrije ti pra qe je prezente,doren e kom llafin.
fustani me deshire... /pf/images/graemlins/laugh.gif
s.h.a.k.a /pf/images/graemlins/tongue.gif

p.s a i mban mend KILOTAT?
Kur mu vishje me KILOTA /pf/images/graemlins/wink.gif

Anana

Primus registratum

Qyqa, as une s'e mbaj mend veten time me kilota po me mbahet mend qe i kisha shume te shumtuta. Mi qepi mami nga ca poturre te vjetra te babit.

Juve cunat asnjiher s'ju pame me brek fiskulture me duket se iku koha. Sa inat...

mostro

Putraku

Po dhe neve mamat na i bonin,dhe ja u merrshin babave..Po do ti qe baballaret tane ndoshta i kishin prej teritali dhe breket sepse nuk ka si shpjegohet ndryshe qe ishim gjithmon vesh me poture..si ne ore te tematikes dhe ne ate te pickultures..
Tash hajt e takohemi ndonji her ne durres,e te tregojme kom,dur,qaf,shpin,gjoks,muskuj.

p.s merr edhe shoqet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Qyqa mi none, mos na thuj kshu gjonash Putre se me provime une e shkreta. Vetem shpi e shkolle kte muaj.

TEDI

Valoris scriptorum

Ore se spo e mor vesh un ktu . Jeni Mledh me pi apo me pa cunat ne gocat me Brek . Nuk o Klub Stiptizmi ktu . Pini per qejf se sot bom i ndeshje Lagjesh n Peskatsh dhe Une si Fitimtar qe dola ju qeras t gjithve ... se e rrafa dhe m Tavell qe ai i lagjes s vjeter mahej si kampion ...

ODISEA

Primus registratum

Ketu te gjithe pronare jane, se asnje s'e fut doren ne xhep /pf/images/graemlins/laugh.gif

rosela

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
Fillimisht postuar nga rosela:
[qb] oooo kush qenka ktu /pf/images/graemlins/smile.gif . salve TEDI /pf/images/graemlins/smile.gifpo pihet gje ketej apo hic fare?? [/qb]
e shef ti kush na qeka!!
O Tedo te gjitha me ty e kan kto me!!
O Rosela jom dhe una /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ku eshte PUTRAKU /pf/images/graemlins/laugh.gif hajde te pijme naj gote /pf/images/graemlins/smile.gif

SHKODRANI I QESHUR

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb] Ketu te gjithe pronare jane, se asnje s'e fut doren ne xhep /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hahahhahahahaah po xhepat a i kini te pakten
se me pagu e mora vesh spaska kavaliere ktu :thumbsup:

rosela

Primus registratum

ka ka

sot do te ofroj une /pf/images/graemlins/smile.gif se thashe nje provim e shkoi mire fare /pf/images/graemlins/smile.gif

ODISEA

Primus registratum

ROSELA, po thuaja privatisht te pakten, se n'a ngelet qejfi ne te tjereve /pf/images/graemlins/tongue.gif