Klubi i pijaneceve

bob

Primus registratum
Re: Klubi i pijaneceve

o pijanecer,ku humbet keshtu!!!

afrohuni nje e nga nje te thojme dy llafe,hajt pra! /pf/images/graemlins/wink.gif

ja une po filloj me nje aperitiv,gezuar :thumbsup:

bob

Primus registratum

o te faleminderit!

edhe pse ne kete moment shendeti po me le shendene /pf/images/graemlins/tongue.gif

je shume e mire,naqe /pf/images/graemlins/wink.gif

gezuar!

TEDI

Valoris scriptorum

MRoma knejna piplla . Si ja kalut Juve iher . A keni pi gjo me se un skom qen knejna me ju Qeras me Naigjo. Ika ne erdha se m Erdhi Furnizimi po kom lon i ark birra siper banakut thujini kamarierit qe jan per Neve dmth me i pi pa Leka se ja lash porosi nqs sdo jem Una ...

Florus

Forumium maestatis

Rob zoti je Tedo!
Tu boft birra gjak & mezja dhjam jarebi :angel: :devil:

un kam mor ne icik cpeca me gjiz ashu si i ke qef tina /pf/images/graemlins/wink.gif vec mos harro rakin e rrushit me e pru sonte ke veranda :wink:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Rob zoti je Tedo!
Tu boft birra gjak & mezja dhjam jarebi :angel: :devil:

un kam mor ne icik cpeca me gjiz ashu si i ke qef tina /pf/images/graemlins/wink.gif vec mos harro rakin e rrushit me e pru sonte ke veranda :wink: [/qb]
Po mer apo sjom afer shpis . po mor 2 kile un dalin apo ke ftu njerez t Tjere ti ?????????????? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

vallaj 2 kile sdalin as per aperitiv e Tedo po hajt se po e hollojm meqe vjen edhe rina e sinanit me marsiden e samiut /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

ju ngel hatri te bashkohem dhe une me ju se po ma beni shume zili.do mar dhe une ndonje kile me vete. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bob

Primus registratum

sa mire qe gjeta kto pijanecat,po i futem ne hise s'keni ca me ba :tipsy:

po marr edhe une nje ark birra kjo per tu shperlare mbas rakise /pf/images/graemlins/wink.gif

bob

Primus registratum

faleminderit per lejen....

do dehemi sonte apo si e keni hallin?!
ka kohe qe nuk e kemi bere.

edhe pak aheng ka lezet :rockband: :rockband:

TEDI

Valoris scriptorum

MIresevini e PIplla . Si ja Kalut e NJerez . Jeni per te pire apo jo ...

rosela

Primus registratum

oooo kush qenka ktu /pf/images/graemlins/smile.gif . salve TEDI /pf/images/graemlins/smile.gifpo pihet gje ketej apo hic fare??

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga rosela:
[qb] oooo kush qenka ktu /pf/images/graemlins/smile.gif . salve TEDI /pf/images/graemlins/smile.gifpo pihet gje ketej apo hic fare?? [/qb]
e shef ti kush na qeka!!
O Tedo te gjitha me ty e kan kto me!!
O Rosela jom dhe una /pf/images/graemlins/laugh.gif