Ho me PRa mo se spo m le njeri rehat...Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] amon ere si se lane ihere rehat kte tedin mer!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ca flet kjo me , jeten the ti ????? si nuk thote dikush te kalojme disa caste magjike dhe te njihemi me njeri tjetren po drejt e ne thela eeee....... trano gjalle je , me pihet nje pije e forte se jam si me dhemje koke sot .Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] kush deshiron me kalu jeten me mua ?? jam vajze e sjellshme dhe e respektushme , lum ai qe do kete ate fat te me mari per shpi... e mire po e bukur po e ndershme po...ca doni me shume nga jeta ju cuna e? /pf/images/graemlins/laugh.gif ja kaq kisha ...ishalla edhe sme do njeri po kam me i ka nja dy a tre me zor /pf/images/graemlins/laugh.gif bravo una /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
hahahahahaha /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Belinea puna se ktu o per beqare jo nuse per shpi...Bohet Fjale vetem Per Bum Bum Tak Tak... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
NUk me djeg rrusho jo . Po ndryshimi midis pijanecit dhe pijedashesit eshte se PIjaneci e pi pija ndersa une e pi PIjen pra jam PIjedashes . O icik e thelle po do e kuptosh dhe ti nje dite ...Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] sheeeee per qamet se qu pjaneceve..i djeg tedit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ueeee, qekemi njesoj... Amon, po kush na merr ne te dyve mi te keqen /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Belinea:
[qb] kush deshiron me kalu jeten me mua ?? jam vajze e sjellshme dhe e respektushme , lum ai qe do kete ate fat te me mari per shpi... e mire po e bukur po e ndershme po...ca doni me shume nga jeta ju cuna e? /pf/images/graemlins/laugh.gif ja kaq kisha ...ishalla edhe sme do njeri po kam me i ka nja dy a tre me zor /pf/images/graemlins/laugh.gif bravo una /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Gjeti tenxherja kapakun /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Hermes:
[qb]Ueeee, qekemi njesoj... Amon, po kush na merr ne te dyve mi te keqen /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Belinea:
Un ta kom dhon Oferten me .Bojm ca bojm ne te nesermen Beqare jemi ... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] jaaaaaa una erdha ke klubi me nejt beqare jo me gjet burre..po ashtu kisha hap nje teme tjeter ''kerkohet burre'' per me gjet burre..jeta da single eshte 1-sh... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]