Klubi i beqareve .

hot

Hotgirl
Re: Klubi i beqareve .

amon ere si se lane ihere rehat kte tedin mer!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] amon ere si se lane ihere rehat kte tedin mer!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ho me PRa mo se spo m le njeri rehat... :cool:

NYC_GUY

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] kush deshiron me kalu jeten me mua ?? jam vajze e sjellshme dhe e respektushme , lum ai qe do kete ate fat te me mari per shpi... e mire po e bukur po e ndershme po...ca doni me shume nga jeta ju cuna e? /pf/images/graemlins/laugh.gif ja kaq kisha ...ishalla edhe sme do njeri po kam me i ka nja dy a tre me zor /pf/images/graemlins/laugh.gif bravo una /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ca flet kjo me , jeten the ti ????? si nuk thote dikush te kalojme disa caste magjike dhe te njihemi me njeri tjetren po drejt e ne thela eeee....... trano gjalle je , me pihet nje pije e forte se jam si me dhemje koke sot .

TEDI

Valoris scriptorum

Dil anej ka Klubi i PIjedashesve... /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

sheeeee per qamet se qu pjaneceve..i djeg tedit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

nela_kristi

Primus registratum

halla
te gjithe beqot ketu e... lum si ne qe jemi beqo hehehehehehe........
hajde gezuar /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Belinea puna se ktu o per beqare jo nuse per shpi...Bohet Fjale vetem Per Bum Bum Tak Tak... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hahahahahaha /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] sheeeee per qamet se qu pjaneceve..i djeg tedit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
NUk me djeg rrusho jo . Po ndryshimi midis pijanecit dhe pijedashesit eshte se PIjaneci e pi pija ndersa une e pi PIjen pra jam PIjedashes . O icik e thelle po do e kuptosh dhe ti nje dite ... :cool:

hot

Hotgirl

ncuq ncuq se kapish..qeka shum komprecikoze kjo :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Beqira dhe Beqire te dashur,
si mu ngryset/gdhite?
Jeta sociale cthote...
Mesa po shoh rradhet e anetarsimit shtohen dita dites.. duhet hapur dhe divorce court ketu te pakten te behet transferimi direkt pa probleme gjate transportit...
Nejse, punime te mbara edhe sa me shume dite te lumtura papergjegjesie sentimentale dhe sa me shume flirts dhe kenaqesi shpirterore te castit... /pf/images/graemlins/wink.gif

Hermesss

Primus registratum

[qb] kush deshiron me kalu jeten me mua ?? jam vajze e sjellshme dhe e respektushme , lum ai qe do kete ate fat te me mari per shpi... e mire po e bukur po e ndershme po...ca doni me shume nga jeta ju cuna e? /pf/images/graemlins/laugh.gif ja kaq kisha ...ishalla edhe sme do njeri po kam me i ka nja dy a tre me zor /pf/images/graemlins/laugh.gif bravo una /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ueeee, qekemi njesoj... Amon, po kush na merr ne te dyve mi te keqen /pf/images/graemlins/laugh.gif

crazy

Primus registratum

pranoni akoma beqare ju anej oo?nqs po shpresojme te jemi grupi me i mire qe i kena hy ksaj rruge

Guest

Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb]
Ueeee, qekemi njesoj... Amon, po kush na merr ne te dyve mi te keqen /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Gjeti tenxherja kapakun /pf/images/graemlins/tongue.gif

hot

Hotgirl

ore nal mer!!! po juve belin sikur ma kishit lone muve apo jo??!! sheeeee keni hall se mos lej grupin pranej doni me na nda..hihihihi... /pf/images/graemlins/laugh.gif

GONI

Primus registratum

eeeeeeeeeeee pse ere beqare je ti ere eeee HOTO he mo po ta var kush ktej nga klubi apo jo
he pra se ma ke vu edhe ate nick exitues
jepi goce jepi

hot

Hotgirl

jaaaaaa una erdha ke klubi me nejt beqare jo me gjet burre..po ashtu kisha hap nje teme tjeter ''kerkohet burre'' per me gjet burre..jeta da single eshte 1-sh... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] jaaaaaa una erdha ke klubi me nejt beqare jo me gjet burre..po ashtu kisha hap nje teme tjeter ''kerkohet burre'' per me gjet burre..jeta da single eshte 1-sh... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Un ta kom dhon Oferten me .Bojm ca bojm ne te nesermen Beqare jemi ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

hihhihi...e pra!!! una per vete sleviz na beqaria..ti tedo pastaj e di qe e ke mare si titull..si me e then doktor profesor beqar tedi'' /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Rrofsh me lal . Po vetem Ato parashtesat nuk i du me se ti e di qe jom rob I thjeshte una ...