Klubi i beqareve .

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Klubi i beqareve .

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] pse re...sipas jush beqaret te mos bojn qef hic e :eek: :eek: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ahahahah Ata bojn mo shum nga t gjith me . se skan nevoje me thon qe isha ne zyre vone . me La makina rruges dhe erdha ne kembe etc. Rehat ke zoti si bertet njeri ene nuk i kerko njeri llogari cne kte arome qe ke ...

Si thot ajo kenga:

..as nuk due rruze
as nuk due pare
vec e due djalin oo
ani t'ri beqar eee

/pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]

TranofiljA

Primus registratum

Hajde t'shofim iher c'far ju blu truni ju beqove /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cila "pjese" e beqarllikut ju pelqe me shume? :rolleyes:

TranofiljA

Primus registratum

..t'ishte ashtu mor TED' do rrinin t'gjithe beqare. Po ja qe nuk na rri shpirti do "vetem", apo ndoshta nuk eshte shpirti qe ankohet... :rolleyes:

Darien

Primus registratum

Trano,

ti na je dhe doktoreshë anej ka tema tjetër - e di vetë ti që nuk është e njëjta pjesë që ankohet përhera, e bëjnë me radhë

unë mendoj se ajo ankesa e shpirtit është më e rëndësishmja në fakt

/pf/images/graemlins/smile.gif

TranofiljA

Primus registratum

Nice smile Darien.

Si thua ti kush ankohet me shume...ose me mire kush eshte i/e fundit te ankohet :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif

Darien

Primus registratum

ka shumë thellë ajo pyetja, Trano

varet nga personi them una

për ca, shpirti është i fundit që proteston kundër beqarllëkut se ankesave të tjera u bëhet derman pa e braktisur beqarinë - shpirti ka nevojë për atë bashkim themelor

për ca të tjerë... thashë unë që ka thellë, po dal më mirë pa vazhduar se mos mbytem
/pf/images/graemlins/tongue.gif

TranofiljA

Primus registratum

..ti thua qe egziston mundesia qe shpirti dhe te tjerat te jene kaq te ndara nga njeri tjetri. Hmmm...tani po me fun n'menine /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] te gjitha ... [/qb]
ke te drejte /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] o tedo akoma beqo ti ere??!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po ere si gjithmone elektron I Lire...

eM

Paper Moon

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] o tedo akoma beqo ti ere??!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po ere si gjithmone elektron I Lire... [/qb]
une te dija karamazov ty! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ma perkthe icik kte shprehjen me se spo i jap dum po zihem me 3 perkthysa Vendalinj po n bote se po e gjejm ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Po ktu me shume paksa femra, po fillojn te na bejn konfuze per disa gjera.

I better go

Belinea

Primus registratum

kush deshiron me kalu jeten me mua ?? jam vajze e sjellshme dhe e respektushme , lum ai qe do kete ate fat te me mari per shpi... e mire po e bukur po e ndershme po...ca doni me shume nga jeta ju cuna e? /pf/images/graemlins/laugh.gif ja kaq kisha ...ishalla edhe sme do njeri po kam me i ka nja dy a tre me zor /pf/images/graemlins/laugh.gif bravo una /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Belinea puna se ktu o per beqare jo nuse per shpi...Bohet Fjale vetem Per Bum Bum Tak Tak... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

shih shih sa direkt tedi. pis kalama /pf/images/graemlins/laugh.gif
po pse per ca hyni ke ky klubi ju per te gjet partner eeeee? une psh sikur te me lutnin cunat beqo ketu sdo pranoja me u lidh me ato. ja keshtu, e moret vesh apo jo? /pf/images/graemlins/laugh.gif ku ka me mire se beqo......mgjth "beqo" s'me pelqen shume mua, me mire "single".....si thoni ju?

TEDI

Valoris scriptorum

NUk o puna me gjet partnere . Ne beqare ngelemi prape te nesermen ...Secili n Pune te vet... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif