KluBi BAB_LYMIT

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: KluBi BAB_LYMIT

E dime e dime /pf/images/graemlins/laugh.gif kape me dor mos na moresh msysh /pf/images/graemlins/laugh.gif
Uee sa pertoj me ik ne palester /pf/images/graemlins/frown.gif kohe dreqi kjo.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

thuaji vetes kush me ben me mire palestra apo AF....Iiiiiiikkkkkkkkk shpeeeeeeeejtttttttttt ajo te ben me mire... Shkooooooooo... sa te mbarosh goten e martinit dhe nisu... ne ketu na gjen po he...

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ok ok ika se me trembe /pf/images/graemlins/laugh.gif me zuri paniku /pf/images/graemlins/laugh.gif.kisss

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

jo mi ta thashe me ze te ulet... /pf/images/graemlins/grin.gif me butesi...po iki dhe une se te klubi s'paska njeri...

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Skena para,
kena lind ne per sevda,
e bejme qefin batjava,
jena per marshalla

ooooooooopppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ........ /pf/images/graemlins/laugh.gif

ju pershnes me ket kongen .... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ssssssss

Primus registratum

o mamita do ma japesh mua 1 B-52 /pf/images/graemlins/laugh.gif pls /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .muahhhhhhh
/me i jep Kondres Lymit ene ksaj Dahlias ka 1 shot ti boj i cik tap /pf/images/graemlins/laugh.gif
/me i jep mamitas i Gin fizzzzzzz

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

bjeri me çekiç ti se per te ardhe ka kamarieri... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

olololol

Primus registratum

<font color="black">Birra me Kriko Mbaroj + Ekspresi u fik /pf/images/graemlins/laugh.gif </font>

olololol

Primus registratum

Do me shti fall ti mer qe do Turke.
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hajt se po ta boj po mos ma kthe filxhonin me Sum termo ke pjata /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

I jep Sience fmiut te vet nje leng portokalli se se ka mbush moshen per B-52 /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hejjj jeni te gjithe te qeras nga une me nje gote qumesht lope fshatari /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

une se pi dot lopen e qumshtit te fshatarit... me falni se kam pi pak me duket dhe doja te thoja...qumeshtin e lopes se fshatarit /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

nje Jack Daniels Pliiiizzzzzz... merci...