KluBi BAB_LYMIT

Guest
Re: KluBi BAB_LYMIT

Ca muzike po luhet k´nej se s´po e kap dot ritmin /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

Image18.jpg

Me moret shpirtin urno dhe taksia /pf/images/graemlins/frown.gif( /pf/images/graemlins/frown.gif(

olololol

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
jo jo do rrime edhe pak... s'ka klube te tjera hap!!! nese po ikim e i marrim me rradhe... ne kembe eshte me mire...jo per gje po takojme rob tape si ne... rruges...eshte qef ...

[/ QUOTE ]

<font color="red">Po me zhgenjen DAHLIA se kjo pune i bie : </font>
Ferkohu ketej (te klubi im) ndizu anej ( rruges)

<font color="blue">P.S </font> <font color="brown"> Ta mash men SHABE ! /pf/images/graemlins/frown.gif </font>

olololol

Primus registratum

Ca muzike po luhet k´nej se s´po e kap dot ritmin /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

TA thote BABA Ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pini njerez se do vdesim ........Zorret e barkut le ti qesim /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

ca targe eshte ajo e taksise mo???
ku do na i cosh vajzat ti eeeeeeeeeeeeee??? /pf/images/graemlins/smash.gif

Guest

[/ QUOTE ]

TA thote BABA Ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pini njerez se do vdesim ........Zorret e barkut le ti qesim /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

[/ QUOTE ]

U terbova per zotin /pf/images/graemlins/laugh.gif...hallall Klubi /pf/images/graemlins/rockband.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

O BAB jo me une nuk e tradhtoj klubin e pijetareve si puna jone /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif a ma jep shishen mu...ta kthej neser /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gifPo iki tani se u lodha tuj pi... per zotin... Naten e mire dhe pafshi ne enderr kokteile te magjishme... /pf/images/graemlins/grin.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

/pf/images/graemlins/grin.gif jo pra jam me biçiklete... e mos me ktheni nga rruga se nuk zgjohem neser mre femij te poshter /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

olololol

Primus registratum

Klubi u mbyll maroni gotat ne ikim .

Hajde Naten te Gjitheve /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi

Primus registratum

paskre hap alamet klubi pis m_ _
kush ti paska shtru kto pllaka kaq shtremet me, qamushi 21shit? mire, mire kshu ka lezet. Ven qeni. kshu dum ne.

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

do bohem i rregullt ktujna.

Kondrapedali

Kondrapedali

Klubi u mbyll maroni gotat ne ikim .

Hajde Naten te Gjitheve /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Un përtoj me hik sone e me ardh prap nesër n'mjes. M'lej çelsat e ta ruj un dyqonin pa pare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

andej nga ora 2 nuk do kete ngel ca me rujt dhe ka me ik dhe kondra! /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Une po bej nje caj per vete qe te me zer gjumi meqe spaska njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Une pi ca t'ket. dmth qe pihet ore

qe ku e kom nji heiniken prej verteti, sa e hapa

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

vetem mua pak fare... /pf/images/graemlins/grin.gif se erdha edhe nje here..; ça te bej une mu tha fyti anej...ok po e mbyll me nje chocolat chaud per sonte /pf/images/graemlins/grin.gif