KluBi BAB_LYMIT

cacol

Forumium maestatis
Re: KluBi BAB_LYMIT

Dikush te vjedh shalen... pastaj vjen Arco dhe te merr biçikleten /pf/images/graemlins/lol.gif

Ma sillni nje Fernet Branca mua...

marina s.

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Se di ti ca i bej Vodkes une robo /pf/images/graemlins/laugh.gif
me gjys shishe filloj e dredh ne maje tavolines /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Te besoj!.. /pf/images/graemlins/laugh.gif ..me gjys shishe ti ylli ..je n'spital overdoz komplet! /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gjithsesi do pijme nje dite ta premtoj! /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]
Shiko se une prefem me gjithe mend kur me premtojne /pf/images/graemlins/laugh.gif
i ziu ti po me rrejte /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

Hahhahahahahahahaha Ju griu uriaaaaaaaa eeeeeeeeee

kaloka faqja 8-9 se ke menune merr ca te dush /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]
s'kam nevoje te shof anej...e ka msu permenç: berxolle derri me patate skuqura dhe salce kosi,si pjate e pare kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif pastaj sallate me kukurec si pjate e dyte dhe dy copa torte me kivi per ameltim /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mos u tremni qe haj kaq shume...kam maraz sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

ssssssss

Primus registratum

arco merr tubin mer...avashni mer se rrezik so konsumu aq shum sa me morr gjith bicikleten /pf/images/graemlins/laugh.gif

i konjak me long qershie
veni konjakun mer cuno /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

Ke Avatari e ke Tedo /pf/images/graemlins/smile.gif

Ueeeeeeeeeee Ueeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/shocked.gif
ma hongren ne sysh qe i hongshin qent jarebi

kokerr robi mer co kshu /pf/images/graemlins/shrug.gif
/pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif IL Bar e Aperto

pinkparadise

Forumium maestatis

hmmm...duuuuuuuuu.....
caraca /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: io non parlara italiano, io albaneze puerfavor /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Lymo me mbush nje shishe me uj te ftohte se me duhet te iki per palester /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

cezma lymit ka zon ndryshk mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

do dhe shishe me uj tiiiiiiiiii....aty te thahesh te vyshkesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

ja ziliqarja ,he mi te vje inat qe une e ha ndryshkun me dhemb eeee,apo qe po iki ne palester.papapap cjane bere kto femrat e sotme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Du i pjat me qofte zgare, 'çik kaçkavall, nja dy qep t'njoma ne i shishe raki. Po m'bjer dy gota po deshe për rakin /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

e pse se merr dopio ti rakine ? /pf/images/graemlins/laugh.gif i paske mpref keq dhembet sot eee /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Kondre per mu eshte gota e dyte? /pf/images/graemlins/grin.gif

kam nje kerkese...nuk ulem ne tavoline me ata qe shkrujne idiotesira tek tema e Satanes...nuk me bejne fare per te qesh... dhe me ato qe shkruani fyeni te gjitha femrat ketu dhe mua mos me permendni ne postimet e juaja

^^MIA^^

Forumium maestatis

Bashkohem dhe une me kerkesen e Dahlias ,turp ti vije hapesit e gjithe atyre qe bejne ato shkrime.

olololol

Primus registratum

Kontre
Dahlia
Pink
LIps

ofendoheni me ju qeras un sot eeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Merrni ca te dush zejeni se jeni ke Klubi juj /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S Lips si ma kishte fut ai kamarieri mu dje mi sot mu fiksu /pf/images/graemlins/frown.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ça do te pish ti? e kam une xhiron e tavolines...

O Bab sa leke te detyrohem deri tani? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

olololol

Primus registratum

<font color="red"> Po nuk pate paguhet ne ndryshe /pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/shocked.gif </font>

^^MIA^^

Forumium maestatis

Paguhet ne natyre ee,Jo jo se Dahlia dhe une i kemi leket ne dore.

Dahlia ti te parat une te dytat,ec jepini cte doni,Babe mua nje Martini me ulli /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahaha ta shofim ket pune or Bab
kur te me mbarohen paret mund te te laj gotat ne fund...pastroj dhe tavolinen...shkund tavllat...s'kam bere asnjehere kamariere ku i dihet mbase me pelqen si zanat...

Une do deshiroja nje margarita ju lutem...