KluBi BAB_LYMIT

ameba

Forumium maestatis
Re: KluBi BAB_LYMIT

Lymo po nuk pate kohe me u mor me klubin ma mire ul qepenin daj /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Sa leke do per goten time te ujit /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Naten, s'kam lek, i kam harru leket te xhinset e tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif Bunny merre dhe nje dopio gote uji nga ana ime /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

lymo ,
pregaditu neser,
se feste te madhe ka shqiptaria, ''Kosova shpall pamvarsine''tape do behemi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ça burrash jeni juve që s'keni ka i 20 mijshe ke çdo pal patallona?

Lymo, i dopjo veresie mu t'lutem se s'kom pare as ke kto xhinset e as ke të tjerat /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

ca te bejm ne qe s'punojm me cash

ktu tek lymi s'paguan dot me bankomat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

zoulou

ElB@S@N

oouuu ,urime ,urime do te ngreme dolli gjithe diten pra /pf/images/graemlins/grin.gif qenka feste /pf/images/graemlins/rockband.gif

S

Scorpion

Guest

Sorpresaaaaaaaaaa! Lymo Urime e Gezuar 14-vjetorin e synetllekut (ishalla s'kam gabu vitet e daten) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dhurate kete fustan, qe e ke majt ne ate kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif

vena-cava-clothing-babydoll-v-neck-dress.jpg

Legjionixx

Forumium maestatis

Kosovaret ne ALBFORUM
me ka mare mali ti shoh,
nuk ka fare,e pse ,nuk e di ''pyetni Administratoret dhe moderatoret' /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Edhe pse nuk jame ''Kosovare'' paguj, pa ndale, gjere ne Lekun e fundit, /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

LYMO, KE raki Kosove mer /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif

zoulou

ElB@S@N

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Pagujn kosovarët e forumit /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
Pse duhet te jesh kosovar per te ngritur dolli ???? /pf/images/graemlins/frown.gif
Nuk jam kosovare !!!!! /pf/images/graemlins/blush.gif

ha ,ha i leztshem fustani /pf/images/graemlins/grin.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

Lyme lajme te mira. Afroe cik veshin.
Ka ardh HaRaP nga Iraku dhe ka morr 3 Irakiene me vete. i ka premtuar qe do i japi dokumenta shqiperie. A ka vend ke lokali jot me i majt nja ca kohe ?

S

Scorpion

Guest

O Lym ku je? Ca dt ishte dje mer qafir /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

Ca o ai fuston mer Scorpion ate se vesh as gamori me u bo synet pse sa e paskam un kshu loooooooooool se me habite.

Sa per kujtese me mori nje ish dashnore ma kujtoj ne sms lol.

S

Scorpion

Guest

Vetem sa ta kujtoi eeee, kshu me mendime jane dreq kto dashnoret /pf/images/graemlins/laugh.gif A ka noi gjo me pi falas /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa per ate ndihmen qe kerkoje, kam ra ne hall, ca bojme, ne mjes drek dark /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Duro se po pys knej verdalle ka lagja ime, megjithse e kam pas dit ket gjo. Mjes Drek Darke /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif