KluBi BAB_LYMIT

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: KluBi BAB_LYMIT

ok me nje te thonme "zogu" dashke te pi nje gote me ty? /pf/images/graemlins/grin.gif...pse jo...po mos me thush pastaj qe te kam borxh nje te qerasme...ça do me japesh?

pppppaa

Primus registratum

O lomo silli goces noi gjo...

-Po ca ke bo noi gjo ti shpirto? Nga t'kena? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahaha

ja nga mehalla ktej ...me origjine jam nga Fyeri po deshe te dish pak me shume...babin... se mamin e kam nga veriu i Shqiperise...po qenka i lezeçem ky lokali...po ti? mire? ku e ke shpine? /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

S

Scorpion

Guest

Hahahahahaah /pf/images/graemlins/laugh.gif shikimiqevret me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sill i shishe raki mu se na çau koken e maçokut labi mre, paska hong "Il Mezzogiorno" sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

ca bo rakia, i mbledh pijanecet ku jane e ku s'jane /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lymo, i jep qe i jep asaj i got, boje zemren gur e na e mbush edhe mua e Posterit nga nje /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pa merak, e kena pijem e omel ne, pa sherre, vec sevda na del nga goja /pf/images/graemlins/devil.gif
te behem gati une per i konge? /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

O e folmja kshu mer daj... Kshu quhet hyzmetciu ahengut... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po silli noi gjo rrushit, silli noi long luleshtrydheje... a ca pi ajo... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

ca longu po thu ti mre, ajo rri me faqore ke xhepi /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ej ate lengun e luleshtrydhes jepja asaj maces qe po fle gjume poshte tavolines...ok? /pf/images/graemlins/smash.gifose pije vete...

une marova çajin dhe du nje tequila...edhe du nje tavoline per vete...me lini rehat qe te gjithe se nuk qenkeni as per muhabet as per gje juve... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

pppppaa

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ja nga mehalla ktej ...me origjine jam nga Fyeri po deshe te dish pak me shume...babin... se mamin e kam nga veriu i Shqiperise...po qenka i lezeçem ky lokali...po ti? mire? ku e ke shpine?

[/ QUOTE ]

Knej venalli dhe vllai tat... Po si s't'kom pa me perpara une ty ee?? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa e bukur qe qeke mi dreq.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ku e ke shpine the..? /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ej ate lengun e luleshtrydhes jepja asaj maces qe po fle gjume poshte tavolines...ok? /pf/images/graemlins/smash.gifose pije vete...

une marova çajin dhe du nje tequila...edhe du nje tavoline per vete...me lini rehat qe te gjithe se nuk qenkeni as per muhabet as per gje juve... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

Po avash mi shpirto.. pse merr flak mei her si pushk jevgu ti mi... Thash mos deshe noi long se ju gocat i pini shume keto shurup mafarre /pf/images/graemlins/laugh.gif ....Po e nrrojme direkt...
Lymo sill i tekila ktu... dopjo per rrushin... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

qyqja çuno mo e bukur se ty qekam i here se ti mi paske veshet si elefant...dhe hunin si patate...uaaaa po keto dhomet me ku i ke lone me...hajt mo po vazhdoj ta pi goten...besoj se e kuptove nga e folmja se ku e kom shpine ee?

pppppaa

Primus registratum

Kshu si nga alliasi down town m'dukesh... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ti thu q1 e ke shpine ketu afer... kjo m'cudit mu.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

njit me klubin praaaa /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif here pas here kur bab Lymi eshte i zonem me le mu si shefe...pranaj te dukem ftyre e bukur dhe e pame...a na ve pak muzike me çuno...nga ato te brrakes se vdes una....

pppppaa

Primus registratum

Turin e Shaqes e ke nigju...?? O fenomen, qafsha lagjen... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nigjoje,nigjoje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

Hahhahahahahaha
lale mora ban ne google per Levizje pijesh

Me kerku pije ne google me mire kerkoj ke klubi ktu

olololol

Primus registratum

Urno pini nga nje konjak e me lini rehat /pf/images/graemlins/wink.gif

img_630.jpg