KluBi BAB_LYMIT

ameba

Forumium maestatis
Re: KluBi BAB_LYMIT

Iku per Shele ene nje klub i hajrit qe kishim /pf/images/graemlins/madie.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahahahaha O Bab kshu te thashe une? foton qe ta solla ne privat ti ma qet mu ne AF? /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

per ndershkim po te kerkoj te me besh nje çaj mali te nxehte qe qet avull me limon...edhe nje masazh me nje pale duar te buta....edhe te gjitha keto pa pare...sepse me ke shajt rondshem... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gifedhe i teke raki se me kane thone qe ben mire kur je me grip...edhe shpejt se nuk kam kohe...i du tani te gjitha... /pf/images/graemlins/grin.gif

olololol

Primus registratum

ahhahaha me rafte pika ca i bo shishes lol
Caj dhe ne vend mer me Caj maj i repart ushtarak jjo ty

S

Scorpion

Guest

O Lymo i kafe te shkurter mu /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Kape gje mbreme, apo si gjithmone per nji? /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

Per nje Score
CUf ik e boje ke Shpia Birres ke Liqeni se o M Ahmeti kengetar thuj Zhenit.

Se me pronotu ktu i dalin lesht

pppppaa

Primus registratum

Po ca t'pi mer lom.... long qershie me shurup tronafili... /pf/images/graemlins/laugh.gif
M'bo ne i kafe... t'shkurter..

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ho me qeka hap lokali ee? ku eshte çaji im? /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif edhe degjo ti Bab se kom zon rradhen qe ne dreke e jam tu prit akoma...shpejt se po me dridhet trupi per nje çaj... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

pppppaa

Primus registratum

E o babe... merr i kamarier mer daj... sa i kursym qe qeke mer?!! /pf/images/graemlins/laugh.gif Sikur jena n'gjirokaster.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
vje goca nga ana anes me pi i caj ene pret gjys dite n'kom... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

tea.jpg
Kape Cajin Omelsine. /pf/images/graemlins/wub.gif

Grappa.jpg
Plas gjithe javes.

Poster une punoj me Tel lale kur bohet porosia te coj zile /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

uhhh falemnderit me erdhi shpirti ne ven... /pf/images/graemlins/grin.gif

ej behet gje te marr pak nga Grappa e ketij tjetrit une? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

PS O bab ça i ke bo faqes me shishet per Posterin...

olololol

Primus registratum

Ca te bej mer rush ky cdo cerek ore du grappa du grappa e ka regjistru dhe i ben replay ahahahhaa

pppppaa

Primus registratum

Rrofsh lomo... Ket grapen e ke t'mire... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Noi aheng ka funi javes... apo jena holle.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

O zogu... Mirmroma.... ca ke bo noi gjo ti..?? Do e pijme i gote bashke.. Qeras une... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif