Kete apo Ate...???

joetisti_

Locus omnem
Uje temp ambienti.

Nëse keni pasur për të humbur një nga shqisat tuaja. Cila do të jetë ajo?
me ka hyre uje ne vesh (gje qe per dreq ka ndodhur dhe here te tjera dhe pastaj me ka kaluar) dhe nga ky vesh degjoj fare pak. Eshte torture! Mbase (ne pergjigje te pyetjes) do preferoja (po te isha, si te thuash, i detyruar te zgjidhja nje) te humbisja nuhatjen. Pjesa me e keqe do te ishte, mbase, se po te digjej dicka, si gjelle etj, s'do ta ndieja fare, por ama edhe ererat e keqija do t'i eleminoja :)

(per kercim te tipit: kercim me shkop apo kercim se gjati, e ke fjalen, apo per kercim-vallezim?)
kercim.
liber letre apo liber elektronik?
 
Top