Sport. Ditën apo natën ?
Artin Papirus rex 29 Mar 2017 #1,422 Dikur kam pas pelqye naten, po tash m'pelqen ma shume dita. Cilat gjana ju gezojn ne jete?
T TinkerBell Papirus rex 29 Mar 2017 #1,423 Atëherë, këtë pyetje mund të bësh tek tema << pyetje/përgjigjjje. Këtu duhet një apo në mes Të duash apo të të duan ?
Atëherë, këtë pyetje mund të bësh tek tema << pyetje/përgjigjjje. Këtu duhet një apo në mes Të duash apo të të duan ?
Artin Papirus rex 29 Mar 2017 #1,424 Ke te drejt, e ngatrrova lojen. Te te duan asht ma mire. Kur do dhe nuk te plotsohet ajo qe do, nuk ndihesh mire. Per shoqni, ne nji moshe me ty apo ma te vjeter se ty?
Ke te drejt, e ngatrrova lojen. Te te duan asht ma mire. Kur do dhe nuk te plotsohet ajo qe do, nuk ndihesh mire. Per shoqni, ne nji moshe me ty apo ma te vjeter se ty?
joetisti_ Locus omnem 4 Apr 2017 #1,427 cfare te kesh te ky ibriku, me hidh nje filxhan se po me pihet (kafen, por me shume pak pike diference nga caji) me ngjyra apo bardhe e zi?
cfare te kesh te ky ibriku, me hidh nje filxhan se po me pihet (kafen, por me shume pak pike diference nga caji) me ngjyra apo bardhe e zi?
joetisti_ Locus omnem 5 Apr 2017 #1,431 te jene si te jene (por meqe jam i gjate... Sado qe te shkurtrat me intrigojne) te skuqurat apo te pjekurat?
te jene si te jene (por meqe jam i gjate... Sado qe te shkurtrat me intrigojne) te skuqurat apo te pjekurat?
Moonlight85 Forumium maestatis 5 Apr 2017 #1,434 joetisti_ said: motor uje frigoriferi apo uje temperature ambienti? Click to expand... Uje temp ambienti. Nëse keni pasur për të humbur një nga shqisat tuaja. Cila do të jetë ajo?
joetisti_ said: motor uje frigoriferi apo uje temperature ambienti? Click to expand... Uje temp ambienti. Nëse keni pasur për të humbur një nga shqisat tuaja. Cila do të jetë ajo?
Artin Papirus rex 5 Apr 2017 #1,435 Duhen vënë dy mundësi dhe një "apo" në mes, që të jemi në rregull me temën... Qajin e pini me qumësht apo me sheqer?
Duhen vënë dy mundësi dhe një "apo" në mes, që të jemi në rregull me temën... Qajin e pini me qumësht apo me sheqer?