Kerkesat, propozimet, pranimet & heqjet nga aop list tek #shqiperia e #ndihme

Elian

Primus registratum
Re: Kerkesat, propozimet, pranimet & heqjet nga aop list tek #shqiperia e #ndihme

FALKO, po lexoja postimin e KELTIT. Cdo aop qe gabon nuk paralajmerohet. Po nqs gabon nje SOP paralajmerohet?

H

harap

Guest
Re: Kerkesat, propozimet, pranimet & heqjet nga aop list tek #shqiperia e #ndihme

FAlko me kete rast ka gabuar.

FALKO

Forumium maestatis

HaRaP , pa krijuar konflikte te kota.
Thashe mendimin tim si Sop edhe sapo te me jepet mundesia do e zbatoj.
Per me shume ti di ku te drejtohesh nese mendon akoma se une kam gabuar.

B

briiigi

Guest

sa Sop vendosen per kete rast?

Elian

Primus registratum

FALKO vazhdoj te pyes. Nqs nje AOP gabon nuk paralajmerohet. Po gaboi nje SOP, paralajmerohet?
Mu pergjigj te lutem .. mos me bej filma.
Edhe pse e di se si do jete pergjigja

H

harap

Guest

Falko po te kujtoj edhe ketu rregullat e kanalit.
ndalohet fjala k*r , p*th , q*rj* edhe jo vagine ,seks edhe penis.
me duket se ske bere lende te tilla ne shkolle.
prandaj perseri po ta perseris qe ke gabuar edhe ne deklarimet edhe ne vendimin e nxituar.
une per cdo gje diskutoj me te tjere e jo si ti qe nxitohesh edhe gabon.

FALKO

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga LosT:
[qb]FALKO vazhdoj te pyes. Nqs nje AOP gabon nuk paralajmerohet. Po gaboi nje SOP, paralajmerohet?
Edhe pse e di se si do jete pergjigja[/qb]
mos ma kerko mua pergjigjen , dergoji nje memo Founderit Elian.

B

briiigi

Guest

dua dhe une pergjigje /pf/images/graemlins/smile.gif

Elian

Primus registratum

Pse ti din vetem rregullat per AOP, kurse ato per SOP nuk i njef fare?

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Elian pergjigjen e ke te sakte te largimi i IGLIT nuk pati asnje paralajmerim .... cdo njeri i ka te qarta ato qe quhen rregulla dhe kur kalojne ato me elementaret ose situata midis dy aop-ve situata shkon ne kick bane nuk ka me vend per paralajmerim.
KELTI!

Elian

Primus registratum

KELTI, IGLI u hoq per kercenime me sa maj mend. FALKO i beri ato kercenime dhe se hoqi njeri. Pse?

H

harap

Guest

sepse igli e beri ne publik kurse falko e beri me memo.per kete te jap pergjigje founderi persa i perket kanalit #shqiperia kurse per serverin do diskutohet.

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Elian mos me keqkupto ne shkrimin tim une fola per aop-et apsi ata kam te drejten ti gjykoj ... kurse ajo qe te kam thene per IGLIN ishte nje shembull....le te presim dhe te shohim sdi cte them me shume....une kam ne dore nje vote nese do kerkohet votim per FALKON.
KELTI!

Elian

Primus registratum

KELTI, ajo qe desha te them une eshte. Nqs ka rregulla te ashpra per AOP, te njejtat rregulla duhet te jene edhe per SOP.
Kaq ishte e gjitha, e thene thjesht, bukur, shkurt.

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

/pf/images/graemlins/smile.gif Asnje kundershtim Elian une ate gje e kam thene kohe me pare ... jo vetem per kto dy accesse po per te gjitha accesset qe jepen edhe mund te hiqen asgje nuk esht e perjetshme.
KELTI!

FALKO

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]sepse igli e beri ne publik kurse falko e beri me memo.per kete te jap pergjigje founderi persa i perket kanalit #shqiperia kurse per serverin do diskutohet.[/qb]
Kam folur me founderin edhe me ka derguar PM.
Ne server nuk kam bere gje qe ta diskutosh.

B

briiigi

Guest

o tipi, do me kthesh pergjigje mu a jo?

FALKO

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga FALKO:
[qb]
Fillimisht postuar nga LosT:
[qb]FALKO vazhdoj te pyes. Nqs nje AOP gabon nuk paralajmerohet. Po gaboi nje SOP, paralajmerohet?
Edhe pse e di se si do jete pergjigja[/qb]
mos ma kerko mua pergjigjen , dergoji nje memo Founderit Briiigi.[/qb]

Admirali

Primus registratum

Ore milet, akoma nuk e keni kuptuar ju, qe Sop kane vetem te drejte, asnjehere gabim. Me vjen keq qe disa qe jane te vjeter ne Albnetwork nuk e dine kete gje akoma(ose edhe luajne filma, se duan te shohin se deri ku arrin cmenduria qe i ka kap disa nga Sop e sotem).

H

harap

Guest

per punen e serverit ska pune founderi.per serverin jane te tjere qe vendosin.
po ti pergjigju pytjeve te bera.