Kerkesat, propozimet, pranimet & heqjet nga aop list tek #shqiperia e #ndihme

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest
Re: Kerkesat, propozimet, pranimet & heqjet nga aop list tek #shqiperia e #ndihme

Ok per te gjithe ata qe do kene verejtje mund ti shprehin ...ENISS -it i hiqet acc si aop ne kanalin #shqiperia per arsye te vendosjes se modeve +mpi ne kanal ... pasi u pyet ne dhomen #ndihme dhe nuk pati nje reagim pozitiv une mora kete vendim.
KELTI!

Admirali

Primus registratum
Re: Kerkesat, propozimet, pranimet & heqjet nga aop list tek #shqiperia e #ndihme

Fillimisht postuar nga PLAKU_prej_TIRONE:
[qb]Ok per te gjithe ata qe do kene verejtje mund ti shprehin ...ENISS -it i hiqet acc si aop ne kanalin #shqiperia per arsye te vendosjes se modeve +mpi ne kanal ... pasi u pyet ne dhomen #ndihme dhe nuk pati nje reagim pozitiv une mora kete vendim.
KELTI![/qb]
Me ne fund te erdhi mundesia me gjet nje shkak me heq ENISS nga Aop he, megjithate e konsideroj idiotllik qe ti heqesh acc dikujt vetem se ka vene kanalin +mpi , kur dihet shume mire qe ato jane parametra per te mbrojtur kanalin nga ndonje debil.

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Gjithcka u sqarua Admirali rri i qete ENISS eshte perseri aop pasi u vu re nje gabim teknik asaj ju rikthye accessi.
KELTI!
P.s me idiollik se shkrimi yt i nxituar nuk kisha pare Admirali

ENISS

Primus registratum

hihihihi
cbehet thuaj....nejse,
ju uroj te gjitheve Gezuar Festat se per pak dite po afrojne... :thumbsup:

A

Adami

Guest

Hajde gezuar e me nje irc-vodka ishalla
.................................................
Me respekt Adami

Elian

Primus registratum

Sqarim: Per ata qe duan te bejne llafe.
Ne kete rast nuk kishte faj as KELTI as ENISS.
Nganjehere ato 0 dhe 1, ngaterrohen, dhe bejne gjera te tilla.
Shyqyr qe kemi te bejme me njerez qe kuptojne.

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

GEZUAR dhe ti derisa esht gabim gabim esht skemi ci bejme.

SkinArt

Primus registratum

Adam ca o ajo vodke ? mall i skaduar ne magazinat e shqiperis pa vler cun
hajde ke daja ktu ne russi GORBACOV VODKA me u knoq me nje shishe e ta mbash mend per gjith javen

dhe mos u zini shume ju te tjeret

Emanuela

Forumium praecox

Per aresyet e mija personale kerkoj qe te me hiqet AOP te dhoma #shqiperia dhe #ndihme. Nuk mundem te futem shpesh keto kohe, keshtu qe do ishte me mire qe vendim tim ta zere ndonje tjeter.
Ju falenderoj per mirkuptimin.
Ju uroj me gjithe zemer:

GEZUAR KRISHTLINDJET
GEZUAR VITIN E RI

Mbaresi te gjitheve. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

ingridi

Primus registratum

do kisha shume deshire te sherbeja dhe une si aop te dhoma shqiperia,mund te me thote njeri kujt mund ti drejtohem??
ju flm,, my nick ingridi_luzi_vogel_m

SANT0S

Primus registratum

Sugjeroj Qe Te Hiqet HaRaP Nga Detyra :S

2celjan-fr3

Primus registratum

kekroj edhe une nje aop kshu sa per tangarllik.lol

Kush o shefi ketu?nje aop per celjanfr

respekte

2celjan-fr3

Primus registratum

Yes or No?

do ma jepni aop?

r3b3l1

Primus registratum

THJESHT NJE KERKESE PER SOP TE #shqiperia NGAQE RRI SHUME NE CHAT THEM SE E MERITOJ TE JEM NJE "KOORDINATOR"SI ME THENE.SHPRESOJ SE DO E MERRNI PARASYSH.SET BY Ic3-3y3s_aka_R3b3l1

r3b3l1

Primus registratum

Besoj se rregullat i di tash..dhe jam dakord me to...edhe do isha shume i kenaqur sikur te me jepnit sop te #shqiperia ....
PRES ME PADURIM PERGJIGJEN TUAJ...RESPEKTE Ic3-3y3s_aka_R3b3l1

r3b3l1

Primus registratum

hey mos e shihni nga nicku se eshte i gjate pak a??? e mund me e shpjegu ca dmth...thjesht dua te di kur do merret parasysh kerkesa ime per sop te #shqiperia dua nje pergjigje...
flm..Ic3-3y3s_aka_R3b3l1

r3b3l1

Primus registratum

HEY PO KUR LEXOHEN KETO RE SE MESA KAM PARE UNE ASN1 SESHT MARR PARASYSH DERI TANI...flm stafi Ic3-3y3s_aka_R3b3l1

r3b3l1

Primus registratum

ANKESE!!!
ESHTE ABSURDE QE PER FAJE TE NJE PERSONI TE MARRIN TE TJERET AKILL....KJO ESHTE ABSURDE NGA OP E #shqiperia....nuk e kuptoj kete veprim kaq te pamatur...nese nje person ben floode apo sharje nuk ka arsye qe personat qe lidhen me ane te kabllorit te marrin akill..nesje te papergjegjshem e bejne kete...
me rsp Ic3-3y3s_aka_R3b3l1
P.S(KAM BERE DHE KERKES PER ACC, POR MESA DUKET AS NUK BEHET FJALE FARE)