Kerkesat, propozimet, pranimet & heqjet nga aop list tek #shqiperia e #ndihme

I

insane

Guest
Re: Kerkesat, propozimet, pranimet & heqjet nga aop list tek #shqiperia e #ndihme

Fillimisht postuar nga FALKO:
[qb]
Njoftim.
-Durrsaku i hiqet acessi per mospjesemarrje per nje kohe te gjate ne chat.
[/qb]
une pardje e pashe ( apo ndsoshta pak me pare ...)
ishte me nick tjeter, ndoshta futet me niqe te tjera por prap eshte aty.
Pyetje: U pyet nese ka qene prezent apo jo??
dhe meqe jam ketu Durrsaku futet vone naten ( une vetem vone e kam pare mos valle ngaqe dikush futet diten se ka pare? )

shendet /pf/images/graemlins/smile.gif

genci

Primus registratum
Re: Kerkesat, propozimet, pranimet & heqjet nga aop list tek #shqiperia e #ndihme

Ska lezet kshtu.... edhe nje gje qe ne shqiptaret e kemi falas
edhe ate me zori e japim abababa...
:smash:

PROPOZIM

1)Propozoj qe listen e Aopve ta mbushni deri ne max (250 aop).

2)Aop't te shtohen ne baze te lidhjeve te gjakut

3)Aop't te shtohen c'do 21 dite ose kur ndonje nick ekzistues behet drop nga vete serveri per mos perdorim

4)Aop't te hiqen ne gabimin e pare dhe pa paralajmirm

5)Te vendoset vetem 1 SOP 24/7 qe te shtoj dhe te heq simbas rregullave te mesiperme
(per postin me siper propozoj Mr. Falkosopi'n)

Ky propozim sapo iu nis te gjithe Founderve ne albnetwork /pf/images/graemlins/tongue.gif

p.s keshtu t'pakten e gjithe Shqiperia,do te behet
Aop brenda 2 muajsh duke shuar kureshtjen mistike te fuqive qe vijne me marrjen e statusit Aop :thumbsup:

p.s.s rrnofshin vilajetet /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

se ke harru te shtosh qe te hapen edhe kurse per lende te tjera ne network.sapo te gjejme sponsor do mundohemi te hapim ndonje kurs per anatomi pike se pari.

FALKO

Forumium maestatis

Postimet qe nuk kane lidhje me temen do te editohen, per me shume kur nuk jane te stafit.
Mund te hapni tema te tjera nese e shikoni me te pershtatshme gjithmone brenda rregullave te temes kryesore.

enton

Primus registratum

Filimisht postuar nga Harap
.......................................
dhe meqe jam ketu Durrsaku futet vone naten ( une vetem vone e kam pare mos valle ngaqe dikush futet diten se ka pare? )

shendet

........................................
A sdo ishte me mire qe @qe kane acces te rine me nick qe kane mare acces kur jane me @perpara?? Ne kete menyre dhe keto keqkuptime sdo ndodhnin edhe ne sdo na duhej te remonim neper IP apo ident per te pare se kush eshte kolegu???

Admirali

Primus registratum

FALKO trimi( se je bo trim me flete tani, sop, ircop, moderator), te pakten ate postimin tim, mqs ishte jashte teme, ta zhvendosje tek tema perkatese( e kam llafin per teme qe hapi ^shiu^ per ate qe u be tek #shqiperia).

Ma degjo nje llafe FALKO, se jam me i vjeter se ty ne chat, kujdes me ato cfare po ben, se do humbasesh shoqerine.

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Mendimi im eshte ky per kete teme kjo teme nuk duhet te ekzistoje ketu pasi jane disa norma te cilat nga shume njerez nuk kuptohen... i kerkoj nismetarit te temes dhe administratoreve ne se do biem dakort qe kjo teme te levize atje ku e ka vendin bye.
KELTI!

terpervetezotimertegjithe

Primus registratum

per sa i perket jesaj teme HARAP KA TE drjete nejse kelto mos harro se ske bere ne kete staf kurre /pf/images/graemlins/smile.gif shkurt je LOLO /pf/images/graemlins/laugh.gif bye harap je i modh elian ki pak parasysh ke ke sop dhe aop ta th3em si patrioty si te duash ti /pf/images/graemlins/wink.gif mendoje mire ca po ben nqs je ti founderi i #shqiperise se tani spo marr gje vesht une se smerrem me me keto marrina
bye stafi shnet e pare

terpervetezotimertegjithe

Primus registratum

Edhe nje gje tjeter se harrova mos editoni komnetet e mija per derisa jane brenda normave te temes ok thnx edhe nje here bye

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

PO une pikerisht qe mos shkruajne plehra si puna jote them te zhvendoset tema /pf/images/graemlins/tongue.gif hajt bye dhe me mend ne koke HIGHLANDER se si dihet e ke provuar....
KELTI!

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Enton:
[qb]Filimisht postuar nga Harap
.......................................

shendet

........................................
A sdo ishte me mire qe @qe kane acces te rine me nick qe kane mare acces kur jane me @perpara?? Ne kete menyre dhe keto keqkuptime sdo ndodhnin edhe ne sdo na duhej te remonim neper IP apo ident per te pare se kush eshte kolegu???[/qb]
sidoqofte eshte shume e veshtire te pyetet personi nese ka perdorur niqe te tjere? dhe per te konfirmuar nese ka qena po jo?

Elian

Primus registratum

çuna, sna takon ne te gjykojme punen e SOP

Tani, meqe Gesin e takoj me shpesh se nje here dite:
Gesi ka bere mungesa, po darkave vone ka qene gjithmone ON me nickname Toroll@ku, dhe po te shifni mire, ate nickname e ka ne group me Durrsaku.

Gjithsesi topin e keni ju, penalltine e gjuani ju. Me sa pashe une 2 vete votuan pro heqjes, nga 5 sop a sa jeni + 1 founder qe ka te drejte vote, po nejse mo, nqs keni fillu ti jepni vendimet edhe me VETO, ju jap te drejte /pf/images/graemlins/tongue.gif .

H

harap

Guest

puna eshte se Gesi hyn cdo nate edhe te pakten pas mesnate une kam fol shpesh me te.
po ketu del ne pah edhe njehere nje gabim i dikujt te cilet jane gjate dites online per vete edhe diskutojne per ato qe hyne ne darke.

olti_9-kobra

Primus registratum

si eshte puna se nuk po marim vesh se cbehet,na sqaroni se na mbytet,na iku truni po flasim neper ajer e neper gjum per koke te nones parti qe jam i mir po pse silleni keshtu xhanem hajde na thoni si eshte puna

olti_9@hotmail.com
help.gif
help.gif
:smash:

FALKO

Forumium maestatis

Elian edhe te tjeret qe jane interesuar per Gesin, asgje kunder sepse e njoh se çfare djali eshte. Do bente me mire ti dergonte nje memo nje Sop per kete ndryshim nicku siç ka bere dounload edhe djalli vogel qe te mos flasim kot edhe ne.
Kane folur 2 sop nga 5 ,sepse nje nuk ekziston prej kohesh ndersa dy te tjere nuk i kam pare te merren ndonjehere me kete pune.
S'ka problem se me ata flasim ne chat edhe e sqarojme.
Gesi do te ishte i lutur te dergonte memo per kete ndryshim.

durrsaku

Forumium maestatis

Oh se tashi e pashe qe qeka diskutu per mu te kjo tema(vihet re qe kam bo mungesa /pf/images/graemlins/tongue.gif ).Problemi i mungesave qendron,jam dakort,por vetem do doja icik me shume transparence nga ana e SOp-ave qe te pakten kur ma hoqen te ishin interesuar icik me shume dhe mbase te me kishin nis noi memo ose fundja edhe noi PM ktu ne forum.Edhe ndryshimi i nickut qendron(sic e shifni edhe ne forum) si dhe futja ne Irc ne oret e darkes per arsye shendeti /pf/images/graemlins/tongue.gif Ju s'te lini as te marresh veten pas noi semundje mer jahu.Monopol e keni bo ate dhomen /pf/images/graemlins/frown.gif