Re: Keqkuptime per Islamin: Pyetje - Pergjigje
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
1.SHQIPTARIA = KOMBESIA apo KOPJON BATUTA KOT SE KOTI QE NUK KANE KUPTIM?
2.ATA qe bejne KRIME dhe VJEDHIN dhe dalin PROSTITUTA edhe ata thone jane fe SHQIPTARIA. Ca fryme e piste paska kjo feja(jo si komb).
3.SHQIPERIA si komb edhe une jam, por nuk kuptoj se qenka FE apo BESIM.
4.Ndoshta edhe ai qe rrihte gruan dhe binte gra ne shtepi ishte me NDERGJEGJE TE PASTER ne MENGJES (se po te mos ishte nuk e bente). Dmth ti me ate nuk paske ndryshim apo jo?
5.Edhe ai burri, nderin e kishte per veten e tij si puna jote. Jo per ty qe te gjykosh gjithe ISLAMIN me NDERIN e TIJ. Qenka kopja jote. FANTASTIKE.
Po kritikon principet e tua te VERTETA gje?
Ti as nuk di ligjet e llogjikes me te cilen po flet, jo te dish moralin e Kur'anit. Le pastaj te zbatosh....qe nuk behet fjala FARE!
Merr nje keshille: Shko merre me na nje gje tjeter po pate shume kohe ne dispozicion...se ketu ke ardhur per tu tallur...
Sinqerisht e kam!
[/ QUOTE ]
Albanski,
Mqse po e merr per personale shum kete bisede, un po te shpjegoj mendimin tim me qarte.
un me siper te bera nje pyetje ty, dhe te dhash mundesin qe ti te ma thoje me PM, ti vertet mu pergjigje, por me dhe nje pergjigje PA pergjigje realisht, sepse me le mua te mendoja si ta doja (dmth nuk mu pergjigje as me po e as me jo, por thjesht me le nenkuptime).
Un pata aq guxim, edhe "burreri" sa pyetjes tende ju pergjigja ne publik, dhe vertet ashtu si un e gjykova qe ti meritoje pergjigjen, duke u treguar sa me e sinqerte,
tani qe ti te vish edhe te me besh mua psikollogjisje te çdo fjale, kjo me duket pas si e pa kuptimte nderkoh qe ti nuk pate guxim te pergjigjeshe ne menyre te sakte per veten tende.
Tani, qe te te pelqej apo JO pergjigja ime, mua nuk me intereson shume, sepse ti je i lire te mendosh si te duash.
Ti mund ta kthesh situaten si te duash, gje qe je duke e bere me kohe, dhe kjo nuk me le pa gjum naten ta siguroj.
Por, me duket se je ne limitet e tua, po fillon te dalesh nga self control qe kishe, sepse nuk po ke me durim, as te shpjegosh, as te bisedosh, asgje, ndaj nuk e kuptoj perse ti vazhdon akoma te mundohesh te japesh pergjigje, perderisa nuk je ne gjendje te mbash "qetesin" tende ne shkrimet e tua.
Mendimi jote, per pjesmarrjen time ne kete teme, HIDHET POSHTE, pa u marre parasysh, ngaqe nuk je ne nej pozicjon te mire per veten tende per te dhene mendim apo per gjykuar.
Gjithsesi, un ketu e kam serjozisht, por kjo nuk do te thote duhet te kem te njejtin "tone" si ju ne shkrimet e mia, apo te mbaj te njejtin qendrim si ju.
ps: SERISHT PO DEL NGA TEMA /pf/images/graemlins/laugh.gif PO DEVIJON, NUK ESHTE RRETH MEJE DEBATI ( edhe pse e di qe jam shum interesante, nuk mendoj deri ne kete pike /pf/images/graemlins/laugh.gif ) ATEHERE, MOS U MUNDO TE MERRESH ME MUA, BESIMIN, DHE MORALIN TIME, ESHTE E KOTE.
ps2: un jam cool /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wave.gif