Ja aber nur kurz. Gjonat e mira nuk zgjasin shume, jon si puna ksaj cokollates qe haj, edhe i cap me ka njel, mos me kerkoni kot.Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb]LR ist wieder da /pf/images/graemlins/smile.gif schööööööönnnnnnnFillimisht postuar nga LR:
[qb] Gleichfalls! [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Une ste kerkoj per vete /pf/images/graemlins/smile.gif Jo po ta dish qe jam njeri paqsor une /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga LR:
[Ja aber nur kurz. Gjonat e mira nuk zgjasin shume, jon si puna ksaj cokollates qe haj, edhe i cap me ka njel, mos me kerkoni kot.
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
Mos mi mos , mos mi se gjynah /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Dole hiqu qafe se po e gjuj vete e para /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: [/qb]
Kush hiku mi? Une sjom aq i pashpirt sa te lej ty dhe Belinen me gisht ne goje, a thua se skam gjona me te bukra me nda. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Mos, delegatet iken madje dhe Rrugaci /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe na la me gisht ne goje te dyjave /pf/images/graemlins/laugh.gif Beline e paska rrejt keq fare me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif
Belina e ka zakon ky te rrej mos e merr fare seriozisht /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jom! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Dolores:
[qb] LR hiiiii /pf/images/graemlins/smile.gif
Je per vit te ri ne shqiperi? single?? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Egoiste! Poplli thot dy te rrafme te bojn keq dy te gjujtme jo!Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Dole hiqu qafe se po e gjuj vete e para /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: [/qb]
Me thuj cfare ngjyre e do kostumin dhe cfare lloji xhelin?Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] Ok behu gati me xhel e kostum /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]