Keine Ahnung!

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Keine Ahnung!

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb]
Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Gleichfalls! [/qb]
LR ist wieder da /pf/images/graemlins/smile.gif schööööööönnnnnnn
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ja aber nur kurz. Gjonat e mira nuk zgjasin shume, jon si puna ksaj cokollates qe haj, edhe i cap me ka njel, mos me kerkoni kot.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

LR hiiiii /pf/images/graemlins/smile.gif

Je per vit te ri ne shqiperi? single?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Hi Rrugaco /pf/images/graemlins/wink.gif do e ndajme pergjys ate capen ne nje pozicion tundues /pf/images/graemlins/wink.gif apo te ta thom gjermanisht se nuk merr vesh ti me gjuhen e syve /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos me refuzo te lutem /pf/images/graemlins/laugh.gif se nuk do me zere me gjumi ne kete jete /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belinea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LR:
[Ja aber nur kurz. Gjonat e mira nuk zgjasin shume, jon si puna ksaj cokollates qe haj, edhe i cap me ka njel, mos me kerkoni kot.
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
Une ste kerkoj per vete /pf/images/graemlins/smile.gif Jo po ta dish qe jam njeri paqsor une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kur do vije pra ti ? /pf/images/graemlins/laugh.gif lol

Naten :wave:

Belinea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Dole hiqu qafe se po e gjuj vete e para /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: [/qb]
Mos mi mos , mos mi se gjynah /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une se gjuj per vete, ca ti gjush atij mi, ai nje cap eshte katandis i gjori /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ika LR, ketu duket kush te don me vertet /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Mos, delegatet iken madje dhe Rrugaci /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe na la me gisht ne goje te dyjave /pf/images/graemlins/laugh.gif Beline e paska rrejt keq fare me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belina e ka zakon ky te rrej mos e merr fare seriozisht /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belinea

Primus registratum

Jo mi se eshte cun i mire ai /pf/images/graemlins/laugh.gif Po sic e tha edhe vete LR gjerat e mira zgjasin ganz kurz /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordi , me i dal hap fare cunit botes e mos te kuptoj gje mi ? /pf/images/graemlins/laugh.gif Zot na mba mendjen /pf/images/graemlins/tongue.gif lol

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb] Mos, delegatet iken madje dhe Rrugaci /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe na la me gisht ne goje te dyjave /pf/images/graemlins/laugh.gif Beline e paska rrejt keq fare me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belina e ka zakon ky te rrej mos e merr fare seriozisht /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kush hiku mi? Une sjom aq i pashpirt sa te lej ty dhe Belinen me gisht ne goje, a thua se skam gjona me te bukra me nda. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] LR hiiiii /pf/images/graemlins/smile.gif

Je per vit te ri ne shqiperi? single?? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jom! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb] Dole hiqu qafe se po e gjuj vete e para /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: [/qb]
Egoiste! Poplli thot dy te rrafme te bojn keq dy te gjujtme jo!

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] Ok behu gati me xhel e kostum /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me thuj cfare ngjyre e do kostumin dhe cfare lloji xhelin?

Kordelja

Valoris scriptorum

Dole mos thuj ne shumes us , I'm not supossed to share anything with you /pf/images/graemlins/laugh.gif at alllllll /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jam egoiste /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Si te ta them kte qe te mos te te lendoj ndenjat Kordelke......ti s hyn fare mi ke us !!! /pf/images/graemlins/laugh.gif ahua rradha eshte e dendur te thashe :lol:

Kordelja

Valoris scriptorum

Kam dale me gershone rraluse Dole, e ke parasysh ate per rricat /pf/images/graemlins/laugh.gif naaaaaaaaa taze t;i hollon floket /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

LR me mire shkruajme ne MP ne te dy se paska llafe shume kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif