Keine Ahnung!

olti

Neo
Re: Keine Ahnung!

Te dyjave ju kam peshendetur tek tema "Pershendetje me nje foto" (faqja 7 me duket) dhe se pasket pa :rolleyes: Sa keq per ju /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belinea

Primus registratum

Po ti na lajmero para se ta hapesh temen /pf/images/graemlins/smile.gif
une kam bere plan me kap 2000 postime deri neser /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Prandaj poston ashtu me pika ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

E poshter /pf/images/graemlins/tongue.gif

Sidoqofte, mu' s'ma kalon dot.

Jan ba si shume laluce ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif (mos gjuni :tipsy: )

Belinea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]
Jan ba si shume laluce ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif (mos gjuni :tipsy: ) [/qb]
Olta, ca thot ky mi ? :eek:

Rroft Fieri !! Fieri Kryeqytet !!
hahahahha
/pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

olti

Neo

Hahahahahahaha Abs /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shume bukur. Shyqyr qe na zgjove tija /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Un' dua te jem Barkeeper :smash: dhe do ju ofroj vetem uje mineral /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Nuk e di nese e dini, por per ata qe jane ne Austri, ekziston tashme nje mundesi per te telefonuar me 4.4 Cent per minut. Mund te therrisni numrin 0810 900 615 dhe me pas mund te lidheni me cdo numer ne Shqiperi, qofte celular, apo telefon fiks.

E dinit?! :rolleyes:

Belinea

Primus registratum

Olti, pa e provu vete nuk besoj /pf/images/graemlins/laugh.gif lol
ke telefonu vete ti se ketyre spara ju del leku nga duart /pf/images/graemlins/wink.gif vec te marrin e kane mendjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Abs, duhet me sjelle gje me vete se ketej osht mode ? :angel:

Yasemin

Primus registratum

[qb] Nuk e di nese e dini, por per ata qe jane ne Austri, ekziston tashme nje mundesi per te telefonuar me 4.4 Cent per minut. Mund te therrisni numrin 0810 900 615 dhe me pas mund te lidheni me cdo numer ne Shqiperi, qofte celular, apo telefon fiks.

E dinit?! :rolleyes: [/qb]
jo se dishim
po shume faleminderit per informacionin /pf/images/graemlins/wink.gif
nett von dir

olti

Neo

Yasemin :kiss: Per Belin asgje /pf/images/graemlins/tongue.gif

Sigurisht qe e kam provuar. Me dy €uro flet gati nje ore :rolleyes: Vetem kur te hapet linja te marrin 12 cent ata, pastaj fillon e flet dhe eshte cdo gje normale. Problem i vetem mund te jete kur te shkeputet linja shpesh; sepse sa here qe shkeputet do te duhet te rilidhesh dhe te marrin nga 12 cent sa here qe lidhesh. Sidoqofte une e perdor prej gati dy javesh dhe eshte vertete "Günstig"

Nuk rrej, betohem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Olta

Forumium praecox

Neo, a ka ndyshim ne se merr nga celulari apo nga "Festnetz"?

aaa po qe me shkeputje s'marre dot gjyshen ne tel, une keshtu edhe i perseris gjerat nga treqindepesedhjeteenji here e me shume fat edhe mund te te kuptoj...
psh:
merr gjyshja ne tel: cerrrrrr
ngre olta telin: alo?
gjyshja: (hic)
olta: aloo?
gjyshja neper dhembe: uuuu s'qenkan ne shtepi!
olta tuj u cjerr: aloooo, mos e mbyll te shkre...
gjyshja per qef te vet: piiiiiiiiiiip.

hajt naten!

albi

Primus registratum

Me duhet te sqaroj se punon vetem nga kabinat telefonike me monedha, pra as me karte jo. Per nga celulari as qe behet fjale, dmth nuk funksionon.

Ich bin Neo /pf/images/graemlins/laugh.gif

albi

Primus registratum

Per shkeputjen e linjave, e kisha fjalen per ato shqiptare, qe jane copa copa ndonjehere. :shrug:

Olta

Forumium praecox

[qb] Jan ba si shume laluce ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif ... [/qb]
u te hengert dheri ty ereee!!!
ah edhe para se te harroj shume faleminderit per ate foton me shqiponje, vetem heres tjeter jo kaq personale te lutem...

naten neo /pf/images/graemlins/smile.gif

Olta

Forumium praecox

ta them une edhe pa ma fut me grusht meqenese kam pak kohe tani: "keinen blasen Schimmer!"

Olta

Forumium praecox

ja toll, ich hab natürlich "blassen" gemeint..

guten morgen allerseits!

olti

Neo

Fillimisht postuar nga olta:
[qb] ah edhe para se te harroj shume faleminderit per ate foton me shqiponje, vetem heres tjeter jo kaq personale te lutem...

naten neo /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Yllo, ti duhet te shikosh me mire, se e ke ne faqet pararendese, ndoshta nga ato 3-4. Une vertete thashe 7 ne postimin e meparshem, por gjithashtu thashe dhe me duket, dmth ajo vlente vetem per Belin. Per ty jam kujtuar me pare moj e poshter :smash:

Ah dhe nje here do doja te ndalesha per ate problemin e telefonit. Ne fakt me duket se ia kam fut i cik kot kur kam thene se punon vetem ne kabina telefonike me monedha. Eshte shume e mundur te punoje dhe ne telefoni fiks shtepiake. Une nje te tille nuk e kam, keshtu qe nuk e di. Sidoqofte nga celulari nuk punon nje here, se e kam provuar vete. Per variantet e tjera nuk e di. Ju mund te kontrolloni vete dhe ne faqen perkatese: http://www.billignet.at/ Aty keni dhe tarifat per cdo vend.

Pacim :wave:

Olta

Forumium praecox

ueeee rrofsh, sic kam thene edhe me pare gomari i dhuruar nuk shihet nga dhembet megjitheate ato fotot jane i cik si shume roze dmth tip aranxhate shkurt muhabeti i cik "kitschig" dmth tamam, jo i cik, megjitheate besoj aaa dmth shpresoj se me ate foton ke dash te shprehesh dicka (egal was)...pa ma thuj i here se cfare qe te di ne se te kam kuptu drejte!

ps: mach dir bitte net viel Mühe, i weiss ehh, auf der Schnelle etwas erfinden ist net immer leicht
/pf/images/graemlins/smile.gif

olti

Neo

Ashtu si te mendoj une ty!

Por une prap se mora vesh se ca dtth "kitschig" Kam fjalor shume te kufizuar /pf/images/graemlins/tongue.gif