Keine Ahnung!

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Keine Ahnung!

Car falen e car? Pa t´i marr te shtat shpirtrat e te tre komet nuk te lejn rehat jo. Qeveri e poshter.

Nigjo, boj si boj ne munohu me rrujt ate komen e mesme te perpjetshme se ndryshe do e kesh keq punen! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Linoso! :wave:

Le_Routard

Forumium maestatis

Aaaa posta ne shqiperi vika me vones me duket.

Epo tashti te gjitha gjonat nuk i bojn dot shpejt ke posta, per ta vjedh ta vjedhin shpejt e shpejt, kshu qe po sta vodhen ta bin me vones.

alinos

Forumium maestatis

:lol:

Jam tuj kontrollu per zotin!!! si posten, si kockat e legenit!!!
:lol:

p.s. Te rafte e mira ty per hise, se kam qesh me lot!

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] She she she. Ia paskan heq syrin e keq Rrugacit ne po e fut koken prape ne AF. Kujtova se ta kishin ndaluar LR-je per te evitu efektet kolaterale /pf/images/graemlins/tongue.gif

Korcaro o ekspert ne pasterma (dhe qofte) /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me kon dhon i cik liri hyrje keto dite, ishalla po ma zgjasin se po ftofet dhe koha dhe nuk shtyhet kshu pa bo llogje. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Me moret me sysh me moret, duhet me hik ne shpi ime!

Noten dhe mos rrini shume me Salon se do ju prishi i poshtri!

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga sailor:
Aaaaa, mishi ka proteina, e karbohidrate. E ai pa dhjam edhe nuk te shendosh.

/pf/images/graemlins/laugh.gif
Kellire dellin as Luani nuk e bluan dot :lol:

Do me mesosh me sha ti mu mer apo si e ke hallin :lol:

Belinea

Primus registratum

Sailori ne litar ,sailori ne litar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Absi,po vij andej nga shpia une kemi ndonje gje te mire per dark ? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb]

Absi,po vij andej nga shpia une kemi ndonje gje te mire per dark ? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ehe, kena nje grosszügiger :devil: sailorin tuj e zi n tenxhere... :goofy:

--------------------

,...valsi i gjetheve te vjeshtes...me perkedhel,... :wub:

Belinea

Primus registratum

Pse sthu ti , mu be endra realitet muve /pf/images/graemlins/laugh.gif

komme gleich
/pf/images/graemlins/smile.gif

Olta

Forumium praecox

Une si ata policat neper filma, vi pasi ka mbaru pilafi, nejse, nejse
Goca qe sot e tutje them qe meshkujt apo copa mejshkush te shkembehen ne tregun e lire,
valuta:
1 sailor pa dhembe = 0.5 mashkull tjeter
1 sailor me dhembe = 3.0 meshkuj te tjere
dyqanin e mishit e hap une ju kujdesuni per furnizim te bollshem e mish te fresket, daqanxheshe veme na nji vegjetariane...
hajt dalshi me fitim, naten e gjumin e embel!

Belinea

Primus registratum

Gjes gjes ..

Ps1. Une per veti jam mishngrense , biles biles keto kohet e funit kam fillu me e hanger te gjall .... :devil:

Ps2: Austria per dhembet e salos nxjerr ne shitje gjithe zonen e Salzburgut uhu (mos te flas per wien pastaj ) /pf/images/graemlins/wink.gif

Abs, olta. :kiss:

Ps3: /pf/images/graemlins/frown.gif me osh bo fixim, sle rob pa puth ,po shyqyr zotit qe e bej vetem nforum thoj

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Hallo Leute!

Zhulso ho re, gjall qeke hala e? Te njelen gjo ne klas apo ta kan fal edhe ket vit?

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Lr ishalla s`na ke shajte me ato qe ke thone ... /pf/images/graemlins/laugh.gif , jeni tu me mush menjen me ju fut gjermonit... :lol:

Kur e ke ndermend me lind ti lale se u lodha tu prit naj lajm nga ty... /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

Goca

Primus registratum

[qb]
Shprehu Penele si te t´a doj kuptimi. Do lexoj dhe cdo gje taten.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
I shkreti ti c`i ke bo vetes me ket qe ke thon... sonte ne darke me prit ketu se ti shpjegoj une kuptimet ty nje e nga nje, ti zgjidh e merr masnaj... /pf/images/graemlins/laugh.gif Do jete dicka kuptimplote... :tipsy:

Olta

Forumium praecox

[Salo, der auch gerne verlieren tut.
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
ich hätte mir doch denken sollen, das du freiwillig "verloren" hast, danke danke hast mein naives Ego doch noch aufpuliert,
nun halt mal die Ohren weiterhin steif und pass auf dich auf...

p.s: beli ich warte!!!!!!

Woell Artan

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belinea:
[QB] Gjes gjes ..

Ps1. Une per veti jam mishngrense , biles biles keto kohet e funit kam fillu me e hanger te gjall .... :devil:

...ha, ha, ha,...kam qeshur me gjithe shpirt...po si keshtu moj Beli, edhe te gjalle ke fillu me e hanger?!...epo me mire vone sesa kurre...und wie schmeckt's?...ha, ha, ha...sorry!

Woell Artan

Primus registratum

Hey Olta! Bist a do? Schön! I wollt di e wos frogn...wos studiast du eigentlich? i muas mi auf des a bissal einstöjn..wast eee...die intelektuelle Ebene und so...

Le_Routard

Forumium maestatis

E paskeni lon muhabetin ke mishi dje re. Meqe ra llafi una nuk i haj vegjetarjanet, kurse Salo kom nigju qe i pelqe vetem me lepi peshkun...
Naja, habe ich vegressen Hallo zu sagen. Das Wetter Heute ist wunderbar, und das Essen war auch. Wenn Sie noch nicht gegessen haben, dann /pf/images/graemlins/tongue.gif

Po shkoj te pi i kafe se mu than gishtat tu shkrujt. /pf/images/graemlins/laugh.gif