Kafsha juaj e preferuar......

S

Scorpion

Guest
Re: Kafsha juaj e preferuar......

klyshet e qenit /pf/images/graemlins/laugh.gif

random

Primus registratum

ketri i llojit cipmunk duket si mi me viza. po leprat me krah lakuriqi nate s't pelqejn ty?

Daniel H

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ketri i llojit cipmunk duket si mi me viza. po leprat me krah lakuriqi nate s't pelqejn ty?

[/ QUOTE ]

Me pyetje pergjigje eshte kjo tema? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

gjithsesi, ma kap nje cik ... sa i mire qe eshte /pf/images/graemlins/winkwink.gif

chipmunk.jpg

antip

Primus registratum

EBM do vdes une per Chipmunkun tat sa i mire qe eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

A propos kafsha ime e preferuar keto kohe eshte ky gjeri i vogel ketu

muscardinus_avellanarius_4009.jpg

He ka njeri qe nuk e pelqen??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

kam pas nje te tille por nuk e mbajta gjate se ma shpifte...ikte poshte dollapeve kur i nderroja kafazin dhe me dilte shpirti per ta kapur perseri...leqe e kisha frike...e qe thu ti qe s'the gje fare...nuk kisha ku ta hidhja asnjeri nuk e donte per t'ja fal...dhe nje dite te bukur e mora dhe e çova ne nje pyll jo shume larg qytetit...si thu ti ka ngordh? /pf/images/graemlins/grin.gif

antip

Primus registratum

kam pas nje te tille por nuk e mbajta gjate se ma shpifte...ikte poshte dollapeve kur i nderroja kafazin dhe me dilte shpirti per ta kapur perseri...leqe e kisha frike...e qe thu ti qe s'the gje fare...nuk kisha ku ta hidhja asnjeri nuk e donte per t'ja fal...dhe nje dite te bukur e mora dhe e çova ne nje pyll jo shume larg qytetit...si thu ti ka ngordh? /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

E para: E sigurte qe ka patur fiks si ky??? /pf/images/graemlins/laugh.gif (pasi nuk hyn ne ato llojet qe quhen pets dhe eshte shume i eger per tu mbajtur ne kafaz /pf/images/graemlins/laugh.gif

E dyta: Po ta kesh leshuar ne pyll ke bere shume mire pasi aty e ka "shtepine reale" /pf/images/graemlins/grin.gif

antip

Primus registratum

Preferoj veten time /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Kujdes se kohet e fundit je bere pre e gjuetise se paligjshme ... /pf/images/graemlins/lol.gif

Hellena

Primus registratum

Majmunat jane cute se te bejne per te qeshur /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ok nuk ishte ndoshta kaq i bukur sa ky...po si ky ishte...ishte pak me kaf po syte dhe madhesine e kishte sa ky siper tek foto...ishte i bute sepse ai qe ma fali punon ne nje laborator eksperimentesh...dhe mendoj se kjo ishte nje arsye qe ishte i bute...megjithate nuk kam pare asnjehere asnje brejtes qe te hante kartona sa ai.... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

ah po quhet "gerbil du desert"