Kafsha juaj e preferuar......

VoGeLuShI

Primus registratum
Re: Kafsha juaj e preferuar......

kafsha ime e preferuar eshte komshiu i katit te trete /pf/images/graemlins/grin.gif

besim231071

Primus registratum

Lopa, o njerez te mire, lopa.Muuuuuuuuuuuuuuu.

Po pati zot, eshte e sigurte qe ka formen e lopes.

jimmy84

Primus registratum

Majmuni. Jo per gje po eshte kafsha perfekte. Eshte pothuaj identik me ne, po nuk ka bere gafen e madhe qe te filloje te mendoje /pf/images/graemlins/laugh.gif

antip

Primus registratum

Kush majmun? Gorrilla, shimpanzeja, orangutangu, babuini, giboni, kapuçini... apo Homo sapiens-i?

jimmy84

Primus registratum

Jo ish-majmuni homo-sapiens. E kam fjalen per majmunet qe ngelen te tille /pf/images/graemlins/wink.gif

ladouce2005

Primus registratum

Kam nje kshu tek desku /pf/images/graemlins/smile.gif
koala.jpg

Kondrapedali

Kondrapedali

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
BRIMcjapi

[/ QUOTE ]

homoseksual /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Mu m'pëlqe .... t'gjitha ato që s't'hajn /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

mu me pelqejn fort gjarperinjt.amon kush ma ven dot nji foto me nji gjarper .flm shume

/pf/images/graemlins/smile.gif Iiiii...mua me pelqen papagalli qe kam tek shtepia... /pf/images/graemlins/wub.gif ,sidomos tani qe therret emrin tim dhe ben "Alo...!!"",kur bie zilja e telefonit..

Shume sarkazem ti shoku ketu lart.. /pf/images/graemlins/wink.gif,por gjithsesi tregove se ai eshte interesant per ty..apo "i pabesueshem",gjithsesi ketu ka persona qe e dine se une bej shaka,me pelqen humori ,por nuk genjej ..
Nuk ia vlen te zgjatem me tej.. /pf/images/graemlins/shrug.gif

antip

Primus registratum

Une te besoj qe papagalli yt flet! Mund te ma pershkruash nga ç'lloj eshte te lutem? Eshte nga ata qe kane kreshte te koka, nga ata qe jane komplet jeshil, nga ata qe jane te verdhe me krahe dhe kurriz blu, nga ata kuqeblute apo ndonje tjeter...?
Sarkazmen nuk e njoh.

policia

Forumium maestatis

ne fakt kafshet jane te preferuarat e mia. me pelqejne pothuajse te gjitha. i vetmi qe me shkakton stres eshte MIU.
nuk e di pse e kam frike por nese do ta hasja ne rruge nuk do ta perballoja dot

antip

Primus registratum

Mos e ke gje emrin Jerry??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

policia

Forumium maestatis

nuk e di per fat te mire apo te keq por nuk jam jerry. /pf/images/graemlins/confused.gif

Speed_11

Primus registratum

Persa me perket mua kafsha ose e shprehur me bukur gjallese e tipit kafshe, eshte kali sepse eshte me inteligjente nga te gjith te tjeret dhe nje kal i fuqishem dhe i forte arab mund dhe mbretin e kafshve luanin. Ndryshe nga te tjeret ka nje shikim prej 360 grade nuk ka nevoj ta kthej koken mbrapa per te shikuar sepse syri i tij arrine te shioje pa kthim koke, tjeter ka nje telepati shum te avancuar qe ja kalon dhe njeriut arrin te shikoj rrezik dhe ndalon, dhe te zotin e vet e mbron me mire se sa qeni, ndersa qeni e ahn te zotin e vet, pastaj kali eshte kafsha qe ben mrekkulli te shpeton jeten ka dhe arsye te tjera qe spo me kujtohen prandaj arrije ta duaj ate kafshe me shum se cdo tjeter sepse ka dhimbshuri te madhe per me teper shikoni ate kartonin SPIRIT mbi nje kal te eger qe behet dikushi ......