Kafsha juaj e preferuar......

Qerratai

Primus registratum
Re: Kafsha juaj e preferuar......

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Preferoj veten time /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Kujdes se kohet e fundit je bere pre e gjuetise se paligjshme ... /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

Ishalla jane gjahtare femra /pf/images/graemlins/laugh.gif

antip

Primus registratum

ok nuk ishte ndoshta kaq i bukur sa ky...po si ky ishte...ishte pak me kaf po syte dhe madhesine e kishte sa ky siper tek foto...ishte i bute sepse ai qe ma fali punon ne nje laborator eksperimentesh...dhe mendoj se kjo ishte nje arsye qe ishte i bute...megjithate nuk kam pare asnjehere asnje brejtes qe te hante kartona sa ai.... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

ah po quhet "gerbil du desert"

[/ QUOTE ]

Po pse nuk thu ti qe e paske ngordh te shkretin... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ku rron dot "gerbil du desert " ne pyjet e Frances ooooo te keqeeeen !!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

*Mastero, gjahtaret mund te jene femra ( /pf/images/graemlins/laugh.gif ) po jane zagaret meshkuj... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Ali_DemsI

Primus registratum

LLAPAQENI &lt;--- Vdes Per Kete Kafshe /pf/images/graemlins/smile.gif

Ps: Kohet E Fundit Eshte Bere Qen Dhe Punon Si Roje Turni 3 Ne Nje Parking /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

EBM do vdes une per Chipmunkun tat sa i mire qe eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]
Lubo vajta ta shihja para se te dilja nga shtepia tani ne mbremje nga ora 7, por ishte mbuluar teresisht me papuçen e leshit qe i kam vene si shtroje.
S'e ngava te shkretin /pf/images/graemlins/laugh.gif

llapaqeni

Primus registratum

Kujdes ju lutem! Mos e prishni rrjedhen e lezetshme te temes. Hajde xhan!

antip

Primus registratum
Re: Kafsha juaj e preferuar

Martin peshkatari /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

4kofvb7.jpg

antip

Primus registratum

Edhe shume afer teje besoj... nqs je ne Europe dhe ke ndonji liqen afer /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Nuk duhen nenvresuar keto kafshet e vogla shtepiake se kan shume te mira.

Psh, jane shume besnike e nuk te ndahen. Te guxhulisin gjithe diten. Po ngordhi nanji nuk merzitesh se nje bie e qindra ngrihen. Nuk ke nevoj ti blesh ushqim e ti ushqesh. Nuk ke nevoj ti cosh ke veterineri ti vizitosh. Plus po te jesh me fat mund te behet ndonjeri edhe star Holliwood-i. E kush nuk e mban mend filmin me Chaplinin dhe Felix-in, pleshtin e stervitur.

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

Kujdes LR-je, sepse ato cenojn jetet tona! Mushkonja(rast konkret ky) mundohet c'do dit te na thithi gjak...per te na cuar kshtu avash vash prapa diellit! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

K'to jan kafshe t'egra /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif ...nuk zbuten noiher, ke pa ti qe as ilaci RAID nuk bo mo hajer, kan fillu me mor masa ene ato qelpsinat /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif ,
I dite m'kan lon pa gjum, e kam gdhi me "raid" n'dor /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif ene ti thu qe e kan nga i t'mir...mos pafsh hajer pra! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

tola77

Primus registratum

Une kam nje qenke dhe mbi ate nuk ve asnje kafshe tjeter. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

antip

Primus registratum

O Kodo osht plesht ai qe ka postu LëRëja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif jo mickonje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif ...

S'ke faj ti se nuk ke flejt ndo1her n'fshat ta gdhish naten nga te pickumet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

KoDoShi

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LëRë</div><div class="ubbcode-body">Nuk duhen nenvlersuar keto kafshet e vogla shtepiake se kan shume te mira.
</div></div>

E bon dot dallimin? ...k'shtuqe un u kapa me mushkonjat, se me pleshtat s'kam marrdhonie apo kontaktekte te drejtperdrejta kurse me mushkonjat po /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Jo, shiko zakonisht mu s'me hajn mushkonjat(ndofta nga qe se kam gjakun e omel, te preferuarin e tyne) por k'saj rradhe i kan lujt fene, kan abuzu rondshem me mu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif