Kafsha juaj e preferuar......

BISOU

Primus registratum
Re: Kafsha juaj e preferuar......

WAHHH CE PAKE TI KETE YLL KESHTU AHHH SIKUR TA KISHE PAS QEN DO ISHIM BO KRUSHQ /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

pse nuk bohen qeni me macen??? deri ne klase te trete kam dit qe gruja ujkut ishte dhelpra dhe e qenit macja ahahahhahahahahah

BISOU

Primus registratum

WAHHH PO CA SHKOLLE ISHE TI QE STE PASKAN MESU MIRE EEEEE /pf/images/graemlins/laugh.gif
UNE E DIJA QE GRUAJA E DACIT ISHTE MACOKU /pf/images/graemlins/laugh.gif
DHE QE MACJA KISHTE SHUME BURRA DACA DHE MACOKA /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif DHE BEBAT I DILNIN ME NGJYRA TE NDRYSHME /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

S6T6N6

Forumium maestatis

une kom qen tek 10 korriku pastaj erdhi demokracia dhe e lane shkollen pa emer dhe ne pa mesu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Artemis

Primus registratum

Kjo eshte kafsha qe une adhuroj!
Black%20Panther.jpg

Bamir Topi

Primus registratum

Cuna kush ka pasur nonjihere rotuajler? Provojeni dhe nuk do t'ju pelkqeje asnje lloj kafshe tjeter!

ladouce2005

Primus registratum

rotvajler eshte qen!
me shume muskuj, me bisht te prere (ja presin kur eshte bebe, sepse ngaqe eshte qen i fuqishem, te vret me bisht kur rritet), me fytyre te gjere dhe nofulla te medha. eshte shume i mire, por ne disa raste behet shume agresiv (kur e edukon te tille)
mua me pelqejne me shume dobermanet /pf/images/graemlins/wink.gif

Thus_I_spoke...

Primus registratum

Postuar nga NiHiLiStI:

po mire krokodilin po balenen kush ta haje valle?
Se qe nje gje e ha e ha po ec e gjeje ti?
---------------------------------------------

Balenen e hane eskimezet!!!
Bej gati Whiskey-n!!!

Koli

Primus registratum

Ore whiskey ti e di qe s'para rron ketej nga stacioni i "qytetit j." Po pa merak se po shkoj t'i fut nje dore furnizim andej nga qendra per rritje dhe mbareshtim alkolistesh anonime.

Thus_I_spoke...

Primus registratum

kete qytetin j nuk e kapa, ato te tjerat "fiks fare". Ja te shikojme sa dolli ke ngritur per mua, se hyri e Hena!!!