Kafsha juaj e preferuar......

Danae

Primus registratum
Re: Kafsha juaj e preferuar......

aaa kam pa para dy ditesh nje qen te vogel po aq te vogel sa hynte ne grushtin tim,sa i bukur qe ishte,ndersa shoqja jeme ka marre nje qen,mezi po me ze vendi une dua macen,por me tre qen ne shpi rrezikshmeri totale.

Rambla

Primus registratum

samoiedo.jpg

vetem ky :wub: :wub: (miss u :cry: )

ne pergjithsi nuk jam tip qe ti dua shume kafshet. ne fakt skam pasur asnjehere kafshe shtepiake, por kur bleva kete qenin (samoiedo) ishte i vockel fare. kur e mora per here te pare filloi te me mbante ere dhe qe atehere donte te rrinte vetem me mua, me njihte nga era...dhe keshtu rashe ne dashuri me roi-n /pf/images/graemlins/laugh.gif . jane kafshe shume te dashura dhe te pastra gjithashtu. pastaj u rrit shume dhe se mbaja me dot tek shtepia ime (apartament mo, ai u be si kal /pf/images/graemlins/laugh.gif ). si perfundim e bera dhurate , shpresoj qe ai personi te kujdeset mire per te :mad:

true confidental

Forumium maestatis

Un du vetem ket Ujkun e Vogel ke avatari, akoma si ka dhembet e mprehte per te kafshuar :lol:
Te gjitha kafshet e tjera shtepiake i kam shume frike , madje kur shkoj ne ndonje vend i lajmeroj qe me pare ti mbyllin ne washroom ...... /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

une kam qef:Kalin dhe qingjat. /pf/images/graemlins/smile.gif

221178

Primus registratum

Ne kohe te ndryshme kam mbajt ne shtepi disa mace, dy qen, pellumba, midis tyre edhe nje te eger, nje pule, peshq, dhe per ca kohe nje dhelper. Zogj ne kafaz nuk kam mbajt, nuk mund te duroj t`i shoh pas hekurave.
Keto, duke pase parasysh se kam jetuar ne apartament.

Adhuroj kuajt, adhuroj te kaleroj.

BISOU

Primus registratum

po si ka mundesi qe nuk hapet kjo foto e kesaj kafshe kaq te bukur.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

deni83

Primus registratum

Mua me pelqejne ata te llojit tim,d.m.th derrat /pf/images/graemlins/laugh.gif ,derrkucat /pf/images/graemlins/laugh.gif ,dosat /pf/images/graemlins/laugh.gif ,derrkucet /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

biso2.jpg

JA DHE KAFSHA IME ME E PREFERUAR E PUTH CDO DITE SA I MIRE QE ESHTE /pf/images/graemlins/laugh.gif E TE PUTH PRAPE EDHE AI :tipsy:

BISOU

Primus registratum

O DASHAMIRESIT E KAFSHEVE....
PO A KENI PARE KETE BUKURINE TIME APO JO.... SI KA MUNDESI ASNJE KOMENT... UNE PO PRES LEVADATAT /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

E KAM SI NJE YLL TE LOGEL :tipsy:

Prodigychild01

Primus registratum

Si qen loder duket. /pf/images/graemlins/laugh.gif nga ata qe vinim ne bufe para 20 vjetesh.