Kafsha juaj e preferuar......

BISOU

Primus registratum
Re: Kafsha juaj e preferuar......

iiiii
pse mo s'po te pelqen ty eeeeee :smash: :smash: :smash:

po po loder te duket por kur te ta versul une ty ta shofesh ti :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif

tia nisesh vrapit nga frika..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Mua me duket sikur eshte shartuar me qingj... Bisou mos ben gje ky "beee beee beee" :eek:

BISOU

Primus registratum

PO KU MA GJETE SATANA /pf/images/graemlins/laugh.gif TAMAM SI QINGJ I VOGEL I MIL FALE FALE :kiss:

S6T6N6

Forumium maestatis

Po duket ai... duke qene une si ujku>>> e ngaterrova /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

ORE .... DEGJO.... SI QINGJ ESHTE NGA PAMJA AI PO TIA SHOFESH DHEMBET..... TE HY TMERRI /pf/images/graemlins/laugh.gif :eek: :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif ....

PO ME TE BUKUR FARE KA SYCKAT E KA E TE SURRATIN E VOGEL GJITH SHPREHJE... TE KENAQ E KTHEN KOKEN KUR DEGJON NDRYSHIMIN E INTONACIONIT TE ZERIT .... E MUA ME VJEN PER TE QESHUR /pf/images/graemlins/laugh.gif .....
E PASTAJ E NXERR LLAPER E TE LEPIN... UUUU VDES TE TE PUTHI E KA MERAK /pf/images/graemlins/laugh.gif
SIDOMOS KUR VJEN ENDLESS TEK UNE IA FILLON PUNES AI /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

DEVIL-girl

Primus registratum

Bisou, si shpirt qenka, dhe une i dua shume qente, kam une nje po eshte i madh dhe shume i zgjuar, qeni eshte kafsha me e preferuar per mua.

BISOU

Primus registratum

THANK YOU D.G. ESHTE SI NJE BEBUSH RAPATUSH E KAM PERKEDHEL SHUME /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Koli

Primus registratum

Nje pyetje mbase pak jashte teme: Kush e ha krokodilin valle? :confused:

lir

Primus registratum

krokodili armik natyror ka rednekun amerikan /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

Guest

Jo te gjitha kafshet hahen nga nje tjeter. Natyra ben perzgjedhjen e saj duke ndyshuar edhe ciklin e jetes se ketyre kafsheve.Pra duke i bere qe te shumohen ne numer te vogel ose kur jane akoma ne vegjel hahen nga krokodilet e medhenje. Nje mundesi tjeter eshte qe kushtet e mjedisit ndryshojne duke sjelle qe ato nuk arrin te jetojne gjate duke u kthyer ne lende organike e asimilueshem per ambjentin

BISOU

Primus registratum

:lol: :lol: dott.essa
lir duhet te shkoje ne fl. qe ta haje krokodili /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

Guest

Bisuje se ka larg mi ti...ene shko ai vec ta kafshoje i cike krokodili /pf/images/graemlins/tongue.gif

smrtalb

Primus registratum

me falni qe po dal nga tema, por dicka ka ndodhur qe me duhet me iu terheqe vemendjen. BISOU nuk po shkruan me me shkronja te medha :eek: obobobobobobo, cfare ti kete ndodhur valle? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

ska bossin afer /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

cfare ju ka bere bisou juve qe e ngacmoni eeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif
bisou eshte si shpirt /pf/images/graemlins/laugh.gif
dott.essa e di shume bukur qe sistemi i punes ketu ke zyra eshte me shkronja te medha si dhembet e krokodilit.... dhe kur nuk eshte bossi afer une shkruj me shkronja te vogla si dhembet e bisous /pf/images/graemlins/laugh.gif

Koli

Primus registratum

po mire krokodilin po balenen kush ta haje valle?
Se qe nje gje e ha e ha po ec e gjeje ti?

S6T6N6

Forumium maestatis

l1.jpg

l2.jpg

me qe ra fjala kjo eshte kafsha ime e preferuar... LUCREZIA quhet