platinumvl2000@yahoo.co.u
Primus registratum
Re: Ka njeri nga Suedia ketu?
Si ishin ato ore, nejse une ja dhashe njeres voten time :kiss:
Si ishin ato ore, nejse une ja dhashe njeres voten time :kiss:
kot ere..jam nxef ashtu kotFillimisht postuar nga un4given:
[qb] kush t'ka nxef mi? apo pa shkas? [/qb]
e mi na fal qe te pyta /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]kot ere..jam nxef ashtu kotFillimisht postuar nga un4given:
[qb] kush t'ka nxef mi? apo pa shkas? [/qb]/pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
Ke boll te ajo faqja suedeze te www.snyggast.seFillimisht postuar nga un4given:
[qb] ou s'e dija kete...ej se qeka me ardh andej nga suedia me duket, se po shof ca foto te nje goce qe paska te shkrujtme sweden te bluza te faqja e fundit te albumit te albforumit![]()
kaq desha une
kshu jeni t'gjitha anej e? [/qb]
vallaj me ja fut me makine nga vera nuk eshte keq...kismet deri atehere, na ruaj shoqet ok? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb]Ke boll te ajo faqja suedeze te www.snyggast.seFillimisht postuar nga un4given:
[qb] ou s'e dija kete...ej se qeka me ardh andej nga suedia me duket, se po shof ca foto te nje goce qe paska te shkrujtme sweden te bluza te faqja e fundit te albumit te albforumit![]()
kaq desha une
kshu jeni t'gjitha anej e? [/qb]
Ajo qe eshte ne foto eshte suedeze se i njoh mire /pf/images/graemlins/wink.gif Me kontakto mu po erdhe ne suedi se te jap do numra tel. te disa suedezeve prej Gøteborgut,qe te heqin trunin,vec emrin tem mos ma mja permend,se i vijne kujtesat mandej /pf/images/graemlins/laugh.gif .Po erdhe ban mire me shku ne Gøteborg ose Malmø se atje jane llokum,edhe sidomos ka vera :thumbsup: ...vallahi zor se merzitesh ta garantoj une,bilez po te isha ti do ti merrsha me rralle 1jave ne danimarke 1jave ne suedi,1jave ne norvegji. :devil: [/qb]
-30???Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] po te informoj se -30 temperatura shkon vetem ate javen e fundit te dhjetorit, [/qb]
Skam nevoje me kene atje moj une bazohem te vajzat qe kam taku qe vijne nga veriu i Norvegjise kndej poshte,mandej ato njisoj jane si ne suedi si ne norvegji. :shrug:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] po po..ti ske qen najher knej kshu qe mos ja kput P'rdha mas bregut :smash: [/qb]
hvorfor?hva skjedde?Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] :shrug:
har det ikke så godt lige for tiden..... :cry: [/qb]
po dhe ju o dreq si macja me miun...beni pak armepushim...o sweet boy keni bore ju andej nga sarpsborgu mo se ne ketej ne oslo vdiqem.ej do vij nga sarpsborgu per nja ca dite..aty do jesh ti apo do besh kembe?.Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb]Skam nevoje me kene atje moj une bazohem te vajzat qe kam taku qe vijne nga veriu i Norvegjise kndej poshte,mandej ato njisoj jane si ne suedi si ne norvegji. :shrug:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] po po..ti ske qen najher knej kshu qe mos ja kput P'rdha mas bregut :smash: [/qb]
Mandej ajo shprehja e ka ''Kodra mas bregut''...ske faj ke nise me harru shqipen /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
stres........provome....beqo :shrug:Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]hvorfor?hva skjedde?Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] :shrug:
har det ikke så godt lige for tiden..... :cry: [/qb][/qb]