Ka njeri nga Suedia ketu?

ritjana

Primus registratum
Re: Ka njeri nga Suedia ketu?

ej iliriano

po ca kokeziu mer lal, si ne gjithe boten ajo nuk quhet humbje fare, ajo quhet globalizim, sdi per ca studjon ti lale, por fjalen globalizim duhet ta kesh has ne fjalorin shkollor

pastaj nuk eshte aq perqindje e modhe se sic the dhe vet, na jane pak si racista, tani ec ta kuptojm ne ene jan racista ene te perzime qenkan

per mu, gjith bofshin qejf e pall si ti doje qejfi

ciao

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga ritjana:
[qb]
po ca kokeziu mer lal, si ne gjithe boten ajo nuk quhet humbje fare, ajo quhet globalizim, sdi per ca studjon ti lale, por fjalen globalizim duhet ta kesh has ne fjalorin shkollor
[/qb]
NO GLOBAL :rockband:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga ritjana:
[qb] pastaj si shpjegohet fakti qe ne nje qytet 10m banoresh si londra, italianet apo italjonet nuk mbahen per ndonje fare gjoje?

PER PIZZA
pastaj italjonet ne londer besoj se e di qe njihet si zezaket e europes

:lol:

ec shnet lale dhe pac nje weekend sa me te gezushem me nje taljone qe ja vle se ka me kile nga ato te shpifurat RROFSH[/qb]

jack daniels

Primus registratum

hey,c'kemi si ja kaloni?..me falni eshte hera e pare e imja ketu ne albforum.
Desha pak te flisja me ty moj Hotgirl ne privat nqs deshiron? :rolleyes: ...jag bor i Norje men e ofta i Sverige,jag lurte på om du vil pratta me mej i privat? :rolleyes:for da kan jag tale mer åpent me dej ..det e intet nåt problem for jag kan pratta svenska också som du ser. /pf/images/graemlins/wink.gif ...jag venter svar frå dej!

iliriano

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
moshen e ke te profili im /pf/images/graemlins/laugh.gif
nfakt ca gjera ene i vlersoj knej..,po kur shof ca femra neper disko,kap nje cun,shko ne banjo,maro pune..
diten tjeter as te njof e as me njef :confused:
sjam ne aq dakord me ket gjo..kajhere duhet majt icik dinjiteti..se ina femra..nuk ina ashtu rrugesh :mad:
ilirjano.. :lol: :lol: me shkrive fare me kete postimin e fundit :lol: /pf/images/graemlins/wink.gif [/QB]

iliriano

Primus registratum

oh sa mire qenka aty.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb] hey,c'kemi si ja kaloni?..me falni eshte hera e pare e imja ketu ne albforum.
Desha pak te flisja me ty moj Hotgirl ne privat nqs deshiron? :rolleyes: ...jag bor i Norje men e ofta i Sverige,jag lurte på om du vil pratta me mej i privat? :rolleyes:for da kan jag tale mer åpent me dej ..det e intet nåt problem for jag kan pratta svenska också som du ser. /pf/images/graemlins/wink.gif ...jag venter svar frå dej! [/qb]
hvor i norge bor du da? :confused:

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] Hote kap shansin se te doli njoni :devil: /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
e kapi dreqi e kapi.o dolce po ne cdo bejme e?ngelem beqo...
dil ndonje fundjave kendej nga une se do te vij dhe ty nje shans ta garantoj une se keta ketej i pelqejne veldig mye te huajat... /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

[qb] hey,c'kemi si ja kaloni?..me falni eshte hera e pare e imja ketu ne albforum.
Desha pak te flisja me ty moj Hotgirl ne privat nqs deshiron? :rolleyes: ...jag bor i Norje men e ofta i Sverige,jag lurte på om du vil pratta me mej i privat? :rolleyes:for da kan jag tale mer åpent me dej ..det e intet nåt problem for jag kan pratta svenska också som du ser. /pf/images/graemlins/wink.gif ...jag venter svar frå dej! [/qb]
tashti si qe kjo puna se nuku e mora vesht..
zakonisht robi co pm pa te pyt hic /pf/images/graemlins/laugh.gif ne jo me shpallje ne forum :tipsy:
nejse..per muve te gjith jan te mirepritur ne pm /pf/images/graemlins/wink.gif

hmm..ritjana se harrova me tu pergjigj ate dite..una jetoj ne veri fare dhe e kam te pamundur te vij deri ne lund.. :shrug:
megjithese kete jave kemi plane per ne stockholm..
te shofim si do behet /pf/images/graemlins/smile.gif

nela_kristi

Primus registratum

o hoti se harrova une te te pyes.po ky xander nga humbi mo... apo ka ardhe andej nga ty.ia ke ber zap e? /pf/images/graemlins/laugh.gif

jack daniels

Primus registratum

kristina13 une banoj ne Sarpsborg,eshte reth 80km nga Oslo.Suedine e kam 25km,20min me makine.
hmmm....Hotgirl se mora vesh komplet kete ''pm'' cfare eshte kjo gje?...privatmessage?,nejse kisha deshire te flisja me ty nga qe jemi moshatare jo per gje :cool: ,se kendej skemi asnje shqiptare /pf/images/graemlins/frown.gif vetem norvegjeze,dhe suedeze /pf/images/graemlins/laugh.gif
Desha te dija se ne cfare qytetesh te suedise ju te gjith banoni?...nese mund te me tregoni.

hot

Hotgirl

hmm..una jam ne veri fare..Luleå,esht knej ka bregdeti,so ne aq afer me ty ne me oslon :shrug:
PM=private message

kta nordiket e tjere,po ti shkruj ca di e ca sdi una:
erisa-sundsvall
abba-sunsvall
mistrec_sarande-me dyshime ky..sdihet ka osht :confused:
dolce_vita ne danimarke..sja maj men ca qyteti
kristina 13 ne oslo
sander mafishja po ashtu ne oslo
hmm..

nela_kristi

Primus registratum

[qb] kristina13 une banoj ne Sarpsborg,eshte reth 80km nga Oslo.Suedine e kam 25km,20min me makine.
hmmm....Hotgirl se mora vesh komplet kete ''pm'' cfare eshte kjo gje?...privatmessage?,nejse kisha deshire te flisja me ty nga qe jemi moshatare jo per gje :cool: ,se kendej skemi asnje shqiptare /pf/images/graemlins/frown.gif vetem norvegjeze,dhe suedeze /pf/images/graemlins/laugh.gif
Desha te dija se ne cfare qytetesh te suedise ju te gjith banoni?...nese mund te me tregoni. [/qb]
:eek: jeg har vært mange ganger i sarpsborg skulle studere der men kom i oslo etter hvert.har min beste vennine som studerer der og går ofte på besøk. :thumbsup: ha en fin dag /pf/images/graemlins/laugh.gif

jack daniels

Primus registratum

okej tack per informacionin.
Bohhh sa larg qenke moj ne Luleå!!do jete nja -5 atje tani...hajt as ketu ku jam une nuk ben me nxehte. /pf/images/graemlins/laugh.gif kristina kjo qenka nga oslo afer qenke ti dy hapa... /pf/images/graemlins/laugh.gif ate erisen dhe abba i njoh,po ti i njeh? /pf/images/graemlins/smile.gif
Po per sa i perket origjines a mund ta dij se nga jeni?

nela_kristi

Primus registratum

o hote me duket se seshte me ne oslo se skam fol fare.mos eshte kthyer ne atdhe... /pf/images/graemlins/laugh.gif

nela_kristi

Primus registratum

[qb] okej tack per informacionin.
Bohhh sa larg qenke moj ne Luleå!!do jete nja -5 atje tani...hajt as ketu ku jam une nuk ben me nxehte. /pf/images/graemlins/laugh.gif kristina kjo qenka nga oslo afer qenke ti dy hapa... /pf/images/graemlins/laugh.gif ate erisen dhe abba i njoh,po ti i njeh? /pf/images/graemlins/smile.gif
Po per sa i perket origjines a mund ta dij se nga jeni? [/qb]
kujt ia ben pyetjen mua apo hotes?
:confused:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb] o hote me duket se seshte me ne oslo se skam fol fare.mos eshte kthyer ne atdhe... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po sic duket :shrug:
as una skam fol fare /pf/images/graemlins/frown.gif