dolce_vita
Primus registratum
Re: Ka njeri nga Suedia ketu?
Shih si ban kjo dreqja, pse me ke harruar moj mua kaq shpejt? Mos me ben se po filloj me :cry:Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]ne cilin shtet ne skandinavi je ti? [/qb]Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb] Ne te vertete per pamje jane shume te mire rinia nordike.
O Hote po me djemte nordike nuk esht e veshtir, po me te vertete nuk kan kurajo si shqiptarët qe i flasin vajzave vete, ne pergjithesi po flas, po un e kuptoj qe ti e do shqiptar prandaj ke mbet beqare si un /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
u shi shi harrova une po ti ke nderruar foto. e di qe jemi kolege taniFillimisht postuar nga Princesha:
[qb]Shih si ban kjo dreqja, pse me ke harruar moj mua kaq shpejt? Mos me ben se po filloj me :cry:Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]ne cilin shtet ne skandinavi je ti? [/qb]Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb] Ne te vertete per pamje jane shume te mire rinia nordike.
O Hote po me djemte nordike nuk esht e veshtir, po me te vertete nuk kan kurajo si shqiptarët qe i flasin vajzave vete, ne pergjithesi po flas, po un e kuptoj qe ti e do shqiptar prandaj ke mbet beqare si un /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jam ne dk. [/qb]
une do filloj te gjuaj femra kur ti te fillosh te gjuash cuna. e kutove...Fillimisht postuar nga ILIRIANO:
[qb] moj kristina ca ben ti... ke filluar te gjuash per per femra tani.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ca po heq moj Hote, njiher bora, manej laj e thaj, manej edhe beqare, ska ku me shku ma keq se kaq /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] nuku qahem jo /pf/images/graemlins/laugh.gif
jetohet dhe me bore /pf/images/graemlins/laugh.gif
cti baj qe jam beqo seeeeee :smash: :smash: [/qb]