Ka njeri nga Suedia ketu?

hot

Hotgirl
Re: Ka njeri nga Suedia ketu?

ti perher dakord je me muve mo..!!
mdil mi icik kondrra te bojm i debat :tipsy: :wave:

nela_kristi

Primus registratum

o zot sa inat e kam zene birren.po cte bejme eshte me e lira dhe duam sduam do ta pime.Ah thuaj...
keta e keto ketu e pine si uje mo xhan se ci pelqejne kaq shume birres /pf/images/graemlins/smile.gif nje zot e di...

Florus

Forumium maestatis

eh thuaj, me mbahet mend kur me tha nje zoteri italian ne nje faste ku kishte birre dhe vere dhe une nuk po vendosja se ca te merrja: birra tha eshte per katunar (e tha shqip "katunar") kurse vera per pjesen tjeter :shrug:
e mi dolce se mire e ka hoti, gjithe jeten dakort ngele :smash:

iliriano

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb] o zot sa inat e kam zene birren.po cte bejme eshte me e lira dhe duam sduam do ta pime.Ah thuaj...
keta e keto ketu e pine si uje mo xhan se ci pelqejne kaq shume birres /pf/images/graemlins/smile.gif nje zot e di... [/qb]
une thjeshte do te thoja qe jane pijanece por pa gusto.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

birra osht per katnare si puna jon /pf/images/graemlins/laugh.gif
megjithse una kam qef cider me blue berries & bubbles /pf/images/graemlins/laugh.gif

nela_kristi

Primus registratum

cideri i mire eshte(sidomos ai qe thote hoti)por e keqja eshte qe kur vendos te pish do dicka qe mos te shijoj vetem si fanta apo "brus" sic e thone keta ketej... /pf/images/graemlins/laugh.gif
se sot eshte e premte time for party :rockband:
o hote bashke me ju te tjeret hajdeni nje xhirro kendej ta djegim fare... :tipsy:

ritjana

Primus registratum

nuk e di ne cfare vendi te suedise jeton ti lale

por une suedine e kam si vend te dyte, sepse kam te dashurin suedez dhe shkoj shume shpesh atje,

nese jeton ne stockholm jeta eshte shume e mire, por nese jeton ne ndonje qytet te vogel atehere je i marum

sa per cunat suedez, jane yje te bukur, dhe ato traplliqet qe thuhen se jane njerez te ftohte mer jahu kush ju ka rrenjt?

jane hot hot hot, ta bojne qejfi, prandaj i always stick to scandinavia, ndoshta per vete faktin se kam jetuar ne norvegji per 2 vjet and l loved it.
tani jam ne londer ku ka komunitet te madh scandinavesh dhe i love hanging out with them, kur dalin out bie ne sy ne te gjithe londren, ja fusin italioneve dhe jugoree te tjere.

kaq kisha

hot

Hotgirl

qe jan rrac e bukur jan..ama gocat ktu jan ku e ku ne raport me cunat!! jan gocat qe i kan mar frenat ne dore ktu..!!
nejse..crendsi ka se si jan..te jetosh ketu do sdo mesohesh vete me kete stil jetese e ste ben me pershtypje..!!
un kam hall me gjet shqiptare qe jetojn ktu ne suedi..
sme rrihet pa bo i dor muabet alla shqiptarce /pf/images/graemlins/laugh.gif

kristina..aha dje kom flejt gjum se isha e lodhme..sone jam per paarty paarty!! :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif
a po vjen?

ritjana

Primus registratum

ca rendesi ka se kush ka me shume dominance, aq me mire nese jane femrat qe vendosin,

ti qe je femer duhet ta vleresosh kete fakt, jo si ne shumicen e vendeve te tjera, ku femra akoma simbolizohet me skllave shtepi

nejse, ne cfare vendi te suedise jeton ti?

une do jem ne jug te suedize pas dy javesh, po deshe muhabet ala shqiptarshe lete me know, ndoshta takohemi
ps. sa vjec je per kuriozitet

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga ritjana:
[qb]
ja fusin italioneve dhe jugoree te tjere.
[/qb]
nc nc nc :smash: e ke shuuume gabim :shrug: une skom qen ne vendet nordike por kom qen ne Angli (jug) ne kom pa lloj lloj rracash (perfshi ato skandinave) konkluzioni eshte:
- cunat shuuume te ftohte
- vajzat shuuume te nxehta (hot)
pra jane dy ekstreme qe per mua sbojn hic :sleep: komplet ndryshe nga mesdhetaret duke filluar qe nga taljonet :thumbsup:

ritjana

Primus registratum

flobo lal

ketu kam shume shoqeri taljone , nga ata e ato taljonet e pasura qe jetojne ne veri dhe kane shpi ne monte carlo dhe i kemi pa

plus qe kemi pa edhe shume raca te tjera dhe lloje te tjera, sa per bukuri nuk besoj se ndonje do dilte te thoshte qe mesatarja e te bukures ne suedi apo norvegjo eshte me e ulet se ne jug duke perfshire ketu edhe italine,

sa per te ngrohta dhe te ftohta ajo eshte trapllik, sepse varet nga individi, dhe nuk njihet tjetri nese eshte i zjarrte apo jo thjesht nga look, duhet ti provosh keshtu qe konkluzioni jot eshte pa baze sepse nuk besoj se te jan hudh siper seudezet ty qe te nxjerresh konluzion.
pastaj si shpjegohet fakti qe ne nje qytet 10m banoresh si londra, italianet apo italjonet nuk mbahen per ndonje fare gjoje?

ne nuk po kalojme ne brazil e andej nga amerika latine ku femra jane hot, por po qendrojme ketu ne europe lale.

pastaj italjonet ne londer besoj se e di qe njihet si zezaket e europes

ec shnet lale dhe pac nje weekend sa me te gezushem me nje taljone qe ja vle se ka me kile nga ato te shpifurat

iliriano

Primus registratum

shih kjo po na flet me tifozllik per suedezet...
se e ka te dashurin suedez.. :confused: :smash:
dhe po na jepe statistikat e rruges...sikur nuk e dime ne se kush jane suedezet....dhe shane italianet...po nejse se nuk dua te filoj e te numroj sastitikat por da mar vetem nje rast qe e pashe ne emision para disa ditesh...
qe suedezet jane aq te nxehte sa kane probleme te bejne femi, se fara e tyre nuk bene efekt...

ah moj ritjana ku ka si fara e shqiptarit..qe i can kanalet sikur te jete dinamit.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

sec mka mor malli me bo i dor muhabet alla-shqiptarce, e spo gjej asnje ketej nga une /pf/images/graemlins/frown.gif

po ju pse nuk e luni b**** me mbo i visite :confused:
vete nuk e luj dot se e kam boshatis banken :shrug:

ritjana

Primus registratum

hej iliriano

skam pse me bo tifozllik per suedezet, sa per dijeni jam me shume pro norvegjezeve sespse kam jetuar aty per 2 vjet dhe kam bo palle

sa per taljonet, e di si i quj una ´hundpalle´ dhe sa per shoqeri nuk na kan mungu asnjeher taljonet, por qe jane cheesy jane bloody cheesy, ashtu sic jane shumica e jugoreve.

te pakten nordiket per kete gje nuk jane, dhe sa per trurin qe kane, e din gjithe bota sesa intelligjent jane

sa per faren e shqiptarit, avash ti mer iliriano, se vleresimi i fares se shqiptarit nuk qendron tek fara por tek femrat qe smarrin kontraceptiv, lale, po kto gjona duhet ti kishe mesu qe ne shkolle fillore tek ´mesimi i edukates shendetsore´. nejse, sa te rrosh do te mesosh lale.

ciao dhe bofsh qejf ne stockholm po si duket spo ta var njeri....

take it easy bro dhe sa per racen shqiptare e dime si eshte me gte mirat dhe te keqijat e saj dhe shpresoj sic e ke nis te gjesh nje goce shqiptare por mos e ki mendjen tek fara se do ikin me vrap pastaj

nela_kristi

Primus registratum

bobo bo filluan diskutimet e zjarrta ketej.
siduket ngaqe filloi i ftohti e ? jam dakort qe norvegjezet apo skandinavet jane te mire ne perjithesi por qe dihet ka dhe perjashtime si kudo. /pf/images/graemlins/laugh.gif hajd tani pajtohuni dhe lejine keto diskutime te zjarrta se ne fund do ne bine ne ashuri :tipsy:

iliriano

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] sec mka mor malli me bo i dor muhabet alla-shqiptarce, e spo gjej asnje ketej nga une /pf/images/graemlins/frown.gif

vete nuk e luj dot se e kam boshatis banken :shrug: [/qb]
ska problem dolce_vita..vetem na trego kur ta kesh ne mend me e lujt..ok :smash:

iliriano

Primus registratum

[qb] hej iliriano

take it easy bro dhe sa per racen shqiptare e dime si eshte me gte mirat dhe te keqijat e saj dhe shpresoj sic e ke nis te gjesh nje goce shqiptare por mos e ki mendjen tek fara se do ikin me vrap pastaj [/qb]
ej ritjana une te mora thjeshte nje shembull nga problemet qe egzistojne ketu ne suedi..
po a e di ti se ne suedi jane 8.000.000 milione banore...dhe nje milione e 500.000 femije jane te shartuar...pra me nene suedeze dhe me baba nje kokezi...
po cte te them ty un fara ka shume kuptime por ti se kupton.... :confused: :smash:
ja ps...ke degjuar ti kur thone te humbte fara?
fare humbur... :mad:

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ILIRIANO:
[qb]
Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] sec mka mor malli me bo i dor muhabet alla-shqiptarce, e spo gjej asnje ketej nga une /pf/images/graemlins/frown.gif

vete nuk e luj dot se e kam boshatis banken :shrug: [/qb]
ska problem dolce_vita..vetem na trego kur ta kesh ne mend me e lujt..ok :smash: [/qb]
:lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

hot

Hotgirl

[qb] ca rendesi ka se kush ka me shume dominance, aq me mire nese jane femrat qe vendosin,

ti qe je femer duhet ta vleresosh kete fakt, jo si ne shumicen e vendeve te tjera, ku femra akoma simbolizohet me skllave shtepi

nejse, ne cfare vendi te suedise jeton ti?

une do jem ne jug te suedize pas dy javesh, po deshe muhabet ala shqiptarshe lete me know, ndoshta takohemi
ps. sa vjec je per kuriozitet [/qb]
moshen e ke te profili im /pf/images/graemlins/laugh.gif
nfakt ca gjera ene i vlersoj knej..,po kur shof ca femra neper disko,kap nje cun,shko ne banjo,maro pune..
diten tjeter as te njof e as me njef :confused:
sjam ne aq dakord me ket gjo..kajhere duhet majt icik dinjiteti..se ina femra..nuk ina ashtu rrugesh :mad:
ilirjano.. :lol: :lol: me shkrive fare me kete postimin e fundit :lol: /pf/images/graemlins/wink.gif