Ka njeri nga Suedia ketu?

dolce_vita

Primus registratum
Re: Ka njeri nga Suedia ketu?

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] ej dolce_vita dmth qenke ne norway huh? kur te thashe ne nje teme tjeter qe mos je ne suedi qenkam afruar shume /pf/images/graemlins/laugh.gif
po cne aq larg ti mi, une kam nje shoqe norvegjeze ketu qe thote se ata parapelqejne te dalin per vete neper evrope (ne kuptimin me poshte) nejse ti e di vete

p.s. pse me duken te turpshme kto norvegjezet (f) qe kam ketu una, e vertete eshte, edhe atje ashtu jane ee :confused: [/qb]
FloBo jam ne danimarke une /pf/images/graemlins/smile.gif
Norvegjezet mesa di une nuk jane te turpshme megjithate ku e di une, ato qe njoh une jane te paturpshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

erisa

Primus registratum

ej hoto po si te prezantoj une ty se mvje pak marre me ja thone kshu tulle /pf/images/graemlins/laugh.gif

leqe meqe ra fjala ai o shume i urte ene dro zbo per ty.Po duhet me saju nai rrene :rolleyes: :rolleyes:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga ILIRIANO:
[qb] e mo e ashtu jane bjonde te urta e te buta... :thumbsup:
jane qefleshka te medha vec.. :wink:
dhe nuk kane shume pretendime... /pf/images/graemlins/laugh.gif
si ato italiankat aty mo qe na shet mendt ti... [/qb]
e se edhe ashtu ske ci do, pa pretendime, te buta, te urta, te gatshme... /pf/images/graemlins/wink.gif kane lezet italiankat si i thua ti, te pakten me keto ben nje fare loje parapergatitore... /pf/images/graemlins/laugh.gif por qe jane qefleshka e di, e kam provuar vete :thumbsup:
p.s. jepi iliriano perfito nga ato qe skane pretendime... :wave:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]
[qb] ej dolce_vita dmth qenke ne norway huh? kur te thashe ne nje teme tjeter qe mos je ne suedi qenkam afruar shume /pf/images/graemlins/laugh.gif
po cne aq larg ti mi, une kam nje shoqe norvegjeze ketu qe thote se ata parapelqejne te dalin per vete neper evrope (ne kuptimin me poshte) nejse ti e di vete

p.s. pse me duken te turpshme kto norvegjezet (f) qe kam ketu una, e vertete eshte, edhe atje ashtu jane ee :confused: [/qb]
FloBo jam ne danimarke une /pf/images/graemlins/smile.gif
Norvegjezet mesa di une nuk jane te turpshme megjithate ku e di une, ato qe njoh une jane te paturpshme /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e mi mire se sprish pune, ne fund te fundit nordike qenke, kushedi sa te skuqet fytyra tani qe eshte ftohte /pf/images/graemlins/laugh.gif ato vajzat andej mbase nuk jane te turpshme, por kur dalin jashte aha... kjo shoqja ime njehere, pupupupu shume timida sa qe se besoj te jete shoqja jote :tipsy:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga erisa:
[qb] ej hoto po si te prezantoj une ty se mvje pak marre me ja thone kshu tulle /pf/images/graemlins/laugh.gif

leqe meqe ra fjala ai o shume i urte ene dro zbo per ty.Po duhet me saju nai rrene :rolleyes: :rolleyes: [/qb]
thuji... min kompis,som bor i luleå, tycker att du är snygg...
jag ville bara säga den till dig..
se kushedi mos ju rrugullohen puplat ju te dyve masanej :wink:

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

nela_kristi

Primus registratum

vajzat ne norvegji jane te turpshme po ashtu dhe cunat.por do thoshja qe jane dhe cik thengjill i mbuluar se kur dalin jashte skane turp fare ne asnje aspekt..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

e qisin..-trupin /pf/images/graemlins/tongue.gif me mor ajer /pf/images/graemlins/laugh.gif

erisa

Primus registratum

ej jepini t'pn icik ene shifeni sa te turpshme ene te respektushme jon /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb] vajzat ne norvegji jane te turpshme po ashtu dhe cunat.por do thoshja qe jane dhe cik thengjill i mbuluar se kur dalin jashte skane turp fare ne asnje aspekt..... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ja kush e tregon te verteten laskuriqe :thumbsup: po ju andej mundoheni ti pershtateni atyre apo ata ju imitojne juve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] e qisin..-trupin /pf/images/graemlins/tongue.gif me mor ajer /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e mi se mire e bojn, gjithe vitin te mbulueme nga te ftohtit ato te shkretat do ajrosen icik kur vijn knej poshte apo jo :wink:

Florus

Forumium maestatis

[qb] ej jepini t'pn icik ene shifeni sa te turpshme ene te respektushme jon /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ej erisa kshu ndodh gjithandej me duket /pf/images/graemlins/wink.gif :devil:

nela_kristi

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb] vajzat ne norvegji jane te turpshme po ashtu dhe cunat.por do thoshja qe jane dhe cik thengjill i mbuluar se kur dalin jashte skane turp fare ne asnje aspekt..... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ja kush e tregon te verteten laskuriqe :thumbsup: po ju andej mundoheni ti pershtateni atyre apo ata ju imitojne juve /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
asnje nga te dyja... /pf/images/graemlins/laugh.gif

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ILIRIANO:
[qb] ej kristina per ca aspekti e ke llafin ti moj... [/qb]
po ti e di pak a shume se ca aspekti se ti ne vend nordik jeton po ashtu.... /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

[qb]
[qb] ej jepini t'pn icik ene shifeni sa te turpshme ene te respektushme jon /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ej erisa kshu ndodh gjithandej me duket /pf/images/graemlins/wink.gif :devil: [/qb]
eee...knej siper jan icik speciale /pf/images/graemlins/laugh.gif :wink:

Florus

Forumium maestatis

[qb]
[qb]
ej erisa kshu ndodh gjithandej me duket /pf/images/graemlins/wink.gif :devil: [/qb]
eee...knej siper jan icik speciale /pf/images/graemlins/laugh.gif :wink: [/qb]
pse ca bojn atje, me dy gota ene fillojn direkt table dancin' eee :eek:

hot

Hotgirl

si njef kto ktej ti jo /pf/images/graemlins/laugh.gif
vec mos te rafte rruga knej,se ske per te dasht me u kthy mo mrapsht /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

[qb] si njef kto ktej ti jo /pf/images/graemlins/laugh.gif
vec mos te rafte rruga knej,se ske per te dasht me u kthy mo mrapsht /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
yyy e thu me verte kte, mahh... po ne ju mduket se jeni asimilu icik me ata atje dmth ene me ju taku juve una... ngel atje eee /pf/images/graemlins/wink.gif rrofsh qe ma the, mos shkelsha kurre ne vendet nordike jarebi /pf/images/graemlins/smile.gif po deshen ato te vijn knejna se una e vendosa

ej dolce_vita pse me ca e pini ju birren (ose veren) anej me pikatore eee lol - sa nuk mbakan hic kto femrat nordike mer jahu pupupu

hot

Hotgirl

pihet birre llom..se osht ftoft :shrug:
masanej pihet cider llom :shrug:
mdimer ske ca me i bo..ta kerko trupi :shrug: