Re: Kë Tip njeriu nuk duroni dot ?
tjeta juj...
po ja lejoj vehtes me dhan nje mendim... /pf/images/graemlins/laugh.gif
ne fakt nuk duroj filanin, sepse sillet tamam si filani i cili kur isha une e vogel, bante kte, kte, kte tamam si ky tipi sot, e me cmente... /pf/images/graemlins/blush.gif
por pasi u zume mire e mire, zbulova ne te dhe gjera aq interesante sa tani me duket normal, prap se prap s jemi shoke te ngushte sepse vala shpirtrore dhe interesat nuk na perputhen...megjithate e pi nje kafe me kenaqesi me te...(por ca me ba s kam kohe)...
kshtu asht dhe me ate tjetren, por qysh se kam vu re ngjashmerine e ketyre tipave, me persona qe kan lujt nje rol ne jeten teme, kam fillu ti shoh me sy tjeter...(biles mendimet e sjelljen e tyre krejt ndryshe prej temes, e perdori per raste divergjente)...dmth (si puna e lojes se shahut...ja ve re taktiken /pf/images/graemlins/laugh.gif (kur m duhet natyrisht)...
nese asht puna me gjyku vedin,se baj /pf/images/graemlins/laugh.gif ,
se fundja...keni vu re nanen natyre? ka lloj lloj bimesh nga ferrja e llojllojte me lule deri tek lulet e bimet tjera te shumllojshme me ferra(gjemba)...e un nishtu jam, si m ka ba ajo...
do thoni ju, pse abs i duron te gjith a?
jo mor njeri, kur e thash kte :idea: ...
por kam msu lloj lloj `notit`...e perpiqem te rreshqas...nganjehere i bi murit me kry...mesaduket kam dhe nje tipar demi te cilin hala se kam zbut /pf/images/graemlins/laugh.gif
megjithate po ju shkruj nje rresht t balzakut, per te tregu se dhe un ... /pf/images/graemlins/wink.gif :
" Në qoftese Rina që akoma s ka rënë në gabime ështe e pameshirshme për fajet e të tjerëve, ajo ju a vesh atyre dhe madheshtinë e besimit te saj."
------------------------
" Te kuptosh do të thotë te jesh i barabartë"...
pak zore...se jam pak me e `shkurt` se ti e ma e `gjat` se ai... /pf/images/graemlins/laugh.gif `