Kë Tip njeriu nuk duroni dot ?

UnHappy

Primus registratum
Re: Kë Tip njeriu nuk duroni dot ?

Une nuk i duroj dot ata njerez te cilet p.sh. sot kalon nje dite te mrekullueshme me ta... kurse neser behen sikur s'te njohim fare...

gjithashtu mendjemdhenjte dhe ata dyftyresh

agrhhh !!! :mad:

beshbossi

Primus registratum

une urrej ata qe mendojne se per vete jane perfekt e t etjeret bejne vetem gabime
ata qe nuk dine te te qetesojne por te bejne me keq se ishe!
ata qe .....s'e di
veshtire te urresh!!!
ne fakt jo!!!!
me mire fal!!!

mostro

Putraku

Nuk duroj dot ata tipa qe nuk dine as edhe nji gje,dhe pretendojne se dine gjithshka...
Me pelqejne shume genjeshtaret qe nuk dine te rrejne /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

Mua nuk me pelqejn robt arrogante, qe i pelqe vetja shume dhe qe flasin sikur kan cliru Tironen. As meshkujt as femrat.
Ne fakt femrat mendjemedha te pakten mund te perpiqesh ti zbutesh -se zbuten, eshte fakt - por meshkujt qe nuk te interesojne dhe te grricin ca tu besh.

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Mua nuk me pelqejn robt arrogante, qe i pelqe vetja shume dhe qe flasin sikur kan cliru Tironen. As meshkujt as femrat.
Ne fakt femrat mendjemedha te pakten mund te perpiqesh ti zbutesh -se zbuten, eshte fakt - por meshkujt qe nuk te interesojne dhe te grricin ca tu besh. [/qb]
:thumbsup:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Nuk duroj dot ata tipa qe nuk dine as edhe nji gje,dhe pretendojne se dine gjithshka...
Me pelqejne shume genjeshtaret qe nuk dine te rrejne /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Thuj m`pelqen Pat-okja.. dhe pike. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une s`kam tip qe s`duroj. Them se te gjithe kane te metat e veta. Duhet te mundohesh gjithmone ti gjesh anen e duhur secilit dhe mendoj se mund te komunikosh me to pa tu acaruar nervat.

zora

Primus registratum

nuk duroj dot dhe i urrej dhe nuk ishoh dot me sy
arrogantet,fodullet,mendjemedhenjte,hipokritet,ciniket,personat qe nuk jane asgje por bejne sikur jane shume.
kam frike se do ngelem vetem :shrug:

Goca

Primus registratum

Puna eshte se te gjithe ne jemi pak cinike e mendemedhenj e fodulle ne caste te caktuara. :shrug:

zora

Primus registratum

ne caste te caktuara mund te jem dhe dakort po si iu behet atyre qe jane 24 ore rresht pa nderprerje.edhe kur flene gjume te cojne nervat

moonlight

Primus registratum

Kameleonet i kam zet!

p.s. ...edhe tipat: 'edhe qeros edhe fodull'.
Si dhe shpirtzinjte qe gjejne kenaqesi tek fatkeqsite e te tjereve.

Trista

Primus registratum

Njeriun e pa afte te tregohet njeri.
Njerezit pa pike horizonti.
dhe...ata qe e kane shpirtin e lig qe ju duket qe nga fytyra!

personazh

Valoris scriptorum

robt pa gjak....abababa nuk i ndrysho shprehja ftyres ne asi moment. si t'bom me parafine.

Isabelle

Valoris scriptorum

Robt qe bezdisin hajdutin - qofte edhe rob prej parafine !!!!

Ashtu dE !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Jo ti tashi bo mire me e nda men'jen sakte iher e mir'. Duket sikur t'gjemoj dhe neper tema dhe nuk ka lezet kshu.

/pf/images/graemlins/laugh.gif