Kë Tip njeriu nuk duroni dot ?

zog

Primus registratum
Re: Kë Tip njeriu nuk duroni dot ?

ndersa une ju dua njerez, ashtu siç jeni, plot cene, vese, ligeshti e moralitet, plot hile, injorance e BUDALLALLIK, ngaqe jeni PYLLI ne te cilin kendoj por dhe ha.

ps; nje shkodran i mençur pat thene nje her: sikur te ishin budallenjt peme, bota do ishte pyll.

ps 2; analistet sociologe sot pohojne qe ne jetojme ne xhungel (pyll e shkuar pyllit vella).

ps 3; ne vesh te mbare.

t'jeta juj.

disku

UNI

Fillimisht postuar nga Triumfi:
[qb] Nuk duroj dot,ate qe nuk njeh vetveten! [/qb]
Me demek ti sna duroke as ne as veten /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Triumfi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb]
Fillimisht postuar nga Triumfi:
[qb] Nuk duroj dot,ate qe nuk njeh vetveten! [/qb]
Me demek ti sna duroke as ne as veten /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Sigurisht!

Rambla

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zog:
[qb] DHE harronte te shikonte veten, sa i shemtut ishte, sa rob i shpif dhe pa fare vlere.

prandej dhe ju qe keni marre persiper te GJYKONI boten, tipat e saj, per mire ose per keq, KQYRNI veten nje here, ku mutin futeni, ne ç'kategori, e masnej MERRNI guximin e jepni gjykime serbes.

njoni kishte per posht-shenim nje thenie te tille: "njerezit e vegjel diskutojn per njerez, te mesmit per ngjarje ndersa te lartet per ide.

ps; pesonalisht s'kam paragjykime, mendoj se secili personazh fsheh interes ne vetvete, duhet dit vetem me kqyr pastaj e fundit kush po e rru per gjykimet tona (ose tujat), s'me pelqen ky e ai. heeee! [/qb]
s'do postoja ketu, por kur lexova keto rreshta mu duk sikur i kisha shkruajtur une ( ndoshta me fjale te tjera por permbajtja do ishte po e njejti) /pf/images/graemlins/wink.gif , edhe shprehja eshte nje nga te preferuarat e mia /pf/images/graemlins/wink.gif .

p.s. do shtoja dhe diçka. te gjithe njerzit thojne qe urrejne genjeshtrat (madje dhe ato qe mund te njihen si genjeshtar), por them me veten kur te gjithe i paskan inat si shpjegohet qe rreth e rrotull kemi aq shume te tille? nuk ju ka qelluar ndonjehere te genjeni dhe ju?

bolonjezja

Primus registratum

Tema eshte "Ke tip njeriu nuk duroni" dhe jo "ke tip te AF nuk duroni"

s'duroj dot vulgaritetin!!! :shrug: :sleep:

qeshem

Primus registratum

femrat telendare, dhe meshkujt vanitoz, ka dhe te tjera po keto jane per momentin...

Prodigychild01

Primus registratum

Nuk duroj dot moderatoret....

Sidomos ata qe perdorin fjale te medha per prezantuar ide te vogla.....

Guest

Para se te postoni lexoni edhe njeherë titullin e temës....
Flm

leonora

Primus registratum

Nuk i duroj dhe injorantet qe e majne veten per shum te ditur dhe ofendojn te tjeret pa pasur te drejte dhe pa i njohur.

Guest

Urrej shume tipat e njerezeve qe ofendoje,dhe kur tjetri nuk e meriton,dhe e kupton qe ofendimi eshte per ty dhe vazhdojne te ofendojne.

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga INDIANO-XHONS:
[qb] Urrej shume tipat e njerezeve qe ofendoje,dhe kur tjetri nuk e meriton,dhe e kupton qe ofendimi eshte per ty dhe vazhdojne te ofendojne. [/qb]
Ti flet per ciniket /pf/images/graemlins/tongue.gif

cate

Primus registratum

ATA QE NUK JANE KOERENTE ME VETEN E TYRE SHKOJNE KU TI COJ RRYMA

Seriozi

Primus registratum

S'duroj dot parelinjte d.m.th. nuk duroj dot veten time. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps.Per kurioz edhe une jam pak,por vetem per zogjte ama.

Hera

Primus registratum

Tipin tim e kam vdekje!
Mos me dalte njeri para me kete tip se jo per gje po i kerkova .... copyright /pf/images/graemlins/laugh.gif