Kë Tip njeriu nuk duroni dot ?

Dajaku

Primus registratum
Re: Kë Tip njeriu nuk duroni dot ?

Un sduroj dot informatoret. Dhe fjala qe ata kane maje te gjuhes: Goes what?

Cassandra

Primus registratum

Pervec te siperpermendurve qe nuk dua ti perseris... nuk duroj dot personat pordhace :mad: ose sic thuhet ketej nga italia: Quelli/e che hanno la puzza sotto il naso!

Edi21

Primus registratum

nuk do me pelqente nje dicka e perdorme e perdalme, per veten time nuk vesh nje bluze te perdorur a te tjetrit e jo te marre a baje "NJE PERSON" do not share.
pra MORALI, KU PERFSHIN SHUME GJERA. nje njeri pa karakter nuk o njeri po....

Kordelja

Valoris scriptorum

...kam harruar dicka...

I urrej njerezit qe shfrytezojne sinqeritetin e te tjereve dhe pastaj e bejne argumentin e dites.Une rrefehem vete kur e shoh te arsyeshme, por s'eshte per te folur me njerez qe as i din' se kush jane.

I urrej edhe oportunistet dhe "dhjaksat", ata qe nuk dine nga t'ia mbajne se mos humbin ndonje gje...dhe perfundojne t'i humbin te tera....

KAQ me duket...mbarova.

ADRIA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] ...kam harruar dicka...

I urrej njerezit qe shfrytezojne sinqeritetin e te tjereve dhe pastaj e bejne argumentin e dites.Une rrefehem vete kur e shoh te arsyeshme, por s'eshte per te folur me njerez qe as i din' se kush jane.

I urrej edhe oportunistet dhe "dhjaksat", ata qe nuk dine nga t'ia mbajne se mos humbin ndonje gje...dhe perfundojne t'i humbin te tera....

KAQ me duket...mbarova. [/qb]
Bravo Kordelja!

Zere se ke folur edhe per mua per kete te Sinqeritetit. Per vete jam shume njeri shume shume i sinqerte dhe u hapem disa njerezve (tek te cilet kam krijuar njefare besimi). Jam "brutally honest" pra. Kam, ç'kam ta them ne sy sado e hidhur te jete e verteta apo te te lendoje dhe e bej kete gje me takt. pasi u'a dua te miren te gjithe njerezve.

Megjithate shume here "jam tradhetuar" prej ketyre te ashtuquajturve "miq te mi" dhe me ca prej tyre ndodhi jo shume kohe me pare diçka e tille. Pra kam rene preh e thashethemeve dhe shpifjeve, ekzagjerimeve e te pavertetave prej njerezve qe me kane mbajtur si "subjekt dite" ashtu siç the edhe ti e ma kane ngulur me thike pas shpine, jo 1 here por disa here. Te tille njerez UNE I KAM SHUME INAT PASI TREGOJNE QE S'MUND T'JU VESH BESE, JANE ME DY FYTYRA, JANE THASHETHEMAXHINJ, TE DUAN TE LIGEN E DETYRIMISHT JANE SHUME "FAKE". E per mua te jesh "fake" eshte si te thuash vesi me i keq qe mund te kesh si karakter. LOL

ADRIA :cool:

ADRIA

Primus registratum

Po ashtu nuk duroj dot:

HIPOKRITET

PESIMISTET DHE SKEPTIKALET

SATANISTET

KURVARET DHE KURVAT

MBURRAVECET E MEDHENJ

NJEREZIT E LIGJ

DEMBELET

TE PAPUNET (qe e bejne nga qejfi, jo nga halli pra)

PORDHACET (Tirana eshte e mbushur me te tille, sidomos ata qe kane ardhur nga krahinat, fshatrat dhe Malesia, seç ju duket vetja se na jetojne ne kryeqytet. Megjithate une per vete te gjithe Tironsit qe kam njohur ne pergjithesi kohet e fundit, kane qene ROB ZOTI /pf/images/graemlins/smile.gif )

Si edhe ata njerez, qe vetem ankohen dhe merziten gjithnje! Enough people plzzzzz. Kjo jete keshtu e ka "tough? nga nje çike! LOL

Sinqerisht Adria (Ada) :rolleyes:

anna

Primus registratum

hipokritet dhe genjeshtaret (keta jane te afte te te bejne cdo gje)

ADRIA

Primus registratum

Ah po s'me pelqejne as ata njerez qe hiqen sikur kushedi si jane, si shume mbi te tjeret, superiore, apo ku ta di une. Seç ju duket vetja pra dhe ju pelqen shume vetja e tyre, shume mendjemedhenj.

ADRIA :cool:

gesti

Primus registratum

per mua njerzit jane te gjithe njelloj por ne disa raste shohim te mirat apo te keqiat e ndokujt dhe mendimi im eshte se njeriu eshte viktim e nje kesaj jete qe ne po jetojm pra njeriu tregohet i mire dhe i keq aty ku do , nuk dua te flas per adoleshentet se te gjithe atyre ju duket vetja sikur coc do i sjellin kesaj bote

Seriozi

Primus registratum

Ata qe kujtojne se bota rrutullohet rreth kokes se tyre.Ata tipa qe gjithmone mendojne se bejne pjese ne nje grup te caktuar njerezish te zgjedhur.

leonora

Primus registratum

Ata qe mbajne veten shum larte. Ne te vertete sjan asgje po asgje ama.

Guest

Ne qofte se njeri eshte mendjemadh eshte i lindur
edhe nese seshte kerkush
Mund te jete hajdut edhe ai qe eshte i pasur

Por ajo qe eshte kryesorja (per mua)eshte njeriu qe ka ZEMREN e poshter.

Kete ja vlen ta urresh.