ju ftojme te kaloni pushimet ne shqiperi

marina s.

Forumium maestatis
Re: ju ftojme te kaloni pushimet ne shqiperi

Mos me nxef se tu shpifa ne dere /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Saranden nuk ta keshilloj me. E kane bastardu si qytet me ato ndertimet me beton dhe ne pak kohe do ti ngjaje teresisht rremujes Golem.
Njerez idiote dhe pa vizion, e kane qytetin ne koder, mund ta benin krejt me vila e te dukej mrekulli, po jo, vazhdon betonimi me nje ritem te papare. /pf/images/graemlins/mad.gif

marina s.

Forumium maestatis

Hmm...nuk e di fare si do te shkojne punet,amà po mu dha mundesia,meqe ne Sarande nuk qenka gje(ma tha edhe dikush tjeter kete), do ia mbath per Dhermi..ose ose ne Qeparò /pf/images/graemlins/wub.gif

Shpresoj te me realizohet deshira! po kam frike /pf/images/graemlins/cry.gif

ujku81

Primus registratum

E mire po su be gje Durresin aty e ke. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

marina s.

Forumium maestatis

Durresi eshte yll /pf/images/graemlins/wub.gif ato vendet e tjera i dua sa per ndryshim. Ke noj gjo kunder Durresit ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ela_01

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
duke pasur gjith keto bukuri natyrore qe na ofron shqiperia ,perse te shpenzoje jashte vendit?
turizmi ne shqiperi eshte ne zhvillim e siper ndaj nuk duhet bere aq dramatike gjendja sic e bejne disa media qe nuk dihet se nga kush shtyhen.
kete vit shihet interesim i pushtetit vendore per turizmin dhe kjo ane duhet vlersuar.

[/ QUOTE ]

Ne Shqiperine time te dashur do te jem per nje muaj te tere ne kete jave

hawk

Primus registratum

Te ishin te gjithe yjet si Durresi nuk do te eksistonte romanticizmi. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ma ka par kush leshtanin /pf/images/graemlins/laugh.gif ????
se ka bo mungesa dreqi /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

E kane marre peng ne plazh ne Durres. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sceptic, nuk kam gjo kunder Durresit, te thashe aty e ke se e ke afer. /pf/images/graemlins/smile.gif

marina s.

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Te ishin te gjithe yjet si Durresi nuk do te eksistonte romanticizmi. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
Paradoksale kjo qe thua sepse Durresi eshte qyteti me romantik ne Shqiperi /pf/images/graemlins/wink.gif

Mirsa

Primus registratum

Pushimet do ti kaloj edhe une ne Shqiperi. Do te rrije pak ne Tirane sa te takoje pak familjen e miqte e mi e pastaj do te shkoje 1 muaj ne Durres per te perfituar pak nga plazhi (dielli,rera dhe deti). Si tironse qe jam i qendroj gjithmone besnike Durresit. Aty i kam kujtimet me te bukura. Ne Sarande apo Dhermi, Jale cjane keto vendet nga jugu nuk kam qene asnjehere. Sipas fotografive qe kam pare mendoj se duhet te jete kryeveper! Por une preferoj reren e Durresit...

hawk

Primus registratum

Mi prendi per il culo !?
Ku qendron romanticizmi i Durresit !?
Tek deti qe eshte bere kos, tek ndertesat qe i ngjasojne Kabulit, tek kaosi ne trafik, tek ajri i paster qe te thithin mushkerite, tek qielli qe nuk i dallohet ngjyra, tek peisazhi malore qe e rrethon, lumejte e kulluar, sheshet e parqet, bregdeti i virgjer.... /pf/images/graemlins/shocked.gif

Naimi do ja kishte fut vetes...... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mirsa

Primus registratum

Deri diku ke te drejte per ndryshimet qe jane bere, por Durresi kurresesi nuk mund te humbi hirin e tij!

pinkparadise

Forumium maestatis

Durresi will always be Durresi /pf/images/graemlins/laugh.gif ( me Paris, shkon me shum po hec mo..adaptacjon /pf/images/graemlins/laugh.gif )

ados

Primus registratum

Pinko do tja bosh ..si Paris hilton.." one night in Durres" /pf/images/graemlins/tonguee.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ados

Primus registratum

Mos harro digi kamera ta hapesh..
Paris Hilton e shiti per 10 milion $..
Ty ndoshta vlen me shume..po pate nevoje per ndonje menaxher ketu jam .D ta kam then edhe nje here tjeter

ados

Primus registratum

Hajde Pink , he te keqen te bojme nonji pare /pf/images/graemlins/laugh.gif

ados

Primus registratum

them andej nga Moska kete vere...do behem "real communist"per dy jave..!!