ju ftojme te kaloni pushimet ne shqiperi

Leshatani

Primus registratum
Re: ju ftojme te kaloni pushimet ne shqiperi

"Ados" ti me te vertete qenke "SIFTAR",
por une do ti kaloj pushimet ne Shqiperi.

KoDoShi

Primus registratum

Pushimet per fat shume shume te keq, do ti kaloj ne pune /pf/images/graemlins/cry.gif nuk mud te marr dot leje sepse keshtu eshte kjo puna ime ktu.Nejse ne Durres do shkoj ndonjiher,por qefi do ma kishte te shokja ne "karpen" ku them se te shkosh atje eshte njisoj sikur ndodhesh ne "Hyrjen e Parajses".

pinkparadise

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
"Ados" ti me te vertete qenke "SIFTAR",
por une do ti kaloj pushimet ne Shqiperi.

[/ QUOTE ]

prap ne shqiperi ti ????
knej na shan e knej prap vjen ke ne, ca robi qeke ore /pf/images/graemlins/laugh.gif me shum me te keqtrqjtu ty, me shum dashke /pf/images/graemlins/laugh.gif
keshtu qe po vazhdojme ne se e paskemi mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

Leshatani

Primus registratum

Ja posa e lexova nje artikull ne "VI MENN" nga Norvegjia ku gazetari shkruan se ;
-"... me 1214 eshte ndertuar TOALETI i pare publike ne Evrope.
- me 1739 ne Paris per here te pare ndertohen Toaletet publike te ndara per femra dhe meshkuj.
- me 1859 Mbreteresha Victoria e pranon nje Toalet te arit.

Tani vie pyetja edhe sa shekuj duhet te kalojne qe Shqiperia te nderton Toalete publike !???

Mire se ju gjeje.

antip

Primus registratum

Pse te bojm tualete publike mer jahu... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ketu e bo ku te dush, you are free to go... /pf/images/graemlins/laugh.gif ... Apo ke turp /pf/images/graemlins/blush.gif

Leshatani

Primus registratum

po por Evropa nuk pranon gjeste te egerta, prandaj ju duhet te ndertoni toalete publike siq kane bere vendet Evropiane me shekuj te tere, tani ta "besh" ku te don eshte kulture tek Afrikanet dhe Asiatet.

pinkparadise

Forumium maestatis

Ja posa e lexova nje artikull ne "VI MENN" nga Norvegjia ku gazetari shkruan se ;
-"... me 1214 eshte ndertuar TOALETI i pare publike ne Evrope.
- me 1739 ne Paris per here te pare ndertohen Toaletet publike te ndara per femra dhe meshkuj.
- me 1859 Mbreteresha Victoria e pranon nje Toalet te arit.

Tani vie pyetja edhe sa shekuj duhet te kalojne qe Shqiperia te nderton Toalete publike !???

Mire se ju gjeje.

[/ QUOTE ]

o pseudo shqipe, fillo i here me e thon fjalen tamom ose *toilette* ose nese don me vertet me e shkrujt shqip eshte TUALET

jo per gjo,nuk o se me intereson me te bo ty te ditur,po thjesht ne robt pa tualete kemi dhe dime gjojna te tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

hajt tung e duknu dili knej ka tema heu burr, se je fantazi krejt kur bon sikur shkrun /pf/images/graemlins/wave.gif

ados

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif well done pink.

Leshatani

Primus registratum

"pnk paradise"
Ne kohen e Enverit = zhaxhit tuaj ju nuk keni patur te drejte dhe guxim te shkoni as ne qytetin tjeter, keshtu qe bota per ju ka qene shume e vogel, por tani me ardhjen e dollarit, euros dhe "demokracise" ju duhet ta kuptoni se ka Shqiptare te cilet e flasin shqipen ndryshe nga ju, p.sh. ne Dardanet apo ata nga Maqedonia,Mali i Zi,Kalabria e poashtu edhe mbrenda Shqiperise gjuha ndryshon, por ti dole shume nga tema me siguri shkaku se te mungon toaleti dhe uji per ta pastruar prapanicen te bene nervoze dhe shkruan subjektivisht.
Por sidoqofte une te kuptoj, ti je e varfer dhe e mjere por prape se prape une do te vizitoj ty.

Kondrapedali

Kondrapedali

Si pat thon njoni me i film. "Gjith bota është hale por ajo që kërkon ti është atje" /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Lesho, t'paska kap keq rrugve ty e s'ke pas ku me e bo? Me gjith at lesh edhe me e lshu n'to nuk t'gjen gjo. /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

"pnk paradise"
Ne kohen e Enverit = zhaxhit tuaj ju nuk keni patur te drejte dhe guxim te shkoni as ne qytetin tjeter, keshtu qe bota per ju ka qene shume e vogel, por tani me ardhjen e dollarit, euros dhe "demokracise" ju duhet ta kuptoni se ka Shqiptare te cilet e flasin shqipen ndryshe nga ju, p.sh. ne Dardanet apo ata nga Maqedonia,Mali i Zi,Kalabria e poashtu edhe mbrenda Shqiperise gjuha ndryshon, por ti dole shume nga tema me siguri shkaku se te mungon toaleti dhe uji per ta pastruar prapanicen te bene nervoze dhe shkruan subjektivisht.
Por sidoqofte une te kuptoj, ti je e varfer dhe e mjere por prape se prape une do te vizitoj ty.

[/ QUOTE ]

hahahahahahhahaha /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
hej, e di ti qe je shum humorxhi???dmth jo se e ben me qellim te jesh komik, por mundohesh te thush gjojna serjoze dhe si perfundim ben per te qesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

o mik, qe te me vizitosh ti mua, duhet te kalosh nja 2-3 kg kokaine anej nga je /pf/images/graemlins/lol.gif
edhe mos shko mer ne shqiperi se per paret e tuja ska nevoj njeri a ha shqip ti a jo /pf/images/graemlins/laugh.gif (ncuq me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Leshatani

Primus registratum

"pinkparadise" shkruan "THUSH GJOJNA" = ti e njef shume bukur gjuhen tende,....., te lumte, sa i perkete Kokaines kete e beri ish artistja e merituar e Popullit Liliana Kondakqi, dhe Dardaneve ua len fajin !???

Leshatani

Primus registratum

Por me trego sa "leke" kushton nje toalete publike dhe une do tjua paguaj me nje kusht qe Toaleti te quhet
Enver Hoxha.

ados

Primus registratum

Me pelqen shqipja jote,o Lesh..pak me mire se nje serb flet..
vetem gojen e ke pak si Toilet. Pastroje ndonjehere

pinkparadise

Forumium maestatis

Por me trego sa "leke" kushton nje toalete publike dhe une do tjua paguaj me nje kusht qe Toaleti te quhet
Enver Hoxha.

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
ca ka lidhje enveri me fal /pf/images/graemlins/laugh.gif se nuk po e kapiskoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

e mir lesho, cmimi i banjave eshte nja 9999 euros per 1 banje publike, llogariti minimum nja 100 cope, keshtu qe i bie 999 900 euros /pf/images/graemlins/laugh.gif
he te te dergoj numrin e llogaris ne banke /pf/images/graemlins/laugh.gif
po ishe burr i dergon, mqse e ke zemren e modhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: o shqipe un flas tironce mos ma qaj hallin se me dash ta flas me gramatik, qe ty te te duhet perkthys me vete qe ta kuptosh

have a nice day /pf/images/graemlins/wave.gif flm qe me bere me qesh sot se nuk e kisha shum te ngritur moralin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Leshatani

Primus registratum

une thashe nje toalete e jo 100, por prape se prape edhe pse skeni toalete publike une te te vi te te vizitoj TY personalisht "inkparadise"
mire ta pafsha

pinkparadise

Forumium maestatis

hej po ti ose beje tamam si duhet se me nje toilette publik per gjithe tiranen...sikur nuk eshte e drejte ...apo jo bjeri i cik llogaris edhe do shohesh qe duhen me shume se 1 /pf/images/graemlins/laugh.gif

e mir lesho, me thuj kur do jesh ne shqiperi, ja adresa ime

PINKPARADISE
rruga dibres
pall 256 ap 12
tirane

ujku81

Primus registratum

*** Hahaha Lesho ke vajt si cjapi te kasapi, PInku te rregullon mire******* /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Eshte shume problem kur te marrin njerezit seriozisht atehere kur s'duhet. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Gjithsesi, ju ftoj ju shqiptaret e Frances, Anglise, Ameriqise, Kanandaise, etj, etj te na vizitioni ket vere. Vlora do jete me fantastike se vjet, Dhermiu, HImara, Jala po ashtu. Dhe sarandiotet kane premtuar se do te ulin cmimet. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

marina s.

Forumium maestatis

Vjet nuk munda te shkoja ne Dhermi e sivjet mu prish plani per Sarande...dua te qaj /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif