ju ftojme te kaloni pushimet ne shqiperi

antip

Primus registratum
Re: ju ftojme te kaloni pushimet ne shqiperi

Qeka "Ai"!!! Une kujtova se ishte femer... /pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

Nuk ke faj jo se edhe po ta shikojsh si femer do t'duket nga mbrapa /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

policia

Forumium maestatis

une mendoj se shqiperia eshte e bukur medoj se plazhi eshte i kendshem dhe hotele shume luksoze ka, por besoj se keto te gjitha nuk jane te miresistemuara. nuk ka harmoni ne gjithe kete te ashtuquajtur turizem.
ndersa jashte shtetit ka nje sistem perfekt te sistemimit dhe te harmonise se gjithckaje.
une psh kete vit per shume arsye nuk i bera pushimet jashte shtetit.(pervecse bera nja dy fundjava ne mal te zi dhe ne maqedoni)dhe vendosa te beja plazh ne shqiperi
zgjodha nje hotel luksoz detin e kisha afer. ne fakt isha ne nje suite shume te kendshme qe rralle mund te shikosh edhe jashte por pasi bera nje dush dhe fillova te thaj floket iken dritat. fola me ata te hotelit dhe pas gjysem ore erdhen. fillova te thaj perseri floket dhe perseri iken dritat shume e nervozuar dal ne korridor nderkohe dhe nje punonjes i hotelit sapo kishte mberritur ne dhomen time dhe me nje ton te prere me tha. " te lutem mos e perdor me tharesen se na cakordove hotelin". keshtu iu binda une atyre ne vend qe te me kerkonin ato falje. te isha jashte shtetit do kisha bere namin por ketu ne shqiperi e mbylla gojen dhe i lashe floket ne gjendje te lire te rrinin si te donin.

SR_City

Primus registratum

Un per vete jam nga saranda dhe ju ftoj ti beni atje pushimet e veres jo per gje po eshte nje perle e vertet. gjith jugu eshte i tille

MLK

Primus registratum

Ne Mal te zi eshte 5 deri ne 10 euro krevati per nate, ne Shqiperi e sidomos ne jug eshte dhjetfishin /pf/images/graemlins/angel.gif
Mund te na thuash ku eshte ndryshimi?!
Te pretendosh te shesesh me çmimet e perendimit vetem me preteksin se je ne breg te detit quhet grabitje /pf/images/graemlins/wink.gif

LUANESHA

Primus registratum

MILK po nuk thojn kot:afer detit afer mbretit
ne MAL TE ZI sja vlen as 10euro,
saranda asht me te vertet e mrekullueshme ja vlen me pagu edhe dopio /pf/images/graemlins/shrug.gif

/pf/images/graemlins/smile.gif

antip

Primus registratum

Sa teorira objektive qe shpikin njerezit /pf/images/graemlins/laugh.gif

pippo

Primus registratum

Me vertet qe shqipetaret jane qorra ....

Afer deti, duke ber not me mutin e mbretit...... Duhet me qene kritik ndaj vetes per tu permirsuar.....

Pastaj gjithe kjo dyndje, tu lepini bythen atyre qe vijne se po vazhduat keshtu keni per ti pare te tjeret eheeee

MLK

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
MILK po nuk thojn kot:afer detit afer mbretit
ne MAL TE ZI sja vlen as 10euro,
saranda asht me te vertet e mrekullueshme ja vlen me pagu edhe dopio /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Ke qen ndonjehere ne Mal te Zi? Jo per gjo po nuk pashe ndonje diference me Saranden qe te justifikohen ato çmime!
50 dei ne 100 euro nata eshte çmimi i hoteleve ne Spanje, ne France....si mund te pretendosh te kerkosh te njetin çmim ne nje vend ku puntoret i paguan 10 here me lire, ku taksat i paguan 10 here me lire, ku token, koston e ndertimit e ke disa here me lire, ku infrastruktura mungon, ku urbanistika mungon, ku faqja e kodres nga jeshilellik qe ka qen ka mare pamjen e gurores?! /pf/images/graemlins/angel.gif

Saranda nuk pretendohet te jete perendim, ndaj dhe me çmimet nuk ka se si te spekullohet ne kete menyre!
Te krijosh imazh e klientele, eshte diçka teper e veshtire, ta ruash klientelen dhe imazhin e mire eshte akoma me e veshtire.
Isha kete vit ne Sapnje e Portugali (Algarve) e me beri peshtypje se çmimet ishin shume me te lira se ne Shqiperi!!!
Nje birre me shishe ne bar breg detit ne lokal te mire bente vetem 70-80 cents ne nje kohe qe ne Sqhiperi kushton 2 deri ne 4 here me shtrenjt /pf/images/graemlins/angel.gif
Te gjithe e duam Shqiperine e deshirojme te kalojme nje pjese te pushimeve aty, po klienti nuk mund te merret per budalla /pf/images/graemlins/wink.gif

kukla

Primus registratum

mirembrema te gjitheve
per momentin ja shkruaj ne forum.
ndersa une deshiroja .....
te ftoja te gjithe studentet qe ndodhen ne Itali qe te marten 23-janar organizojme party shqiptare ne discon Pier (Murazzi del Po) TORINO.
Kush ka deshire edhe mundesi te vij eshte i mirepritur.

kukla

Fioralbina

Primus registratum

une viti e kaluar kam qen ne Durres ,dhe pasi qe kam kalur per mrekulli dhe perjetuar gjera qe as nuk i kam paramenduar,per ate edhe kete vit do te shkoj perseri ne Durres .shpresoj te kaloj mir a?

[/ QUOTE ]

E vetmja mrekulli qe perjetova un ne durres vjet, ish qe pasi u lava 2 her ne det, dhe nevizoi 2 her, diten tjeter u cova ne mengjes dhe me ish bo trupi pulla pulla te kuqe sikur me kishin kafshu qente e bashkis /pf/images/graemlins/tongue.gif e pervec kesaj mu desh te rija nje jav ne hotel se m'vinte turp ene me u pa n'pasqyr /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ksaj i them un te shijosh pushimet ne Shqipri!!!
/pf/images/graemlins/smash.gif

Anana

Primus registratum

Kurse mua mu mbush fytyra me pucra. Kur vajta ne Durres as banjo funksionale nuk gjeja dot dhe nje pjese e hoteleve s'kishin instalime hidraulike. Sa budalla duhet te jesh qe te ndertosh investim pa krijuar kushte?

cufi_bardhit

Primus registratum

Un per vete vetem ne fshatrat e kavajes ose te vlores bej pushime. ne durres kam rreth 5 vjet pa vajt.

Fioralbina

Primus registratum

Un per vete vetem ne fshatrat e kavajes ose te vlores bej pushime. ne durres kam rreth 5 vjet pa vajt.

[/ QUOTE ]
ke humb shum duke mos shkuar ne dr ne fakte...mund t perjetoje te njejten eksperienc timen dhe te Yllkes, /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif te ishe krenar per kte, e kur te ktheheshe ne shpi ta mernin vesh gjith robt e hamalles qe kishe qen ne dr!!!

Runner

Primus registratum

Me thuaj PSE te vije ne shqiperi dhe ti perdori parat e mia !???
Tani ke-keni mundesi te beni reklame per Shqiperine.

Alanis

Primus registratum

Mor per qejf edhe kishim shku.. po ca ti besh $$$$$