jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

jack daniels

Primus registratum
Re: jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

dolce_vita ''U se harrova..Rozalina, i perkthen dot ato fjalet qe ka shkruar sweet-boy se une nuk i perkthej dot......as ne shqip nuk e di se cdo te thote...''

:lol: der fjalor paske marre me i pa,ca sdin njiri estakfurullah /pf/images/graemlins/laugh.gif , po te thashe pra moj qe bera gabim qe tu drejtova ty se nuk ke si ti dish se ato jane ''shkodrance'' si thojme neve.Mandej puna ishte se kto fjale nuk kane si perkthehen prandaj e shtrova pytjen,me ju vu ne prove demek.........po prap se paske thithe muhabetin ti :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif Nejse te kaluara te harruara.

Ku je moj ti kristina13,si ja kalove ne Sarpsborg moj?
Ne tani sa maruam festat e matures, Russetiden 20dite rresht.Tani kur te dush hajde me ben analizat e gjakut se jam i alkolizume komplet. /pf/images/graemlins/laugh.gif ....tapo me duhet nja 1jave me e marre vedin vallahi /pf/images/graemlins/laugh.gif Si ja kaluat ne 17mai ne Oslo mire ee? /pf/images/graemlins/smile.gif Te shifshe Russe-toget tone ti i kam ba fmite uje komplet rruges...kisha edhe ashi spray me shkume sapunit /pf/images/graemlins/laugh.gif
A i mbaruat eksamen ju atje moj ne Blinderen?.....phaa jam ne pritje kur te me vijne pergjigjja e prej tek ju se cfare deget me kane pranu se fillimi i shkolles ishte me varacione nga dega ne dege me sa degjova une,e ka fillimi i julit kam ndi marr pergjigje.

Princesha

Primus registratum

Nga fillimi i julit? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kush asht ky? e ke pas ne kopsht?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fjalor shqip - shqip

carranikut = rafti i bukes
akllagise = shkopi i pites
minderit = divanet e dikurshme,
shtajages = dru (mesa e di un)
tfurku (e jo fturk bucko /pf/images/graemlins/laugh.gif )= shkopi qe mbledh plehun me të (me duket).

Nuk jam katunare sweet_boy, kshu qe nuk i perdorim kurr kto fjale, sa per sqarim /pf/images/graemlins/smile.gif

jack daniels

Primus registratum

Po cfare fjale katundaresh moj naqe? Nisi edhe kjo me ba gili vili tesh /pf/images/graemlins/laugh.gif ...pervec fjales fturk ska tjeter ose sfurk sic i thojne ne gjuhe letrare.Po disa nga ato fjalet i kena perdor ne shpi tone,akllagi me ba byrekun si the vete,ose shtajaga ose krrabe mbaj mend qe perdornim me vjel rrushin edhe fiqt e bahces /pf/images/graemlins/laugh.gif ,kurse ato tjerat si carranik nuk perdoren ma se kohet kane ndryshu,po cfare katundarllekut ka ktu?
Ndoshta nuk i keni degju se ndoshta jeni rrite ne apartamente,por nese pyt shkodrane qe kane shpi private me bahce vej bast qe te gjith keshtu i thojne.E ne qofte se une qe kam 11breza ne shkoder e vij nga 10fam. ma te vjetra ne shkoder perdori kto fjale athere kush na qenka ky QYTETARI shkodran qe na perdor fjale tjera?
(Kto fjale kane mbete nga Turqishtja si kam pru as une as ti) :shrug:

jack daniels

Primus registratum

Rozalina
Nga fillimi i julit? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kush asht ky? e ke pas ne kopsht? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eh me e dite ti kush eshte ky juli eeeeee.Eshte nje burre i poshter fort ky. /pf/images/graemlins/laugh.gif Der vone e kam thirre ''korrik'' por me kto poshtersinat qe po ban meriton me u thirr juli. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Po pra maj naqe po un si kam perdor njato fjale.

Ok nuk ka pune katundarlleku, kuku qe na i kan lan turqia thuj, u shofshin ishalla /pf/images/graemlins/smile.gif

jack daniels

Primus registratum

Mos bishim ne hise tyne thuj /pf/images/graemlins/laugh.gif Tesh kena radhen ne me i msu Turqve shqipen.

Princesha

Primus registratum

Kena rradhen na me i fshi si rrac tash, qe mos na bishin ne dor.

dolce_vita

Primus registratum

Hej.....mire jeni ju te dy?
Si po ia kaloni andej nga Norvegjia?
Sweet-boy .....ato fjalet qe the di ti perkthesh ne norvegjisht ti?

Princesha

Primus registratum

Mir Dolce ti si je?

Un si po ia kaloj ne norvegji?
Po flas per at boy-n nelt, se per vedi nuk e di se si po ia kaloj ne norvegji, ai mire thot.

jack daniels

Primus registratum

:lol: :lol: o dolce po ta thashe vajze,po ta them per te 20here,puna ishte se kto fjale nuk kane si perkthehen sepse ato vetem ne shqip mund te thuhen ose me mire ne ''shkodrance''prandaj e shtrova pytjen,me ju vu ne prove demek!....nuk pretendoja me mi perkthy se nuk perkthen, a kupton? ishte thjeshte nje prove. /pf/images/graemlins/smile.gif

dolce_vita

Primus registratum

:lol: :lol:
mos u nevrikos ...... :smash:
Dhe mos drejto pyetje qe ti vete nuk ia din pergjigjjen ...... /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

iliriano

Primus registratum

Pershendetje shqiptareve te DK-se,
Ne fesitvalin europian i kaluat parashikimet,i dhate 4 pike shqiperise :thumbsup:

Lumsi ju qe jetoni ne DK dhe per ate princeshe qe keni,si shpirt eshte!Kam degjuar se i do shume te huajt dhe ka marre angazhim per integrimin e tyre!
O ju ben daneze, o ska :smash:

jack daniels

Primus registratum

dolce kesaj i thojne fol me ju e rruj ve. /pf/images/graemlins/laugh.gif

O Ilirjano ku je me svenske tjej more?A kane nise me ardhe ne forme?....tesh nise sezoni ajajaj /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Ilirian

Per cilen princeshe e ke fjalen se kena dy tash, po ajo e me e madhja esht shum pozitive, per kete te ren, sdi ca te them :confused:

iliriano

Primus registratum

Tani c'rendesi ka Rozalina e madhja apo e vogla /pf/images/graemlins/tongue.gif te dyja te nje familje jane /pf/images/graemlins/wink.gif
Besoj se dhe ju e dine qe Danimarka ka ligjet me stringe per te huajte ne ter evropen :smash:

Kot per kryezitet dua tju pyes juve Shqiptareve te DK-se pse keni zgjedhur pikerisht Danimarken?

zoti ju ndihmofte :thumbsup:

eros111

Primus registratum

ku m'ka ik tema e suedise mua se me ka marre malli me fol icik suedisht se kam bere permiresime /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jag är trött men jag somnar inte
Jag tänker för mycket
Jag tänker på allt
och sedan på konsekvenserna för allt
och sedan på konsekvenserna på konsekvenserna

Florus

Forumium maestatis

un4-o kane lidhje kto ktu me ato qe the te tema tjeter :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif