jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

Princesha

Primus registratum
Re: jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

Nuk me pelqen kushedi futbolli ne pergjithesi, po danezt bejn loje te poshter.

Un kam qen fanse e italianve :cool:

hot

Hotgirl

ja mirsejugjeta!
2-0 me bullgarine mduket ee :confused: se s'arrita ta shifsha neshjen..
po t'bojm i krahasim me suedine qe doli 5-0 me bullgarin thomi se suedia na paska lujt mo mir, ose bullgari ja ka mor doren (ska munci :confused: )

nejse..una boj tifo per suedine te marten..megjtihse i menje me thote qe danezi lu me fort..

ja shifna e pra mo :wink: :wave:

jack daniels

Primus registratum

Rozaline Kur tu ba baba pusht ty maj se paskam dite? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ndigjoni ndigjoni mos ma luni Rozalinen se ja kam dhane detyren asaj kur te vijne ndeshja e din vete ajo /pf/images/graemlins/laugh.gif ....do jete krietarja e vajzave shqiptare qe do vijne ne stadiumin e Kopenhagenit per ta perkrahur kombetaren.
Ej po merrni i cike shembull moj nga kto vajzat suedeze ne stadiume po na dalin me BH me flamurin e tyre,aaaaaaa thu po na baheni edhe ju ndonjehere ashtu apo jo per nja 50vjet? :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

iliriano

Primus registratum

ik ere ti, :smash: se kur te luaj Danimarka me Shqiperine Roza do vij me mua ne tribune,atje te qytetaret e nderit,dhe ne flamurin nuk jena si suedezet qe te bejme breke, ne jemi krenar per shqiponjen me dy krye, dhe e mbajme si shall ne qafe /pf/images/graemlins/wink.gif une kam pyetur shume suedeze se c'sinjifikim kane ngjyrat blu e verdhe te flamurit te tyre,dhe shume prej tyre nuk kane ditur te me japin nje pergjigje :smash: lere mos ta sgjasim me se suedezet jane nacionaliste te flakte ne shume aspekte!!

Kam degjuar se nga suedia do vine dy autobuza me tifoze shqiptare,plus dhe nje tjeter qe nuk e ka vendosur akoma,nuk perjashtohen ketu dhe sportedashesit qe do na vine me automjete private,si furgona dhe autovetura, /pf/images/graemlins/smile.gif

Prandaj djema mos harroni shallet e flamujt qe ta mbushim stadiumin me kuq e zi /pf/images/graemlins/wink.gif

e kuqja,e kuqja...do fitoj
:rockband: :rockband:

dolce_vita

Primus registratum

Hey.....
Ilirian, Rozalina, Hote.....dhe te gjithe te tjeret :wave:
Mire jeni?
Une mire....u be kohe qe nuk kam qene ne AF por ja ....pune dhe shkolle ....shume e zene me pune. Kemi pare edhe futboll kete kohet e fundit ....te gjitha stacionet televizive japin vetem futboll ..ndonjehere e cojme edhe tek Top Channel dhe shoh ate emisionin Portokalli. Te dielen qe shkoi e pashe per here te pare ...u shkriva...
Hote.....mire je ti mi?
C`kemi andeja nga Suedia?
Po ju nga Norvegjia mire jeni?
Po iki tani se jam ne pune dhe mos me gjen shefi ne AF.... :smash:
:wave:

helibak mucogllava

Primus registratum

ILIRJAN sme ndan gje mua nga dolce_vita /pf/images/graemlins/wink.gif
dolce_vita dolcja ime :kiss: :kiss: :kiss:

iliriano

Primus registratum

dolce po ku je moj se na ke thare syte,kur te kesh kohe duku ndonjeher ketej se na behet qejfi te shofim midis nesh /pf/images/graemlins/wink.gif

kurse ket zeqo ballistin ce mban nga mbrapa moj aman :smash:

Dolce dhe na thuaj moj... te fusim dhe ty ne liste me tifozat kuq e zi apo jo? /pf/images/graemlins/tongue.gif

hot

Hotgirl

dolce..ketej verrdallo jemi edhe ne..si me pune si me pickime mushkonjash..(boo sa mkan honger..isha jashte qytetit kete fundjave :smash: :mad: )

domoni pun..pash portokalline sot /pf/images/graemlins/laugh.gif nini dhe vini :lol:

ika se po mu flika.ciao :wave:

dolce_vita

Primus registratum

Hey.....
Sa inat qe na humbi danimarka mbreme me :mad:
Iliriano....
Kur eshte ndeshja danimarke-shqiperi se ne københavn me ke?
Hote...kujdes nga mushkonjat mi /pf/images/graemlins/smile.gif
:wave:

hot

Hotgirl

un isha me cekine /pf/images/graemlins/laugh.gif (e mos mu sulni.. :smash: )

po mdhem koka nashti..vall tmket ra birra mkok? :shrug:

jack daniels

Primus registratum

Dolce me 8 qeshor 2005 eshte moj akoma se thithe ti /pf/images/graemlins/tongue.gif ....ta tha dhe Ilirjani nja 3here...te kane hutuar provimet me siguri /pf/images/graemlins/laugh.gif
.....O dolce ca desha te pyes ty moj,ne Jylland cfare qyteti je ti...se takova nje vajze ktu ne qytetin tim qe eshte me pushime ishte nga Herning....thashe po te coja te fala me korrespondence /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dolce me 8 qeshor 2005 eshte moj ndeshja akoma se thithe ti /pf/images/graemlins/tongue.gif ....ta tha dhe Ilirjani nja 3here...te kane hutuar provimet me siguri /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me zi cpo pres te vij ajo dite dhe une do ta bejme Københavnin kuq e zi komplet /pf/images/graemlins/wink.gif

Ilirian ato ''www.tifozatkuqezi.com'' qe me siguri i ke pare dhe ne stadiume kohet e fundit i kam shoke une nese don te bashkohesh me grupin e tyre ne ndeshjen me Danimarken mund ti them une qe te te rregjistrojne . /pf/images/graemlins/smile.gif

iliriano

Primus registratum

Kurse mua dolce mu be qejfi qe u elemunua Danimarka :smash: e paten vete fajin qe i falen suedise barazimin.Po te kishin fituar do i binte te ndesheshin me hollanden kurse italise me cekine,dhe krejt kampionati do merrte ngjyra te tjera,por keta nordiket na e bene bajate edhe futbollin..ashtu sic jane dhe vete..tamam si patate t'zjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ndersa per ndeshjen Danimarke -Shqiperi ta kemi thene nga dy here une e Sweet-boy /pf/images/graemlins/tongue.gif ndeshja luhet ne date 8 Qershor 2005,dhe emrin tend e kam shkruar ne listen e tifozeve kuq e zinj ashtu sic e ke dhe ti qejf /pf/images/graemlins/wink.gif

Sweet-boy te them te drejten mua qejfi ma ka te jem mes tifozave kuq e zi...po c'te bej shoket e udheheqjes me kane ftuar qe ta shikoj ndeshjen me ta ne tribune :shrug: ku do marre dhe rozalinen me vete qe te me shoqeroje;) roza mos harro shallin moj:p

e kuqja e kuqja..... :rockband:

jack daniels

Primus registratum

Hajde se mire gjithsesi rendesi ka qe te shkojme te gjithe.Tesh qe te shkoj ne SH mos harroj te blej dhe shall se skam hala....kurse flamurin e kam 2 me 2,Sa te shkojme ne Kopenhagen si fillim do ta vari te hymja e pubit ti mbledhim gjith shqiptaret aty ihere :devil: Po na duhet dhe nji daulle,mbase ja vjedhim magjypeve se ato kane shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une e kam vendose do lyhem si kto vipat poshte...mos me dalte kush para se e griva :devil:
normal_dardanet01.jpg

PS: Rozalina e ka marre detyren,ju lutem shume /pf/images/graemlins/laugh.gif ... do jete krietarja e vajzave ne stadium :devil:

iliriano

Primus registratum

Sweeet-boy ashtu te lumte.. kuq e zi dhe mos ki frike se ste del kush para /pf/images/graemlins/wink.gif aman nga mbrapa ki kujdes /pf/images/graemlins/tongue.gif dhe avash mos na u fry si gjel..se e trembe rozen dhe dolcen spo duken me /pf/images/graemlins/tongue.gif

jack daniels

Primus registratum

Mos te kesh frige Ilirian se sme del kush mrapa ne Danimarke pervec vajzave daneze /pf/images/graemlins/laugh.gif ...i kena marre provat per kto pune /pf/images/graemlins/laugh.gif ...kurse aty ne Suedi eshte rrezik se jeni mushe ne homo :lol: ...aty mund te ndodhin kto pune...taksirati juve /pf/images/graemlins/tongue.gif

Sa per Rozalinen e Dolcen me sa di une kane hy ne greve uriet. /pf/images/graemlins/laugh.gif ...asht ba puna keq ne danimarke me duket,per dite tu u majte mitingje ma zi se ne Shqipni /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

Hey.... :wave:
Ju kerkoj ndjese se me kane hutuar provimet shume keq :smash:
Prandaj nuk e mbaj mend daten se kur do lujae shqiperia me danimarken.Faleminderit qe e perseritet pergjigjjen ..... /pf/images/graemlins/smile.gif
Mezi po pres pushimet.
Sweet^boy...une jetoj ne Århus tani per tani. Do vish per visite?
Ia kalofshi mire te gjithe.... :wave:

nela_kristi

Primus registratum

hi dolce...
dhe une kam marre kaq shume mungese se me provime deh pune dihet...cna thua ndonje te re ti?

iliriano

Primus registratum

Sweet-boy ke te drejte qe ketej ne scandinavi 40% erinise jane homoseksuale dhe mbajne veten si njerez te perparuar :smash:

Ndersa ne te tjereve na quajne te prapambetur,ky eshte realiteti ne scandinavi :shrug: por ci leron temen le te shkerdhehen para e mbrapa si ta kene qejfin :smash:

P.sh:dolcja sa mikpritese eshte :wub: gjithmone te hapur e ka deren per miqte /pf/images/graemlins/wink.gif duket qe rrjedh nga nje familje patriote /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ore po ju shqiptaret e scandinavise si nuk e moret nje here mundimin qe te mblidhemi te organidonje feste,te kapemi te gjithe prej dore dhe te kendojme ore ore lule bore.. jemi ylka.. :lol:

nela_kristi

Primus registratum

jam dakort me ilirjanin..e leme te takohemi nje dite? /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

n'stockholm :wub: gamla stan

si thoni? /pf/images/graemlins/laugh.gif