jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

nela_kristi

Primus registratum
Re: jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

dolce je e mirepritur kur te duash /pf/images/graemlins/laugh.gif .og jeg vil gjerne besøke deg der.jeg mener det

jack daniels

Primus registratum

Rozaline qysh kur ti kshu moj me thirre baben qafir? /pf/images/graemlins/laugh.gif hajt hajt se tapo ta tregoj une kur
te vish ne shpi.:DCa po heki une me kyt vajze spo heke kush /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pse pyt moj Dolce a te kam nxjerre edhe ty aty pa dashje a? :tipsy: :lol:

jack daniels

Primus registratum

ndigja me me fal se smundem me te fshi eee?me ma dite per nder /pf/images/graemlins/laugh.gif ..hajt se ma shume se sfilate modet nuk ban,plus qe ke dale edhe ne foto.Si asht ajo shprehja ''nji rruge e dy pune''. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lene foton ihere moj po thuj cfare fjalesh do te kene perdore ata tifozat aty ne stadium moj tu ju pa juve aty /pf/images/graemlins/laugh.gif ,lene se spo flasim se po koritena...per kto 'probleme' do flasim njihere tjeter. /pf/images/graemlins/laugh.gif Hajt se edhe nje foto si kjo tapo ju bej kur t'ju shoh ne ndeshje me danimarken ,megjithse kete here do i jap detyren Rozalines me ba fotot se meti tu me kape pick here mas heret e tu me thane ''du me e ba une du me e ba une'' /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

dolce_vita

Primus registratum

Epo meqe Kristina dashka me e bo.....le ta boje ajo .. /pf/images/graemlins/laugh.gif foton do me thene :devil:
une do vishem kuq e zi si flamuri /pf/images/graemlins/wink.gif

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] Epo meqe Kristina dashka me e bo.....le ta boje ajo .. /pf/images/graemlins/laugh.gif foton do me thene :devil:
une do vishem kuq e zi si flamuri /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
o dolce ke filluar e ngaterro emrat keq ti. rozalia tha djali mi jo kristina :tipsy: ki mendje se mos ngaterrohesh dna lyhesh kuq e bardhe e na ben tifozllek per danimarken :tipsy:

dolce_vita

Primus registratum

QUOTE]o dolce ke filluar e ngaterro emrat keq ti. rozalia tha djali mi jo kristina :tipsy: ki mendje se mos ngaterrohesh dna lyhesh kuq e bardhe e na ben tifozllek per danimarken :tipsy: [/QB][/QUOTE]

Kristina ....sorry yllo..paskam ngaterruar emrin!
Po edhe pak tifozllek per danimarken do bej une /pf/images/graemlins/wink.gif

Princesha

Primus registratum

[qb] Epo meqe Kristina dashka me e bo.....le ta boje ajo .. /pf/images/graemlins/laugh.gif foton do me thene :devil:
Ca dojn me me fut mu njerezit me ba? S'po marr vesh hic.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

jack daniels

Primus registratum

Rozaline naqe me duket se te kane transferu me pune andej ka Zalli i Kirit. /pf/images/graemlins/laugh.gif ..ose ma mire i thojme Zallo di Kiro /pf/images/graemlins/laugh.gif

iliriano

Primus registratum

he mo antaret e shoqates miqesia /pf/images/graemlins/tongue.gif
keni filluar ta zgjeroni aktivitetin tuaj ë :lol:
urime,urime, por ju duhet shume pune akoma qe ti arrini objektivat /pf/images/graemlins/wink.gif

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ILIRIAN:
[qb] he mo antaret e shoqates miqesia /pf/images/graemlins/tongue.gif
urime,urime, por ju duhet shume pune akoma qe ti arrini objektivat /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
me nenkuptim e the ti kete ë?

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]
Ca dojn me me fut mu njerezit me ba? S'po marr vesh hic.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Rozalina mire je ti mi?
Mos u merakos fare se nuk do besh gjo ti jo /pf/images/graemlins/wink.gif

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ILIRIAN:
[qb] he mo antaret e shoqates miqesia /pf/images/graemlins/tongue.gif
urime,urime, por ju duhet shume pune akoma qe ti arrini objektivat /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Iliriano edhe nje visite te rralle qe ben ti me kunja e ke :smash:
Kujdes yllo.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Mir jam Dolce, ti si je?

Tu rrit nera qe ma hoqe barren prej shpatullave, qe s'paskam nevoj me ba gja dmth, do ta besh ti kshu? /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

Hej Rozalina :wave: ..edhe une mire jam fenk-U /pf/images/graemlins/laugh.gif
Do e boje Kristina mi.....foton dmth.

jack daniels

Primus registratum

Ate ambasadorin shqiptar qe pashe aty tek faqja thuji qe e ftoj ne stadium te shikoje ndeshjen qe do lujme me Danimarken. /pf/images/graemlins/laugh.gif .....si dhe propozoj qe te ulet ne midis tejet dhe Rozalines. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Per pak kam kene tu ardhe ne Århus per nja 3-4dite para nja 1javet,po mu prishen do pune e lashe. /pf/images/graemlins/frown.gif

dolce_vita

Primus registratum

Hejsa.... :wave:
Pse nuk erdhe ne århus me edhe une ne århus isha javen qe shkoi /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ambasadorit dot tìa jap une porositre e tua /pf/images/graemlins/wink.gif
:wave: