jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

dolce_vita

Primus registratum
Re: jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

09/10/2004 Shqipnia - Danimarka :idea:

08/06/2005 Danimarka - Shqipnia :mad: /pf/images/graemlins/frown.gif

Sic e shikoni ndeshja ne Danimarke do luhet me 8 qeshor 2005,pra i takon te presim 1vit /pf/images/graemlins/frown.gif Phaaaaaa c'na merziti kush rrin e pret 1vit tesh :mad:

Kaq shume do presim me :smash:
Ps. Sa per ne stadium mbani rradhen ju ......... /pf/images/graemlins/wink.gif

jack daniels

Primus registratum

dolce kur te vij une per te pare ndeshjen ne copenhagen ti do jesh ne dyshek tu fjete gjume, /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol:

Ej se ra fjala moj,degjo po aty moj ne Copenhagen a ka ndonje pub te mire,se sdijme hic? :confused: ...me jep disa emra pubesh te mire, se kur te vijme te organizuar ne kndej do hyjme te pijme ihere para ndeshjes :goofy: .....se vallahi s'ikim prej Cop. pa festu ihere keqas po fitume /pf/images/graemlins/wink.gif Une vej bast qe ne stadium do jene minimumi 10mije tifoza shqiptare,do vijne nga Gjermani,Danimarka,Anglia,norvegjia,Suedia,belgjika e Hollanda. /pf/images/graemlins/wink.gif

Hala ,eshte heret per tu marre vesht se kur do luhet ndeshja por besoj se tek stadiumi i FC København. :thumbsup:

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb] Tani sapo mora vesht se kur do luhen ndeshjet :

04/09/2004 Shqipnia - Greqia

08/09/2004 Gjergjia - Shqipnia

09/10/2004 Shqipnia - Danimarka :idea:

13/10/2004 Kasakstani - Shqipnia

09/02/2005 Shqipnia - Ukraina

26/03/2005 Turqia - Shqipnia

30/03/2005 Greqia - Shqipnia

04/06/2005 Shqipnia - Gjergjia

08/06/2005 Danimarka - Shqipnia :mad: /pf/images/graemlins/frown.gif

03/09/2005 Shqipnia - Kasakstani

08/10/2005 Ukraina - Shqipnia

12/10/2005 Shqipnia - Turqia

[/qb]
Baaah sa vone ne 2005 edhe kur ne qershor, skishin mujt me e lan si pun gushtit a noj gja te tille, se me duhet me shiku pak kalendarin se me duket se nuk kam kohe. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po ajo shqiperi-danimarke ne shqipni bahet e?

jack daniels

Primus registratum

qyre tesh po cfare gushtit moj tamam ne kulmin e pushimeve!!!!...shume mire e kane zgjedhur ne qeshor se athere eshte kohe shkollet dhe eshte nxehte boll.A don me ardhe edhe ti me pa ndeshjen ne stadium aa? /pf/images/graemlins/tongue.gif a i lumi une per ty,ndigja ty po ta ruj nji vend te mire ne krah te liderit te tifozerise shqiptare me qe je shkodrane /pf/images/graemlins/laugh.gif PS: piji nja 3te kuqa vezesh para se me shku me pa ndeshjen se tapo merret zani naqe se sjeni msu juve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

cfar gushtit mar se ktu ne gusht fillon dimni /pf/images/graemlins/laugh.gif (seriozisht e kam), manej edhe ne gusht mbaroj pushimet un pranej thash. Nuk e di a vij a s'vij nqs je me fat ti noshta /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Po per ca me mu marr zani, kur ke me bertit ti a?

jack daniels

Primus registratum

qyre kjo,po ti kur te them qe ke me ndejte ne krah te liderit aty ,ske me shku me nxeh vendin moj vajze /pf/images/graemlins/laugh.gif ....ty te kam zgjedhe si ''lidere'' per vajzat shqiptare qe do vijne te shohin ndeshjen aty qe ti udheheqesh ti maj dreqe /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pse,moj ste ben qeshori apo sezon provimesh :confused: ..thuji profesorit po fitume njehet provimi jem i kalume /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

[qb] dolce kur te vij une per te pare ndeshjen ne copenhagen ti do jesh ne dyshek tu fjete gjume, /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol:

Ej se ra fjala moj,degjo po aty moj ne Copenhagen a ka ndonje pub te mire,se sdijme hic? :confused: ...me jep disa emra pubesh te mire, se kur te vijme te organizuar ne kndej do hyjme te pijme ihere para ndeshjes :goofy: .....se vallahi s'ikim prej Cop. pa festu ihere keqas po fitume /pf/images/graemlins/wink.gif Une vej bast qe ne stadium do jene minimumi 10mije tifoza shqiptare,do vijne nga Gjermani,Danimarka,Anglia,norvegjia,Suedia,belgjika e Hollanda. /pf/images/graemlins/wink.gif

Hala ,eshte heret per tu marre vesht se kur do luhet ndeshja por besoj se tek stadiumi i FC København. :thumbsup: [/qb]
Vetem eja ti ne københvn se pubet ti tregoj una mos ki merak fare.
Edhe une mezi po pres deri ne qershor ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

jack daniels

Primus registratum

:lol: :lol: pse s'thua ti po vij ne dure te sigurta une aty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ej dolce me gjith mend e kam me thuaj do emra pubesh te mire qe jane aty nga qendra e Cop. :wink:

dolce_vita

Primus registratum

Per emra pubesh atje pyet me mire Rozalinen se ajo i din me mire.Une jetoj ne julland..... ne copenhagen ka shume pube dhe nuk me kujtohet asje pub i vecante .....ka shuuuuuume!
Shko edhe nje xhiro andej nga Kristiania.....
ose eja edhe ketej nga une se ketu te coj une ne cdo pub qe te duash ti!

jack daniels

Primus registratum

phaaa ka lezet kshu moj shqiptare te delni garant gjithmone /pf/images/graemlins/wink.gif ...vallahi duhet me marre shembull te huajat nga vajzat shqiptaret. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Harrova une kam naqe ne Copenhagen,Rozalinen, /pf/images/graemlins/laugh.gif po hajt se asaj i kam dhane nji detyre tjeter me u ule ne krah te liderit te tifozerise ,njekohesisht me kene lidere per vajzat shqiptare aty ne stadium,kshu qe ndodh ndonje send dini ke me kontaktu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Ca ka me ndodh, ti mos na e shtin friken qysh tash.

Po a hall pubesh paske ti a? Manej un s'jam pubexhie mar.

Hap harten /pf/images/graemlins/laugh.gif

jack daniels

Primus registratum

po ti une ty te njoh per pijanece te madhe fort moj :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif ...e ke pase tradite kyt pune ne fakt qe ne shkoder te Kafja e Madhe per dite njaty te kam gjete /pf/images/graemlins/laugh.gif Skam maj nevoje per harte te kam ty /pf/images/graemlins/laugh.gif ,hajde ti se i jap une makines vec me trego vendet. /pf/images/graemlins/wink.gif Edhe ndigja na co te ndonje pub ku mundena me vu muzike shqiptare se do ta pushtojme pubin vec shqiptare brenda. /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

:lol: :lol:
Paskeni bo plane ju ........
Prisni se ka kohe deri ne qershor ........ishalla i mbaroj provimet shpejt se do vij te bejme ca gallata ne Copenhagen......sigurisht nese Rozalina do na pranoje ti bejme nje visite /pf/images/graemlins/laugh.gif

jack daniels

Primus registratum

Po kshu e kena ne shkodranet dolce e kena zakon me i dale gjithmone punve para. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hajt qeshori vjen shpejt sa te ikun kjo vera si uji ihere si e ka zakon pastaj vjen qeshori. /pf/images/graemlins/wink.gif
Dolce per ty kam nji detyre teper decizive.Rozalina sic e shikon ka marre masat,te ka pru nje ''Dajre''besoj e din se cfare eshte.Nejse puna jote eshte me i ra asaj mire e mire. /pf/images/graemlins/wink.gif Mos u merakos se ta ka zgjedh Dajre market Made in'Fermentim' pyt Rozalinen se te tregon se ku ne shkoder asht prodhu.,aty te kthesa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajt na e prifte zoti mare ne ndeshje ihere.

dolce_vita

Primus registratum

Hej Sweet_boy...........shume i shkathet dukesh ti!
Une nuk i bie as Dajres e as Dybekut.....fatkeqesisht /pf/images/graemlins/laugh.gif Kete detyre te rendesishme po ta leme ty si nje nga figurat me te ndritura per pune te tilla. :devil:
Shpresoj te shihemi me te vertete ne qershor :wave:

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] [/qb]
po u be ne danimarke une do jem e para qe do vete /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]

ti po ti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]
po pra PSE JO.DO TE VIZITOJ DHE TI MADJE /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

Krstina :smash: :smash:
Sa here te kam thene qe te vish edhe ti nuk vjen :smash:
Me duk se do e tregohem une me e shkathte dhe te vij nje visite andej nga juve /pf/images/graemlins/wink.gif
Vil du virkelig gerne besøge mig?

Princesha

Primus registratum

[qb] :lol: :lol:
Paskeni bo plane ju ........
Prisni se ka kohe deri ne qershor ........ishalla i mbaroj provimet shpejt se do vij te bejme ca gallata ne Copenhagen......sigurisht nese Rozalina do na pranoje ti bejme nje visite /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Posi nuk ju pranoj, hajdeni kur te doni.

Pse nuk vini dje? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

[qb] Po kshu e kena ne shkodranet dolce e kena zakon me i dale gjithmone punve para. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hajt qeshori vjen shpejt sa te ikun kjo vera si uji ihere si e ka zakon pastaj vjen qeshori. /pf/images/graemlins/wink.gif
Dolce per ty kam nji detyre teper decizive.Rozalina sic e shikon ka marre masat,te ka pru nje ''Dajre''besoj e din se cfare eshte.Nejse puna jote eshte me i ra asaj mire e mire. /pf/images/graemlins/wink.gif Mos u merakos se ta ka zgjedh Dajre market Made in'Fermentim' pyt Rozalinen se te tregon se ku ne shkoder asht prodhu.,aty te kthesa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajt na e prifte zoti mare ne ndeshje ihere. [/qb]
Se kam dit se ne fermentim jan ba dajre, eh sa mir i njeh kthesat ti maj naqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

jack daniels

Primus registratum

[qb] Hej Sweet_boy...........shume i shkathet dukesh ti!
Une nuk i bie as Dajres e as Dybekut.....fatkeqesisht Kete detyre te rendesishme po ta leme ty si nje nga figurat me te ndritura per pune te tilla.
Shpresoj te shihemi me te vertete ne qershor :wave: [/qb]
dolce me duket se shkatesine e kena ne gjak ne shqiptaret,si thu ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Phaaa mu po ma len Dajren eeee?Eshte nje nder i madh per mua me i ra Dajres /pf/images/graemlins/laugh.gif ,por me vjen keq me ta kthy moj se une kam me i ra daulles. /pf/images/graemlins/laugh.gif diten e ndeshjes kam me u duke si ky tifozi ne foto :
thumb_gjenev43.jpg

Mi shifni kto tifozet poshte ihere me Irma Libohoven.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Vajza_tifoze_para_ndeshjes_alna.sized.jpg

Marshalla Marshalla duken perparimet. /pf/images/graemlins/laugh.gif