jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

Princesha

Primus registratum
Re: jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

Bab du ferraaaaaaaaaaaaaaaaaariiiiiiii

/pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

C`behet ketu me?
Nejse...si jeni mire e?
une kam qene me provime .....shume e zene ....me cmendi fare kjo shkolla :smash:
Ketu tek ne nuk ka qene ftohte rreth 10-grade!
Megjithate dielli nuk ka dale fare .....kohe e zymte pesimiste.....
Kane celur Mimozat ne shqiperi me ???

Princesha

Primus registratum

Mir bereqavers, po ti burrin, grun, fmit si i ke, mir i paske mir /pf/images/graemlins/laugh.gif

jack daniels

Primus registratum

Cke moj ti mos ta ndin,pagun baba,cfare modelit e don ferrarin,se itesh jam tu fole ne tel me Berluskonin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Kam frik se tash po te duhet me dal ne ankand bab /pf/images/graemlins/laugh.gif

jack daniels

Primus registratum

Hej zot ma hall ka vajza se une. /pf/images/graemlins/laugh.gif Taksirat ,ca sndin njiri estakfurullah estakfurullah. /pf/images/graemlins/laugh.gif Cke maj te paste baba, ti kur te thet baba ta blej ta blej une ,vec tamarrsha me ma ndeshe sdu,he tamarrsha..., se e kam me marak,se e kam te rregjistrume ne emer te kujshise qe rrin te kthesa ne Zdrale. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

:lol:

Kujshis ne zdrale /pf/images/graemlins/laugh.gif thuj, kur ja ke dhan rozes makinen xene se te ka shku per fik, po ku ka lezet po s'bane pak si pilivan /pf/images/graemlins/laugh.gif , hajt he burr do gervishtje te vogla, nja tre a kater xhama te thym, nji der te hekun, s'asht noj gja /pf/images/graemlins/laugh.gif

jack daniels

Primus registratum

phaaa sa brutale me keka ba vajza.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Si moj ti kshu?...une tu u mundu me te rrite e me te ba te hajrit,
po se e paskam pase vajzen kshu qe i shkon mendja vec me prishe e me shkatrru se paskam dite. /pf/images/graemlins/laugh.gif Hajt se tapo ta tregoj
une kur te vish ne shpi:D,tapo ta tregoj mire samarin e gomarit,na korite ktu ne sy te mehalles /pf/images/graemlins/laugh.gif ,jazek
jazek te qofte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Po mir mor bab, kot nuk thojn ca ka shpia i qet fmia /pf/images/graemlins/laugh.gif

jack daniels

Primus registratum

ahhh ske faj ti te ka llastu baba pak si shume, se e din mire se ca meriton,shejtane. /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

c´bohet ktu me :confused:
u be kohe qe nuk jam futur tek kjo tema .....po ju me ca muhabetesh merreni mer amon /pf/images/graemlins/laugh.gif
si ia kaluat s. valentinon mire e?
apo kemi ngelur te gjithe single?

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] c´bohet ktu me :confused:
u be kohe qe nuk jam futur tek kjo tema .....po ju me ca muhabetesh merreni mer amon /pf/images/graemlins/laugh.gif
si ia kaluat s. valentinon mire e?
apo kemi ngelur te gjithe single? [/qb]
une ia kalova sh bukur..po ti dolce?

dolce_vita

Primus registratum

Kristina...mire ti mi?
Une mire ia kalova mi .....po vetem c`te bej :shrug:

jack daniels

Primus registratum

lene se kane cofe morrat dolce me kohe per ate sndihet kush ketu me /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: dje eshte hedhur shorti per elminatoret per boterorin 2006.Ndeshja e pare do jete Shqiperi - Greqi me 4shtator.Ekipi shqiptar, gjithashtu në 2004-n, do të luajë edhe 3 ndeshje të tjera, me Danimarkën, Gjeorgjinë dhe Kazakistanin, ndërsa në 2005-n do të zhvillojë edhe 8 ndeshjet e mbetura të këtyre eliminatoreve.Se kur do te luhet takimi Danimarke - Shqiperi nuk e kam marrur vesht akoma sa po ta marr vesht do ju informoj. /pf/images/graemlins/wink.gif

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb] lene se kane cofe morrat dolce me kohe per ate sndihet kush ketu me /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: dje eshte hedhur shorti per elminatoret per boterorin 2006.Ndeshja e pare do jete Shqiperi - Greqi me 4shtator.Ekipi shqiptar, gjithashtu në 2004-n, do të luajë edhe 3 ndeshje të tjera, me Danimarkën, Gjeorgjinë dhe Kazakistanin, ndërsa në 2005-n do të zhvillojë edhe 8 ndeshjet e mbetura të këtyre eliminatoreve.Se kur do te luhet takimi Danimarke - Shqiperi nuk e kam marrur vesht akoma sa po ta marr vesht do ju informoj. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
po u be ne danimarke une do jem e para qe do vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

jack daniels

Primus registratum

Tani sapo mora vesht se kur do luhen ndeshjet :

04/09/2004 Shqipnia - Greqia

08/09/2004 Gjergjia - Shqipnia

09/10/2004 Shqipnia - Danimarka :idea:

13/10/2004 Kasakstani - Shqipnia

09/02/2005 Shqipnia - Ukraina

26/03/2005 Turqia - Shqipnia

30/03/2005 Greqia - Shqipnia

04/06/2005 Shqipnia - Gjergjia

08/06/2005 Danimarka - Shqipnia :mad: /pf/images/graemlins/frown.gif

03/09/2005 Shqipnia - Kasakstani

08/10/2005 Ukraina - Shqipnia

12/10/2005 Shqipnia - Turqia

Sic e shikoni ndeshja ne Danimarke do luhet me 8 qeshor 2005,pra i takon te presim 1vit /pf/images/graemlins/frown.gif Phaaaaaa c'na merziti kush rrin e pret 1vit tesh :mad:

PS: kristina ti do jesh e dyta ne stadium /pf/images/graemlins/tongue.gif ,une do jem i pari aty nr.1 lideri i tifozerise shqiptare ne stadium :devil: I takon dhe mire ndeshja,ne qeshor,ne vere,athere tapo shikon do lyhem kuq e zi ne gjith trupin permbi bel edhe me flamurë ne shpinde :goofy:

nela_kristi

Primus registratum

ua cna the :tipsy: nejse po te hap rruge me qe je dhe me i vogel :tipsy:

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb] lene se kane cofe morrat dolce me kohe per ate sndihet kush ketu me /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: dje eshte hedhur shorti per elminatoret per boterorin 2006.Ndeshja e pare do jete Shqiperi - Greqi me 4shtator.Ekipi shqiptar, gjithashtu në 2004-n, do të luajë edhe 3 ndeshje të tjera, me Danimarkën, Gjeorgjinë dhe Kazakistanin, ndërsa në 2005-n do të zhvillojë edhe 8 ndeshjet e mbetura të këtyre eliminatoreve.Se kur do te luhet takimi Danimarke - Shqiperi nuk e kam marrur vesht akoma sa po ta marr vesht do ju informoj. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
me thane dis ate klasses qe shqiperia do te luante me danimarken por edhe ata nuk e dinin se kur. Po ne festivalin e kenges evropiane do marre pjese shqiperia?

dolce_vita

Primus registratum

[/qb][/QUOTE]po u be ne danimarke une do jem e para qe do vete /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]

ti po ti /pf/images/graemlins/laugh.gif